Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz sopruk #23431 üzenetére

    Néhány dolgot keversz.
    Kezdem az egyszerűvel. Ha nem havi előfizetéses dolgot veszel a Gumroad-on, akkor csak azt fizeted amit meg akarsz venni és ugyanolyan biztonságos mint bármely webshop. Mikori bejegyzések voltak amiket olvastál?
    A feltöréses históriák legtöbbjénél van egy kis felhasználói probléma is. Feltörik a gépét, a a böngésző által tárolt belépési azonosítóhoz hozzáférnek, adathalász linkekre kattintva megadja a belépési adatokat, a Paypal direkt feltörése nem jellemző, de ugye az informatika világában nincs lehetetlen. Az SMS védelem jelenleg megfelelőnek tűnik, a mobilszolgáltatók rendszerét és a Paypal rendszert egyszerre feltörni, még azért a hackereknek sem egyszerű.

    Eddig úgy tudtam, hogy ha már hozzá van adva egy kártya a fiókhoz, akkor csak a bankszámlámról utalok a PayPal fiókra egy összeget Ft-ban és azzal tudok fizetni bármilyen valutában.
    Alapesetben nincs kártya a Paypal-n hozzáadva, akkor banki utalással fel kell töltened a PP egyenleget és tudsz vásárolni, bármely a PP-n elfogadott devizában.
    Ha adsz hozzá bankkártyát akkor azzal fizetsz szintén a bármely a PP-n elfogadott devizában, illetve ha a konverziót átállítod a bankodra, akkor a bankod által kezelt devizákkal.

    Hol történhet fizetési probléma? A Maestro kártya hitelesítési rendszere nem mindig üzembiztos és vannak olyan helyek, ahol ezzel a kártyával nem fogadnak fizetést. Erre gondoltam.
    A Paypal oldalán le van írva a működés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák