- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz Chapel #32648 üzenetére
Hát én meg nem tudom... de mikor üzlethelyiséget néztem és jött egy maca kirakta a szilikon dudákat... és a második mondata után, már teljesen világos volt, miért "ügyvezető". Bármit kérdeztem az volt a válsz, hogy ő azt nem tudja, de megkérdezi, szóval nevetségesen döntésképtelen volt.
Utána megnéztem, a bérbeadó cég debreceni bejegyzésű és itt helyben van csak irodájuk.
Sőt az is kiderült hamar, hogy kinek a bábuja... akinek alapvetően az a feladata, hogy a látszatot fenntartsa, majd mikor nem ezt teszi egész nap az asztal alatt tanyázik, önszorgalomból.
Na lapozhatunk.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fi:zi'k
nagyúr
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
Ez mennyire jó ár?
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #32661 üzenetére
Majd ha erre jár csillagRopicsillag akkor megmondja a frankót, de talán az Eneloop töltők sem olyan nagy eresztések. Én vettem valami más néven árult Voltcraft töltőt ~7e Ft-ért, cellánként tölt, lemerít, regenerál. Máskor is ilyet vennék, korábban az ilyen egyszerűbb töltővel lassan, de folyamatosan haltak el az akksijaim.
szerk: Ez volt az. Nem adnám alább, ha rendszeresen használnék ceruza akkukat.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #32663 üzenetére
Közben szerkesztettem, épp az IPC1-L-el azonos, amit én vettem. A különbség mindössze egy kis műanyag takaró, ami az enyémen van.
-
törölt tag
CM-420 is baba. [link]
-
Andrew31
senior tag
válasz Real_Necro #32663 üzenetére
Neked is olyan van? Jó kis kütyü!
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #32660 üzenetére
Nem mehet.
Online streamre van kitalálva, ahol az adatfolyamból ha elveszik pár bit az nem gond, azaz bizonyos - a normál vinyokban meglevő - adatbiztonsági megoldást kihagytak belőlük.Ha már töltők, nekem a lidl-ös cellánként töltős, regenerálós van, tudom van nála jobb, de 3 év garral 5k-ért
Vannak itthon energizer elemeim ha kell esetleg valakinek vakuba és ad érte normális sört / bort /ddr3-as notiramot Elektronikus viheti, ja és AAA aksi is van 8 felesleges.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
*Ropi*
félisten
-
rbalint88
addikt
-
Studi
veterán
-
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #32675 üzenetére
Hát na ez az.
Ugyanez volt az (ál)internetadó kapcsán is. Mondanak egy nagyot, aztán egy kicsit is. Utóbbit meg persze, hogy inkább fizetik sokan, már-már dalolva.
Nem mondom, ha egy évre csak 5 pénzt kell kicsengetni, az vállalható, de az egész akkor is bicska nyitogató.
---
Más:
Hétvégére nincs vkinek kölcsönbe egy puttonyos autója.(#32677) rbalint88
Pü.[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz t_a_m_a_s #32675 üzenetére
Ez az egyik, hogy ez pont évi 5e Ft-tal több, mint eddig. A baleseti adóm is "csak" 4e Ft.
Az internetadóm is csak évi ~12e Ft lenne.Az igazán bosszantó az, hogy december 10-én még nem tudjuk, hogy milyen extra terheket dobnak ránk három hét múlva. Persze erre még mondhatjuk akár azt is, hogy szóltak időben, hisz más törvényeket, sőt, alapelveket is módosítgattak visszamenőleg is...
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #32678 üzenetére
Az a baj, hogy a benya viszonylag gyorsan megromlik, a gázolaj állítólag nem, szóval ha valaki tud keríteni 1000 literes műanyag tartályt, vagy van az arany3szögben
borpancsolóüzletember ismerőse aki a néhai benzinszőkítéshez használt nagy acél tartályokkal rendelkezik most be tud tárazni.Palyadíj : 2 dologra világít rá : Nincs komoly tartalék a költségvetésben és a saját részükről bármilyen sz*r a helyzet nem kívánnak lemondani.
m3ss :Nekem bezzeg nem visznek se fotós, se pc-s se egyéb cuccomat pedig azt hittem karácsony és fizu majd csak pörgeti a piacot.
-
cOxeR
Ármester
Nem az a baj, hogy fizetős, hanem az a baj, hogy mióta a nulláson járok az első szélvédőm olyan mint egy szita... a sok kavicstól, amit csak a nulláson szedek össze. Még szerencse, hogy az éves matrica jó lesz rá. Azért arra a megyematricára is kíváncsi leszek... Balatoni forgalom tekintetében...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
A dugó díj után az M0-ra se fognak felhajtani akiket zavar....
Néha benézek az irányjelzős Pentax topicba van ott egy IYF és pite szerelemgyerek....
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #32688 üzenetére
Békásról Pólus center, tesómék felé Nógrádba újra Árpád híd. Gratulálok. Még egy-két ilyen fasza ötlet és nem kell azon gondolkodnom, hogy mire cseréljem a mostani 12 éves autót pár év múlva.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Studi
veterán
Szerencsére én ezt nem tapasztaltam (Maglód felől járok napi szinten az M5-ig, hétvégéken meg a 11-esig), talán +1 kavicsot gyűjtöttem az elmúlt 2-3 évben. Meg is kéne már csináltatni, mindig itt megyek el a Lurdynál a szélvédőjavítók mellett, de sose jut eszembe.
Kénytelen vagyok megvenni emiatt a Pest megyei matricát. Bejöhetnék a Ferihegyin, ami rövidebb is, de most se jó arra a forgalom, és ez várhatóan tovább fog romlani. Ja, persze két autóra, az máris egy 10-es. Anyósék is a nulláson tudnak elmenni sógorékhoz, meg Kismarosra a telekhez, az is egy matrica. Akkor 15.
Balatoni forgalom: Polgárdinál át fognak térni a 7-esre sokan. Ráadásul érdekes kérdés, mert az M7-es mielőtt átmegy Somogyba Fejérből, pár km-en át Veszprém megyét is érinti. Akkor az a megyematrica is kell? Mert az már 4 matrica egy Budapest-Siófok vonalon.
Lesz nógrádi, békési matrica is?
-
Lassú Víz
addikt
Majd jövőre, amikor a főutakra is kiterjesztik. Azt követi a kerékpár és a kerékpárút, végül a gyalogos és a járda. Nem tudom, hogy a galamboktól mikor akarnak majd légtérhasználati díjat szedni
-
madgie
titán
válasz Mercutio_ #32695 üzenetére
Azt hittem, 3D tervező. Akkor megkérhetné az egyik szülőt, tanítsa meg, hogyan kell a legjobb térbeliséget adó, gyönyörű karakteres rajzú fixekkel agyonvakuzott, sz*r-lapos képet lőni. Vagy ha programozó, akkor arra, hogyan lehet elállítani egy nehezen kikísérletezett, kitűnő színvilágot az arról híres márkán, hogy az még nyomokban sem emlékeztessen az eredetire és akár a régi Pana jpg is fentről integessen neki röhögve.
Igazából főállásban fotótesztelnie kéne, szerintem lenne olyan, aki fizetne azért, hogy minél rosszabb reklámot csináljon az adott brand-nek
-
cOxeR
Ármester
Az érdekes, én meg szintén Maglód felől járok... az M3-as fele, és az idén kb 7-8 kavicsot nyeltem már be... sehol máshol egy darabot se. Én meg a Pólusnál lévőbe járok... de már azt is tudom, hogy a kislánya, rózsaszín gumicsizmát szeretne karácsonyra... szóval puszi spanok vagyunk...
Az tényleg érdekes kérdés, hogy veszprémit kell-e venni... vélhetően akkor már inkább egy teljes éves matrinca... mint 4 megyei...
Az még szép lenne!
-
Lassú Víz
addikt
Most számolgatva, ha veszek egy Pest és egy Bács-Kiskun megyei matricát éves szinten olcsóbb lesz mint a mostani pár alkalomra vett 10 napos. Szerintem hamar kitalálják, hogy egy autó egy megyei, vagy vegyen országosat
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest