- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
n000rbi
senior tag
válasz Garada #33349 üzenetére
Egyértelmű, de mint tudjuk szinte egészen a megjelenés előttig úgy volt, hogy minden géphez alapból jár kamera, tehát eleve nem is tervezték máshogy. Aztán a verseny miatt kivették a kamerát a pakkból, hogy olcsóbb lehessen a gép, a kontrolleren meg nyilván már nem változtattak.
-
Garada
őstag
válasz n000rbi #33352 üzenetére
Csak az a szomorú, hogy sok jó dolgot nem lehet arról a konzolról elmondani.Tehát nekem a bemutatás napján bebizonyosodott az ismét a sony lesz az akihez lepártolok.Az XOne tábort jelenleg egy dolog miatt irigyelem de nagyon, az pedig a Forza Horizon 2 ami miatt nagyon fáj a szívem.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz n000rbi #33355 üzenetére
Hát az alapvető dolgokra amit a cég meglépett.A régiózár amit aztán töröltek mert bukta lett volna az egész.A kinect amihez annyira ragaszkodtak aztán kivették, hogy szintén jobban menjen a konzol.A csere lehetőség ami a playstation tábor esetében nagyon szabad bármikor adhatod cserélheted a játékod, ott más a helyzet.Az offline funkciók pedig nincsenek olyan szinten támogatva.És még van pár negatívum amit fel lehet sorolni ezzel kapcsolatosan.
-
-
pHantom x
tag
Sziasztok.
Ha valakinek van Call of Duty Ghost játéka Ps4-re, a játékosok milyenek rajta?
Elég furcsa kérdés de engem ez érdekelneKöszi előre is...
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz pHantom x #33361 üzenetére
Én Pc-s voltam és nekem a Ghost multi nagyon lassú Ps4-en!Vagy csak én csatlakoztam béna játékosokhoz!
De mindenki bújkált magyarul camp bajnokság zajlott!El is cseréltem a Ghost-ot Bf4-re!Mérföldekkel jobb a játék és a játékosok is.Bár ez sem tökéletes de jobban fekszik!Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
boksz
senior tag
válasz n000rbi #33359 üzenetére
Ok, csak az a baj, hogy én nem látom, hogy világít, mivel előre világít.
Akkora fénye meg nincs, hogy a TV-vel szemben ( általában úgy játszunk ) lássak valamit a szobában belőle.Ez majd akkor lesz érdekes, ha a kamera látja és valamiféle mozgással kapcsolatos game lesz. pl. mint volt anno a Start The Party a PS3-n.
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
bananjoe
csendes tag
Sziasztok!
Sleeping Dogs DE-t próbálta már valaki?
-
Cyberpunk
félisten
Hali ma vettem egy PS4-et. amihez kaptam egy 90 napos PS Plus előfizetést is, de hiába írom be a kódot nem fogadja el sehogy sem. Már 1000x leellenőriztem nem jó, bankkártyám regisztrálva van már, meg minden. Ötlet?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
tarti19
senior tag
Sziasztok. Mesélte egy haverom, hogy az account megosztás 3 emberrel is működik.
AZ ő barátja készített egy accot amiről csak vásárol s így a srác s a másik két haverja is le tudta tölteni a ghostot s együtt nyomulnak multiban? Akkor most WTF van Srácok?PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Madwe
nagyúr
válasz Cyberpunk #33375 üzenetére
Ha a ps+ kód amit kaptál uk, akkor uk-s psn acc kell hozzá. Ha meg a psn-ed uk, de a gépet itthon vetted, akkor az gyanúsan magyar kód, s csak magyar psn-en jó...
(#33376) tarti19 ez így elvileg nem működik... van 1 hely ahol primary, ott elég ha más profillal lépsz be, meg van 1 ahol meg épp aktívan használják. 3. mit csinál?
Félve kérdem, hány éves a haverod ?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Cyberpunk #33378 üzenetére
Lehet annyit amennyit csak akarsz primary accból is lehet több a gépeden (érdemes is arra tenni mind a tieidet). Viszont arra figyelj, hogy ahol elkezdesz ps+-t használni, azt érdemes majd folytatnod. Tehát ha te uk ps+t akarsz majd venni (miért nem usa amugy? az sokkal olcsóbb!!!) és most magyar ps+-t használsz, akkor amiket addig ingyen beszerzel a magyarral, azt késöbb nem tudod használni (mert az ingyenest csak addig használhatod ameddig él a ps+ előfizud, s ha áttérsz, akkor megszűnik a magyarra)
-
HaZsolt
őstag
Hogyan oldjam azt meg, hogy halljam a csapattársaim Destiny alatt? Egyszerűen túl hangos a játék és túlharsogja őket. Destinyben nem lehet a hangerőt állítani, valami más megoldás kell.
-
addikt
-
Yummy
tag
Ha ps+ hun accon van de van nekem tobb is primarykent a felho a mentesek letoltesere mukodik a tobbi accon is? Mert toltenem le az egyik mentesem de keri, hogy vegyek ps+-t. Mert a multi ugye megy, de ilyesmik akkor nem?
-
BlackDesert
tag
Ha igaz ez az 1GB/150FT internetadó, eladom a péesem
-
addikt
válasz BlackDesert #33385 üzenetére
El ne hidd már, nem lesz belőle semmi.
Nekem sokba lenne[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
nagyúr
Ha igaz, ki fogja megvenni?
Egyébként szerintem kizárt..
gyuribácsi88: Ezt hogy!?[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz bulikavagyok #33387 üzenetére
A sok xXx megdobja ám a forgalmat
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
BlackDesert
tag
Sry skacok, hogy kissé eltérítettem a fórum témáját. Remélem, hamar újra a normál kerékvágás lesz itt
Gyuribá: ez kemény!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
tDr1v3r
veterán
Nem fog, csak takarni akarják a diplomáciai botrányokat.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #33391 üzenetére
be linkeled nekem a videóid szemügyre vennék egy kettőt ha nem baj
-
addikt
-
Bence717
tag
Sziasztok!
Most szeretnék egy PS4-et vásárolni. A kérdésem, hogy olvastam van valami új széria a Last of Us bundleben, aminek más a szériaszáma. Tud valaki erről bővebben mondani valamit? Sok a probléma a régivel? Mit ajánlotok?
Valamint milyen sebességű internet kellene, hogy döccenőmentesen menjenek a játékok?
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #33394 üzenetére
Úgy tudtam...Szal még is megy az az xXx Na,de tényleg elég legyen az off-ból,még végén az off beszélgetésért is adót kell majd fizetni. Ami azért nem volna hülyeség,mert rögtön csökkenne az off részek száma
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bence717 #33395 üzenetére
Nincs hivatalos infó arról hogy más lenne valami a gépben, csak találgatás megy. Nincs semmi gond a régivel (legalább is az enyémmel), internet meg szerintem egy 5mb-os minimum kell neki (de inkább 10).
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
-
tigomigocika
senior tag
válasz gabor0077 #33397 üzenetére
megkérdeztem a boltot mielőtt kihozattam(vidékre) a ps-t, hogy melyiket kapom
Már csak az új 11es szériások vannak túlnyomó részt forgalomban
Annyi hogy picit javítottak a belsején meg a wifi erősebb
Legalább is ezt az infot kaptam az eladótól telónViszonyítási alapom nincs
Más:
Előrendeli valai a GTA V-t?
Remélem brutális lesz!
Bár ps3-on is brutal jó volt, de ha eat mug überelik az manga less a money boldogságXBOX LIVE: rolandinho007
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- PlayStation 3
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest