- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztalker762
tag
Van elemlámpád már? (fürdőben van)
SPOILER
Az első kettő lépés mindenképp kell, a többit csak akkor olvasd, ha ki akarod tenni az egész képet, és nem találod meg a részeit, vagy nem jött be a tippem.
Egyébként sokszor csak be kell menni az utolsó ajtón, és továbbjutsz. Ha vörös fényt látsz, túljutottál.
-Macira ablak alatt R3,
-Komódon képre nézve X
-Komódtól jobbra fel plafonon bal kéz felől a sarokra R3
-Növényre R3 (cserép)
-Ébresztőóra alatt üvegekre R3
-Utolsó ajtónál megfordulsz 180 fokban, lépcső bal oldalára alul R3
-Menü -> R3
Ha minden igaz, egy darabot se hagytam ki.[ Szerkesztve ]
-
nkAAA
aktív tag
válasz Sztalker762 #26902 üzenetére
Köszi szépen, csak a képnél nem toltam ikszet, az volt a problem
Utána be is fostam ofc
https://twitter.com/nkaaa
-
hudekira0
tag
-
mfranky
őstag
Gyereksírás, lépéshangok, minden vörös fény aztán annyi...szerintem azt az egyet nem tudom megcsinálni, hogy komódtól jobbra, aztán balra valami sarok L3...nem csinál nekem semmit...minden ajtó nyitva, elemlámpám nincs, nem lehet újrakezdeni, restartolni a játékot...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
nkAAA
aktív tag
válasz hudekira0 #26909 üzenetére
SPOILER:
De plafonon van, oldalt vagy hol?Meglett!mrfranky: a sarki komódnál ott van, hogy HELLO! ha elfordulsz, majd vissza, akkor 1 betűvel kevesebb lesz és ezt addig kell csinálni, amíg csak az O!-t látod, utána mész tovább és a piros lámpa alatti feliratra zoomolsz R3-al
[ Szerkesztve ]
-
Sztalker762
tag
válasz mfranky #26910 üzenetére
Nem tudom, hogy hoztad össze lámpa nélkül a vörös fényt. De amit mondasz, hogy írtam, az csak egy képdarabka. De amúgy nem kell kitenni a képet, csak ha akarod. Megállsz a komód előtt, elfordítod a kamerát a fürdő felé jobbra 90°-kal egyhelyben állva, és felnézel a plafonra. Összefut a fal meg a plafon, veled párhuzamosan áll a képdarabka a bal felső sarokban. Alámész és R3-al ráközelítesz
-
mfranky
őstag
válasz Sztalker762 #26912 üzenetére
Azt én sem tudom, de tegnap kezdtem el, ma meg folytatni akartam...így nincs lámpa a kezemben... De ez most komoly, hogy NEM LEHET ÚJRAKEZDENI A JÁTÉKOT?
-
mfranky
őstag
Azt én sem...letöltöm inkább újra...
-
nismoka
addikt
Nálam is volt már minden, zseblámpa nem volt aztán kék lett aztán zöld, szétesett a kép meg valami szöveg jött a képre valami bugról, és nincs vége sosem...
-
Sztalker762
tag
válasz nismoka #26917 üzenetére
Elvileg 2 gyereknevetést kell hallanod. A komódnál és az óránál. Aztán csörög a telefon, kimész az ajtón, és jön a videó. Nálam nem így volt. Én 40 percet álltam egyhelyben. Előszőr feljött egy japán szöveg, utána megcsörrent full random.
Amúgy mi volt fehér alapon? Nekem fejjel lefelé többnyelvű szöveg, havernak japán, másiknak piros szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
Sztalker762
tag
Kojima azt mondta:
"Csináltunk egy játékot, amitől összehugyozod magad.
Most csinálunk egy játékot, amitől összeszarod magad."És azzal viccelt, hogy a gyűjtői kiadás tartalmazni fog egy új gatyát.
De direkt nem csinálták minőségire, hogy hihető legyen, hogy indie game.
Azaz a Silent Hills valószínűleg 11/10-es horror game lesz. -
nkAAA
aktív tag
válasz Sztalker762 #26918 üzenetére
Én most a rádiónál hallottam gyereknevetést, máshol meg nem..
-
BMS
őstag
az ISS játékot ,ennyiért tudnám eladni bontatlanul?
Mert engem igazából majd a fifa érdekel és ha csak olyan csomagot találok amiben ez lesz akkor eladnám..kb m,ennyi lehet?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
nismoka
addikt
válasz Sztalker762 #26918 üzenetére
Fekete alapon fehér angol szöveg volt, most épp harangoznak meg bőgnek és egy rángatózó szellem próbál meg ijesztgetni...
-
mfranky
őstag
válasz Sztalker762 #26919 üzenetére
Na...most reinstallnál volt lámpa...HELL is összejött...aztán a begyorsulás, meg a forgó szemek a képek helyén...majd lyuk keresése...nincs meg...csak a fürdőszobában a kád felett...de oda meg hiába zoomolok L3-al...semmi
-
nkAAA
aktív tag
SPOILER megint
Nekem az istenért se akar megszólalni a telefon. Harangszó van, tehát 23:59-ról 0:00-ra vált az óra. Nevetés néha van a rádiónál, néha a komódnál, de aztán hiába zoomolok a telefonra, beszéd van, de nem csörren meg. WTF?
-
bandi0000
nagyúr
A ps4 kameráját még mindig nem lehet semmire se használni ergo fölös lenne venni?
Illetve láttam hogy ha van ps vitád akkor azon lehet játszani a ps4 játékkal gondolom megjelenítőként van jelen esetleg telefonon ez nem működne?
Xbox One: bandymnc
-
Sztalker762
tag
-
mfranky
őstag
Hogy csörrenne meg a telefon, ha nincs is a helyén?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Sztalker762 #26932 üzenetére
Ok, de hiába bámulok én mindent, amit kell, inkluzíve, amiket te is leírtál, az istennek nem szedi össze a darabokat
Viszont a telefon sem csörög. De a szellembe már belefutottam egyszer.
Amúgy volt mindenkinek piros és UV zseblámpája?Non omnis moriar.
-
Sztalker762
tag
válasz AliceWake #26935 üzenetére
Van, hogy kicsit mozogni kell, mert nem éri el, utána R3.
Szerintem az nem UV lámpa, csak sima kék, mivel nekem volt piros meg zöld is. Havernak volt sárga is, nekem nem. Érdekes. De tényleg nem vágom a végét. Én 40 percig álltam egyhelyben, majd egyszercsak megcsörrent. Másodjára nem jött össze.Ja meg havernak állt az ablak mögött is a csaj, nekem soha. Egyszer megevett viszont a fürdőben. Összesen 3x-4x szartam össze magam.
[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Sztalker762 #26936 üzenetére
40 percig
Értem én, hogy procedurális játékmenet, de ez kicsit mókásÖssze-vissza balettoztam a célterületek körül, előtt, mellett, -hoz, -hez, -höz, de semmi. Lehet, hogy utólag már nem lehet változtatni ezen
Szerk. Engem a folyosón evett meg, még az elején.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
addikt
-
Sztalker762
tag
válasz AliceWake #26937 üzenetére
Az volt a LEGIJESZTŐBB. Sose ijedtem még úgy meg. Úristen... De nem az, hogy hátrafordulsz, és ott van, hanem vissza és OTT.
A 40 perc úgy jött össze, hogy dumáltunk, meg nézegettük GS cikkeket, stb. utána láttuk IGN-en kommentben a végét.
Egyszercsak feljött a japán szöveg. Mondom jó lesz, maradjunk itt. Ez volt az első fele, szóval kb 20 perc múlva megszólalok: "Figyelj már, megcsörrent a telefon!". Közben volt MINDEN. Harang, nevetés, sírás, hörgés...Amúgy mi újraindítottuk vagy 3x összesen. Még az elején is az elemlámpa előtt. Nem vágtuk, hogy ott van, mert sötét volt a kép, aztán utána mondták nekünk. Az utolsó 40 perc előtt is újra lett indítva.
[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Sztalker762 #26941 üzenetére
Nyilván nem játszottál még az Amnesia-val (PC) vagy az Outlast-tal Lenne tapasztalatod megijedésben
Non omnis moriar.
-
Sztalker762
tag
P.T.-ben amúgy a szám, amit mondogat... 204863
Hideo Kojima születési dátuma.
Twenty-four, August 1963[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Sztalker762 #26943 üzenetére
Nehéz amúgy rendesen megijedni. Utoljára ezer éve, a Condemned első részétől hajítottam el egyszer az egeret, azóta a hangulatot tudom csak értékelni.
Sajnos most beleásítottam a szellembe, így nem volt igazán meggyőző[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Yummy
tag
válasz Bencus88 #26947 üzenetére
Egyetlen lemezes jatekkal se volt soha problemam de amit a dio3 muvelt az katasztrofa. Akadt szaggatott csuszott a hang mint megannyi embernek. Ahogy olvasta a lemezt ezt produkalta. A digitalis hibatlan volt mindenkinek. A demo nekem is tokeletes volt ellentetben a lemezessel. Maradok a digitalisnal
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest