Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz OgreImre #118297 üzenetére

    Szerintem az Ubisoft képtelen egy olyan minőségű játék elkészítésére mint a Ghost of Tsushima.

    Ha megnézzük mi történt a tegnapi bemutatón, számomra az jött le, hogy az Ubisoft kicsit pánikol. És az ötlettelenségéből a kiutat abban látja, hogy AC AC AC AC..
    De! Még az AC bemutatókat is képesek voltak úgy prezentálni, hogy egyetlen gameplay jelenet volt, az is csak a Valhallához. (Tényleg, csak én vagyok úgy már vele, hogy a cinematic trailerek egyáltalán nem érdekelnek?)
    A másik dolog pedig a mobil játékok..
    Nem is mutattak be semmi újdonságot valójában, csak bedoptak pár új nevet és logo-t.

    Az Infinity-ről is kiderült, hogy vélhetően csak egy AC Lobby/Hub lesz, egy keretprogram.
    A Valhalla gameplay trailer-t nézve viszont felmerült bennem a kérdés, hogy új engine-t mikor fognak az AC alá tenni?! Mert amikor az a csaj és a csávó beszélgetett a padon, az kellemetlen rondán nézett ki szerintem. Az arcok, a ruhák..

    Ja és ha követtek több ilyen bemutatót, ez a kínos "eljátsszuk, hogy mi valójában beszélgetünk egymással" dolgot, már csak az Ubisoft csinálja. A Microsoft bemutat egy trailer-t, majd a színpadon hagyja a készítőt vagy készítőket mesélni róla. Geoff Keighley szintén ezt csinálja, amit az MS. A Sony és a Nintendo pedig sallang nélkül csak bemutatja ma már a játékaikat a legtöbb esetben. Az Ubisoft még mindig eljátssza, elég kínos módon, hogy ők ott valójában beszélgetnek... :U

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák