- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz tboy93 #264415 üzenetére
Nekem a Black Flag volt az első AC, PS4-en játszottam vele először. Kb 1-2 éve lehetett. A grafikát gondoltam, hogy nem lesz ütős a mai játékokhoz képest, így inkább a játékélmény miatt folytattam a játékot.
Így ez lett az etalon, minden következő AC-t ehhez hasonlítottam. Szépen begyűjtöttem az összes AC részt a ps store-ból, mikor épp fillérekre leakciózták. Ügyeltem, hogy innentől kezdve megjelenési sorrendben játszak velük, így érezni fogom a fejlődést grafikailag, meg újdonságilag. Nem mindig éreztem fejlődést. Történet szempontjából kb az Ezio trilógia 1-2 maradt meg, a 3. nem volt már ütős.
Az indiános AC3 irányításában a Black Flaghez nagyon közeli, így ott harcolni jó volt. A többit azért játszottam, mert az Origins is meglett, és nem akartam abba belekezdeni, mielőtt mindegyiket végig nem viszem.
A Unityről már írtam, hogy szerintem jó lett, a multiplayer módot is szerettem benne. Az Origins annyira más lett, illetve talán annyira mást vártam tőle, hogy igazából sosem tudtam megnyugodni tőle. Történet jó volt, a hidden blade és a levágott gyűrűsujj eredete jól bele volt szőve. Az Odyseey meg mechanikailag ugyanez.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Formula-1
- PlayStation 5 Pro teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest