Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Segal
veterán
Akkor már b*szhatom mert indulhatok melózni
Nektek jó sivatagozást és max majd meló után éjjel"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ReFleXx
addikt
Added the ability to heal and boost while in a vehicle (only for the passengers)
végre
Increased damage of Kar98k and M24 and reduced damage of AWM.
Increased overall damage multiplier to Torso for sniper rifles by 10%akkor nem 4 test löves level3 vestre a kar98, hanem csak 3
Now player can fall (F key) from the airplane while the world map is open
erre is panaszkodtak, solved.[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
KisTücsök
addikt
válasz jkrisztian #10379 üzenetére
Pedig nem hülyeség. Persze nem kell túlgondolni, mert egyáltalán nem nehéz solot nyerni, legalábbis annyira nem, hogy valakinek 100 meg 200 óra játék után se jöjjön össze.
___Na, lássuk ezt az új pályát.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz KisTücsök #10408 üzenetére
Utóbbi 2 solochiken elég izgulásmentesen jött, mert nem az volt a cél, hanem hogy öljek. Aztán látom, hogy ketten vagyunk életben, ja akkor oké. Egy awm-es bokor ember volt ellenem egy fa mögött, kijöttem a fedezék mögül és lerohantam nyílt terepen.
We are only Stardust...
-
KisTücsök
addikt
Igen. Meg nagyon sok múlik körön is persze. Érdemes olyan helyre ugrani, ahol nyugodtan fel lootolhatja magát és nem belemenni a felesleges tűnő harcokba. Akinek nagyon nem megy nagyjából ennyit tehet.
Múltkor néztem egy amúgy "creative"-ot streamelő csajt, pont pubg-zett, de már a klaviatúrát is úgy kezelte, mintha az ellensége lenne, mint én amikor életemben először géphez ültem. És megnyerte a meccset. Nem hittem a szememnek. Na hát ha ő megtudta, akkor bárki.
-
adise
őstag
Jólnézki az új map, meg az ujdonsagok is. Ami furcsa, hogy homályosabb lett a játék, nemtudom, hogy ez csak a tesztszerver vagy marad-e igy. FPS droppokkal nem találkoztam abban a pár városban ahol eddig jártam. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden egyes része tökéletes lehet.
[kép] -
RazoR
veterán
válasz KisTücsök #10411 üzenetére
Ha nem keveredik tűzharcba akkor sosem tanul meg lőni! Eleinte én is bújkáltam, ha meg volt valami eksön akkor mindenhova lőttem csak az ellenfélre nem. Szerintem ha az alapok már mennek akkor érdemes egy kicsit a frekventáltabb helyekre ugrani balhézni, hogy szokja a lövöldözést és ne parázzon be ha lőni kell vagy lőnek rá!
-
nyamsas
aktív tag
Elég király az új map, pedig még alig láttam belőle...
KillKam későn ad képet, csak a lelövés pillanatában kb...addig csak hang van.Prison a kezdő helyszin.
Régió választás:
A többi meg amolyan mutogatás, Win94 rengeteg van a mapon, viszont a sebzése, nem olyan ütős..
2 kört futottam, 3.-nál karbantartást irt ki...
Bocs, ha túl hosszúra sikeredett....peace![ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
De hogy lőttél mindenhova csak az ellenfélre nem? Életedben nem játszottál még lövöldözős játékkal? Mert akinek ez az első... annak oké. De egyébként, szerinted a példámban említett csaj tudott lőni? A para faktor benne van, de nem kéne több száz óráig tartson. Én néhány tucat játék után legalábbis már nem fostam össze magam, ha valhonnan rám lőttek, és kezdtem el összevissza ugrálni.
Ha az a baja valakinek, hogy szarul lő, akkor a lövést gyakorolja (vagy olyan helyre ugrik, ahol sokan vannak, vagy olyan helyre, ahol senki, és gyakorolja a sprayt a falon pl). Viszont ha az, hogy nem tud nyerni, akkor próbálhat úgy játszani, ahogy lentebb javasoltam. Plusz nem árt olyan profikat nézni, akik taktikusabban játszanak. Ennek a játéknak a nagy részét a helyezkedés teszi ki.
szerk: egyébként ha végre megcsinálják majd a rank rendszert normálisan, akkor az mindenkinek jobb lesz. Annak főleg, aki nem annyira jó a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz KisTücsök #10416 üzenetére
Szerintem nem feltétlen a lövéssel van baj, hanem a reakicóidővel. Nálam legalábbis ez a probléma. Persze aztán lehet, hogy nálunk a hálózat a szar, OW-ban nekem 60 ping a legjobb, mások átlag 30-cal tolják... Nem tudom mennyit számítana normális neten a dolog.
Egyébként taktikusan tényleg lehet nyerni jó lövés nélkül is, a lényeg, hogyha számítasz az ellenfélre az már félsiker. Engem általában akkor ölnek meg ha meglepnek, de gondolom mással is így van ez. -
Jinxb1rd
addikt
Micsoda? 14 giga lett a játék?
Akkor nem fog felférni SSD-re, remek...
We are only Stardust...
-
Endyy
csendes tag
-
ReFleXx
addikt
lehet dudalni a buggyval is, illetve a lefureszelt csovi shoti az a pisztoly helyere megy be, ez nem tom direkt igy van-e
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
Nézem a teszt szerveres streameket, nagyon tetszik, ha kijön biztosan sokat fogom tolni. Azt viszont már most látom, hogy sokat fogok feküdni azért, mert az új fegyverekkel akarok mindenkit lelőni
-
addikt
-
kisza25
félisten
Kipróbáltam az új mappot, találtam is új fegyvert, a pickupot is kipróbáltam
Több lett az Fps olyan 20-30-al viszont lagos
Meg pár perc után merevre fagyottEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nyamsas
aktív tag
válasz DeathAdder #10418 üzenetére
Ne hasonlitsuk már a Crysis 1. részéhez, az a game legendary szinten mozog, még mindig...
Más: nekem a szemem folyik ki 2 kör után, brightness 69%-on volt, visszavettem 45%-ra..bőven elég ide..
Az új WV kisbusz, viszont nagyon el lett találva, a hangja is, meg úgy a vezethetősége is..
-
yozsee11
aktív tag
193k játékos a teszt szerveren, 4. legnépszerűbb a Steamen jelenleg.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Segal
veterán
Irigyellek benneteket en meg itt sz*pok melohelyen m8nimum este 9ig...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kisza25
félisten
eddig tetszik, első teljes köröm (elsőre kifagytam)
A kis vw busz nagyon tetszik, sokkal több az FPS is, az, hogy mindent átlehet ugrani egy megváltás
killkam is működött nálam, tudom is, hogy mit csesztem el és jó látni, hogy mennyit sebeztem az enemyn mielőtt megölt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
törölt tag
Na toltam 3 solo kört.
14 kill, 2 top10. Jó az új pálya, de ha nem nézem az újdonság varázsát, akkor az eredeti jobban tetszik.Nem követtem az újdonságokat, így most minden varázscsapásra ért engem. Sokkal profibb játék hatását kelti ez a verzió, mint a jelenlegi éles. A UI, a hangok, az egész. A killcam is működött, láttam, hogy öltek meg.
Azon mondjuk mérges voltam, hogy a lefűrészelt csövű shotiból kétszer telibe lőttem a lvl2-es kevláros csávót, aki 70%-os életen volt és nem halt meg, csak lement az élete 10%-ra. Ő pedig bedarált utána, mire újratöltöttem.
Először megörültem, hogy végre 3 fegyver lehet nálunk, de sajnos nem. Pedig egy sniper + ar + smg/shotgun/pisztoly felállás lehetne. A játék lootolós részére örülnék neki ha ott lenne velem egy teljesen közelharci cucc. Utána viszont már felesleges.
Remélem este haverommal is tudok menni 1-2t, mert úgy fogja átadni az igazi élményt. Jó kis játék ez még mindig, csak a szerver-kliens technológián kellene javítani. Nagyobb tickrate és kisebb lagg.
-
ogi88
tag
Sziasztok?Ki akartam próbálni az új sivatagi mapot a teszt szerón de nem akar elindulni.Rámegyek,hogy start és utána tölt egy kicsit és kilép ilyen hibaüzenettel.Playerunknown's Battlegrounds process has crashed!Mi lehet a gond?
Az alap játék elindul csak ez a sivatagi nem akar. -
ReFleXx
addikt
ez a jetski nagyon fasza fordulekony es instant felgyorsul 80 korulre, de ott is ragad.
-
Dendytv
senior tag
184 Óra után Annyira örültem, hogy mos még egy óra után is mosolygok !
Ebből 3 kill Supressor-os M24-el volt !
U.I a kép minősége miatt bocsi ! Nem akart működni a steam !
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Sajnos küzdök azzal a problémával hogy homályos az egész játék, de csak a test serveren. Kutakodtam és megtudtam erről kizárólag az "anti-aliasing" (élsimítás) tehet.
Beállításaim: 1080p, medium texture, high/ultra anti-aliasing és minden egyéb ultra low (esetleg view distancet időnként megemelem kicsit). Amíg a normál szerveren minden jól megy (szépen látni messzire, minden éles), itt a homályosság nagyon zavar, mintha rossz lenne a szemem és sokszor már a közeli épület sem éles. Ha pedig ultra-low beállításra teszem az anti-aliasingot, akkor bár élesebbek a dolgok cserébe minden villog és darabos lesz a távolban (low-medium-high-ultra --> homály)Amiket találtam Redditen:
- Egyik srác szerint ez egy döntés amit hoztak hogy magas anti-aliasing esetén homályosodik 1-2 dolog ezzel kevesebbet elvéve az FPS-ből.
- Volt aki azt írta hogy simán csak valami hibádzik hetek óta és már a test server korábbi buildjén sem működött rendesen (én is tapasztaltam, de azt hittem csak a szemem).
- Írják azt is hogy "ideiglenesen" valamiért TAA-t használ a játék, ez okozza a problémát
- Volt aki .ini fájl moddingal oldotta meg (ez ugye banhoz vezethet)
- Volt aki screen scalet meg emelte 120-ra, de ilyenkor a downsampling miatt komoly FPS vesztés jelentkezhet.Esetleg bárkinek van hasonló problémája és talált rá "legális" megoldást ?
Low/Medium/High/Ultra-High anti-aliasing (homályos)
Ultra-Low anti-aliasing (élesebb de darabosabb, mozgás közben villog stb.)
Kinagyítva a két kép jól mutatja a problémát ha egyikről a másikra vált az ember: távoli híd, közeli fák, maga a város, minden homályos
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz ReFleXx #10442 üzenetére
ha már új járművek, nekem a terepjáró nagyon bejött. Főleg ezen a dimbes-dombos térképen, egész jó kis kocsi meg úgy az egész térkép-játék nagyon tetszik. Kézi shoti is elég nagyot szól, ahhoz volt még szerencsém az újdonságok közül. Itt végre végig tudok vinni egy meccset 3-4 crash nélkül.... (felfoghatatlan az alap játék miért omlik össze egyfolytában.) Sok az újdonság de elég komoly lett. Nagy a kontraszt az alap és test szervez között. Jó lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz Don.Corleone #10445 üzenetére
Itt végre végig tudok vinni egy meccset 3-4 crash nélkül...
Hát, én a 6. instant crash után feladtam ma estére. A legtöbb, amit sikerült elérni, az a repülő hangja volt... Mondjuk a normál játék is második-harmadik nekifutásra indul és akkor lehet reménykedni, hogy a wint nem fagyasztja szét.
-
DeathAdder
veterán
Hát nem fostam le a bokámat az új pályától, olyan egységes az egész, semmi változatosság (prérin mit is várhatok ). De legalább arra rájöttem, hogy az ég világon semmi kedvem újra megtanulni mindent amit a régi mapon már rutinból csináltam..
A nagyobb szintkülönbségek miatt pedig a lövést is át kell értelmezni picit.Igazából nekem ez egy kicsit sem hiányzott, a hófehér havas meg pláne nem hiányzik
Szubjektív, de összességében sokkal jobban bejön a buja zöldség, kis erdővel, kis búzával, kis vízzel, kis kopár vidékkel. Nem bántam volna ha megint egy olyan evakuált szigetet kapunk
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Riccsiz_h #10444 üzenetére
Ezt én is valószínűsítettem eddig, hogy fps nyerés miatt ráálltak valami más jellegű anti analising metódusra, bár szerintem inkább csak sebességén vagy a képmennyiségen állítottak. Mármint a teszt szerveren ha mozogsz és hirtelen leállsz, akkor láthatod, hogy kb 1 másodperc, míg kiélesíti a dolgokat. A mostani szerón ez rögtön történik, és valszeg emiatt hat nagyon mosódottnak az egész.
Ez így nagyon gagyi. Hogy látni lehet, ahogy az anti analising működik és ezt nem lehet sehogy sem jobbra állítani? Ez gagyi. Nem tudom ki döntötte el, hogy ez így jó, de megküldeném szívlapáttal a kis fejét.
Ha buherálni lehet konfigból, akkor ki fogom próbálni, utána keresek, milyen paraméterek vannak, hátha még az élő szerón lévőnél is találok jobbat.
We are only Stardust...
-
ReFleXx
addikt
válasz Don.Corleone #10445 üzenetére
a terepjarot eleg nehez iranyitani, meg megfogni ha elkezd csuszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest