- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz dobragab #11750 üzenetére
El kellett olvasnom kétszer, mire leesett, de ott van..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Tomi_Ohl #11753 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
-
dobragab
addikt
Beg a prémium topikban
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
bambano
titán
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dobragab
addikt
Prémium topikban feature request - válasz
- D1Rect
-
Enzolord
addikt
válasz dobragab #11765 üzenetére
-
föccer
nagyúr
-
dobragab
addikt
Prémium topik újabb gyöngyszeme.
Szerk: banhammer...
Sebaj, itt van még egy, mielőtt minden off-ot törölnek...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz dobragab #11771 üzenetére
Legközelebb print screent...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Enzolord
addikt
válasz Bjørgersson #11773 üzenetére
Így van, nem igaz, hogy nem tanulta még meg, hogy a Modik hogy ki tudják nyírni a játékot..
[ Módosította: MurdR ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Enzolord #11774 üzenetére
Te meg rakd már offba, ha nem aranyköpés.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Enzolord
addikt
válasz Bjørgersson #11775 üzenetére
Tessék... Már kész is..
-
philoxenia
MODERÁTOR
Má' montam mútkor is. Nem itt kéne offba rakni, hanem otthon a muffba, az sokkal jobb szórakozás, higgyétek el!
-
atike
nagyúr
válasz philoxenia #11777 üzenetére
...és akkor miért itt raktad offba...?
-
DeFranco
nagyúr
válasz philoxenia #11780 üzenetére
hajajaj ha még el is magyarázod, hogy a linkelt muffot hogyan használják, akkor fog itt elszabadulni igazán az immature joke hell
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Nem mondod, hogy nincs saját képed a muffról, amibe rakod..
Így nem elég hiteles a muffba rakó forrás...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
emmm
őstag
Most kezd csak érdekes lenni, dejszen' a kép alapján ez már csak egy becézett muff egy mutatós darabkája lehet...
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz philoxenia #11786 üzenetére
Csak a pár napos állott. Vagy tudja fene, nem találkoztam olyannal Naplóleon állítolag szerette. Na de ez már tényleg nagyon off
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Enzolord
addikt
válasz philoxenia #11788 üzenetére
-
veterán
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
emmm
őstag
Ehh, most látom csak
-
Robi86
senior tag
válasz purpledonkey #11793 üzenetére
Attól függ mivel nyomsz rá nálam működik
-
föccer
nagyúr
A hsz vége az igazán ütős, de érdemes végig olvasni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest