-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Hol maradt a Gran Turismo???
Még egy teasert sem sikerült összedobni? -
Neoteric
addikt
GT7-et remélem Gamescomra tartogatják.
Battlefront & UC4 must have.
PSN: ne0teric_sAN
-
aizen92
addikt
válasz Neoteric #52563 üzenetére
For Honor-t. Az mekkora durrantás volt!
Észrevettétek, hogy a Division-nél eltűntek a szemetek az utcáról? előző gameplayek tele voltak szórva több ezer objecttel, most meg mintha minden túlélő szemétnapot tartott volna és feltakarítottak E3-ra ;D
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
tepenzed
őstag
válasz aizen92 #52564 üzenetére
Division minden egyes bemutatóval egyre inkább butított,köze nincs már az első bemutatóhoz, de hát Ubifos,ugyanazt hozza minta a Watch Dogs.
Btw nem bírtam ki és munkából megnéztem a cikkeket, hogy mit villantott a sony.
Ilyen atom gyenge szar felhozatalt évek óta nem láttam, magasan a Microsoft nyert, de nem cserélem le a digitális játékaim miatt Jól látom, hogy a morpheust (nem tudom az új nevét) egyáltalán nem mutogatták?[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Nem bírom követni az eseményeket. Szerintem az E3 után kell még 1 hét, hogy felfogjam és megnézzem az összes bejelentést/trailert/gameplayt.
-
veterán
Az uncharted remastered-rol van valami info h mikor jon?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
PandaMonium
őstag
válasz Tegla80 #52570 üzenetére
Nem tudom vg miről beszél, nekünk sincs sok okunk örömködni. A Last Guardian-t évek óta ígérgetik valamikorra, a RIG-ből semmi érdemleges nem derült ki (bár amúgy is rétegjátéknak lesz mondható szerintem a VR cuccok árát nézve), a Dreams elég semmilyennek tűnik. A Horizon Zero Dawn volt az egyetlen értelmes játék, az összes többi multiplatform, vagy már régóta bejelentett cím új trailerekkel.
What I cannot create, I do not understand
-
marilllyo
veterán
Engem nem hatott meg, hogy a sexbox one viszi a 360 játékait. Ma már nem... Ha ezt a microsoft akkor jelenti be amikor megjelent a gép tavaly....akkor még akár meg is nyerhette volna ezt a csatát.... De most...egy évvel később? Én új...szép...menő PS4-es játékokkal akarok játszani....nem a régiekkel újra. Ami meg olyan, hogy leülnék elé azt meg úgyis kiadják remasteredbe....
Szerintem...
PS4-nél meg ugye a médialejátszós cucc. PS3 is vitt mindent...egyedül a feliratot kellett ráégetni az avi-ra. Ettől most nem estem hanyatt...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
tarti19
senior tag
válasz tuki2200 #52543 üzenetére
Egyetlen kivétellel, tényleg mindent a pakliban hagytak.
Médialejátszó azért több, mint érdekes húzás, viszont pozitív.
Mondjuk imádom a habzó szájú, véres ajkú arcokat, akik máris eladnák a PS4-et Sírnak itt töménytelen mennyiségben, mert gyenge volt szerintük a felhozatal.
Gamescomig van még 2 hónap s ott lesz a hazai rendezésű TGS. Majd biztos itt lepleznek le néhány nyílt titokként kezelt játékot.
Deep Downot várok nagyon-nagyon.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Tegla80
addikt
-
Tuomas
addikt
-
Angry Rabbit
tag
Oszinten szolva es soha nem hasznalnam a PS-t se film nezesre,se zenehallgatasra,se youtube-ra. Ezer mas megoldas van ezekre.
Okes ,nekem smart tv-m van igy reszemrol egyszerubb az elet,de ha nem lenne se hasznalnam erre ezt a gepet,ahogy a 3-at se hasznaltam,pedig sehol nem volt akkor meg a smart technologia...Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
varadigabor
senior tag
Amúgy ez a black ops 3 nem Titanfall copynak nézki? ez a falon futásos marhaság.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Dinasti
senior tag
Slim gépről még nem jött hir?
-
addikt
ps now rol volt szo hogy mikor meltoztatik jonni ide is?
-
k4rL^
senior tag
válasz ImpersonatoR #52583 üzenetére
Nem volt, csak a PlayStation Vue kiterjesztéséről beszélt.
-
kentucky
őstag
Az idei E3-mat akár ki is hagyhatták volna.
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz varadigabor #52579 üzenetére
Falon futás nélkül még komolyan tetszene is.
Meg most már tényleg visszatérhetnének a valóságba, kikészülök ettől a sok szar kütyütől meg mindenféle futurisztikus lézerágyúmesterlövésznyomkövetős fegyverektől. Miért nem lehet csak egy ak-47 meg egy 1911-es nálam?
-
Pöttön
őstag
válasz tarti19 #52575 üzenetére
Sajnos ez nem teljesen így lesz...
A Sony nem megy ki az idei gamescom-ra, helyette majd csak a Paris Games Week-re megy ki október 27-én.
Nagyon remélem hogy ott egy kicsivel több "puskaport" durrantanak mint itt, és ki viszik az új GoW-ot meg a GT7-et, meg rengeteg cím van amiről már elég régóta semmi infó nincs, Pl.: Shadow of the Beast...
Na meg valószinűleg idén is lesz év vége fele Sony experience, majd talán még ott...Az egész Sony show-al az volt a baj hogy tul nagy hangsúlyt fektettek ebbe a fos szar CoD-ba, szerintem azt hitték hogy ezzel nagyobbat fognak durrantani, ezt az időt inkább két új ip bejelentésére kellett volna áldozni, azt mindjárt más lenne a gyerek fekvése.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
mrhitoshi
veterán
válasz kentucky #52585 üzenetére
Egyre rosszabb a színvonal a Sonynál.
Jó persze volt egy csomó új cím, meg jók is stb..., de a Horizon és az UC4-en kívül más nem győzött, már ami direkten a Sonyhoz köthető.Az tisztán látszott, hogy most nem szivárgott semmi a MS-tól, és nem tudtak rákontrázni. Ennyivel készültek, kész. A RealEyes kellett volna ezerrel demózni, dobálni kellett volna rá a játékokat, új PS, új kontroller, új szolgáltatások stb... amitől megőrülnek a népek, nem pedig a mézesmadzagot húzni, hogy nesztek ez lesz majd valamikor 2016-ban. Tisztán látszik, hogy az őszt megnyerte a MS.
Az egész E3-ra pedig azt tudom mondani, hogy nem durrant el az agyam. Minden eddig bemutatott címről már tudtunk mindent, most csak demoztak egyet. Lapos, még a Square Enixben bízok.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
veterán
válasz mrhitoshi #52588 üzenetére
Uj gep, kontroller stb. Minek? Nem jo ami van? Ez csak a fogyasztoi tarsadalom hatasa hogy ha valami mar tobb mint 2 eves azt cserelni kell. Szerintem oruljunk annak ami van. A ps4-nek. Gyakorlatilag egy hibatlan konzol, semmi erv nincs amellett hogy frissiteni kelljen. Legalabb is ez az en velemenyem.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
csuri004
csendes tag
Sziasztok.
Segítségetek szeretném kérni.
A PS4-em nem vagy csak alig csatlakozik fel a netre.
Wifin keresztül szoktam, a PS Storeba nagyon sokára lép be vagy be sem lép.
Amikor az Internet tesztet lefuttatom a Ps4-en akkor nem látszik a hiba.
Esetleg valami Ötlet valakinek?Sajnos nem sikerül a csatlakozási problémát megoldani, lassan csatlakozik fel maj szinte azonnal le is dob....
Le futattam az Internet Testet....
Elvileg csatlakozik, Minden Succesful, Nat type 2
Anyi hogy alul kis betükkel azt irja hogy: The Router in use might no support IP packet fragmentation, and some network features of the PS4 might be restricted. For details, contact the router manufacture. -
mrhitoshi
veterán
válasz adamssss #52589 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztam. A szivárgást kellett volna helyre rakni. Itt a frissített tápos gépekre gondolok.
Az új kontroller a MS szemben lett volna jó, de nem feltétlen kell, igaz. Viszont hogy a Morpheus-t nem demózták agyon, az szégyen. Ezzel kellett volna most durrantani.PS4
-
k4rL^
senior tag
válasz mrhitoshi #52588 üzenetére
A Morpheusszal belátták, hogy nem tudják visszaadni az élményt amit ad a szinpadon, de maga a Morpheus kint van a standon. Pl. kipróbálható a Guerilla Games által fejlesztett Rigs demo és még pár másik. Figyelni kell majd, mert lesznek videók ezekről, már most vannak trailerek meg miegymás itt.
-
Pöttön
őstag
Amúgy milyen játék ez a Shenmue 3? Ez valami RPG?
Sajnos az előző részeket nem ismerem, de elég nagy port kavart a neten hogy jön a folytatás, gondolom nem lehet kis cím...
Amúgy az eddig látottak alapján, nekem az új Doom a dobogós, utánna az Uncharted 4, majd a Horizon: Zero Dawn. Az új NFS-ben nem merek megbízni, majd kiderül milyenek lesznek az első értékelések...
A többi cím nem igazán hatott meg.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
addikt
-
marilllyo
veterán
Ez a PS4 médialejátszó milyen file-rendszert olvas? NTFS-re nekem azt írja, hogy nem jó...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön PS4-re a Heavy Rain, és a Beyond Two Souls
Live-Die-Respawn
-
Tuomas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest