- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venyera7
senior tag
Másnál sem müködik? Add funds to your account instantly ez az opció?
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
SABKA
újonc
Üdv. Mindenkinek!
Pénteken (május 13-án) hozzáadtam egy bankkártyát a paypal fiókomhoz. 400 Ft-ot és 1 USD-t zárolt a kártyámon. A 4-jegyű kódot is megadtam, a kártyám confirmed (most már nem is tudom még egyszer megadni). Tegnap a zárolás éles levonássá vált a bankszámlámról, viszont a paypal fiókomban nem kaptam vissza a 400 Ft-ot. Mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nem vártad meg amíg a bankod ténylegesen lekönyveli (2-3 nap) majd a kártyaszámládon lesz, van jóváírva.
Ha ma írtad volna be akkor a Paypal egyenlegen lenne a 400 Ft. Tényleg értelmetlen még zárolt állapotban beírni a kódot, hogy a pénz küldési, fogadási limit azonnal felszabaduljon. Szerintem az a pár nap nem számít.[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
-
dosuva911
csendes tag
mai nap egy otp számlabefizetés után a pay pal nagyon aktívan viselkedett olyan utalásokat tett amihez semmi közöm , beszéltem az otp vel de elötte tiltottam a bank kártyámat..a paypal re beakartam lépni de se az email cím se a jelszót nem találta a rendszer. Így hát befejeztem a paypal tranzakciokat és megtettem a jogi lépéseket.
http://harciuborka.wordpress.com
-
Topikgazda
válasz dosuva911 #23311 üzenetére
Nem egészen világos. A Paypal-t vásárlásra használjuk, róla utalni csak a saját számládra lehet, illetve lehet pénzt küldeni egy másik Paypal e-mail címre.
Nem kaptál jelszó és e-mail cím cseréről e-mail értesítést? Nem dőltél be adathalászatnak?
Nem törték fel a számítógépedet, a böngésződet (a tárolt jelszavak)?
Nem a bankkártyád adatait lopták el?a paypal re beakartam lépni de se az email cím se a jelszót nem találta a rendszer Milyen rendszer? Töröltek a Paypal-ről és semmi értesítés?
Ha tényleg a Paypal lenne "feltörve" ha van mobilold akkor miért nem aktíváltad az SMS védelmet, akkor csak te tudsz a Paypal-re belépni és használni, más nem.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello, nekem az a kérdésem lenne, hogy a bankártyámhoz tartozó 4 jegyű kódot, amit a Pay Pal a regisztráció után a "confirm my Debit or Credit Card" menüben kérdez azt honnan lehet megtudni?
Enélkül elvileg nem teljes a bankkártya hozzá rendelés. Forrás. Elvileg így kellene kinéznie: PP*1234CODE
A bankszámla kivonatom már néztem (OTP), de ott nem szerepel ilyen kód...
Elég sürgős lenne, a válaszokat köszi!
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #23313 üzenetére
Miért lenne sürgős van pénz az egyenlegeden ami 21000 Ft-nál több és ki akarod küldeni a számládra?
Ha vásárolni akarsz, már amikor megjött az e-mail, hogy hozzáadtad a kártyát akkortól tudod már használni.
Téves az információd, ez a kód csak a pénz küldési és fogadási limitek eltörlése miatt szükséges, az hogy a Paypal bankkártya meglétéhez köti az nem befolyásolja a vásárlásaidat.
Egyébkén itt az Összegfoglalóban találsz megfelelő leírásokat.De kérdésedre a válasz ha majd könyveli a bankod a zárolt kártyavásárlások közül, akkor ott ahol most kerested, 2-3 nap.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Köszi!
Akkor ezek szerint e nélkül a kód nélkül is tudok már vásárolni? (Totál új nekem a Pay Pal)...
És még 1 kérdés: a Pay Pal egyenleget ugye nem kell feltölteni a vásárláshoz, hanem egyből a kártyáról vonja le az összeget, ha jól értem? (Egy 60K körüli vásárlás esetén pl.?)
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #23315 üzenetére
Igen vásárolhatsz, és a kártyáról veszi le a pénzt (a bankod vásárlási limitjeinek megfelelően), de ha kedvezőbb árfolyammal akarsz vásárolni, akkor célszerű a konvertálást a bankodra átállítani a Paypal-n.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #23317 üzenetére
Fent középen Összefoglaló kinyitása, a 3. tétel a leírás. De fizetéskor is állítható.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Ma kaptam levelet, hogy megszűnik júliusban a KH Zéróm. Az lenne a kérdésem, hogy ha változik a bankszámlaszámom azt lehet változtatni a jelenlegi Pay fiókban?
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #23319 üzenetére
Nem, csak add hozzá az alap devizákat, $,€,£ a Forint mellé.
-
nagy@gmx.com
tag
Van a számlámon pénz, és a teljes összeget át akarom küldeni egy másik PayPal e-mail címre, (Send payments) de amikor beírom az összeget, és utána rányomok a Continue-ra, ezt az üzenetet kapom:
"We can't send your payments right now. If the problem continues please contact Customer Support."
Mi lehet a probléma? -
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23324 üzenetére
Milyen devizában akarod küldeni? Abban ami az egyenlegen van? Jó a fogadó e-mail cím? Nem éri el a pénzküldési limitet?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #23326 üzenetére
Ha a bank váltja a pénzt, akkor a devizát látod kiírva, a Paypal nem tudja azt az árfolyamot, ez így jó.
Ez egyébként egy fontos "segítség".
Ha egy későbbi fizetésnél a forintot látod, akkor visszaállt a Paypal visszaállt a saját váltásra -néha ez előfordult már néhány fórum taggal- és akkor ott a fizetésnél vissza lehet állítani. Hozzáteszem nekem az elmúlt évek során nem állt vissza a váltás.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23327 üzenetére
Ha nincs kártyád hozzáadva, akkor havi 21000 Ft.
Ha forintban akarsz vásárolni és jó az e-mail akkor át kellene menni. -
SunMount3r
nagyúr
Oké THX még 1x!
Hopp, akadt még egy kis gond, bár ez kicsit OFF, de: a Pay-Pal-ban a címemet rendes magyar ékezetes betűkkel adtam meg (gondoltam, ha rendelek valamit a magyar kézbesítésnél ez így célra vezetőbb), de most azon a weboldalon ahol vásároltam, a vásárlást visszaigazoló weblap-nál már a címemben az ékezetes betűk helyett ilyen kérdőjeles kriksz-kraksz-ok szerepeltek: [link]
Ez esetleg komoly gond lehet a kézbesítést illetően? Ez egy angol webshop amúgy...
Van ez esetben valami teendő?
A válaszokat köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23331 üzenetére
Elnézést egy kicsit megkavarodtam. A 21e Ft a pénz kiküldés saját számlára havi limitje. Az előbb téves infót adtam.
A vásárlás nincs korlátozva, a Send money éves szinten limitált 773e forintig. Így ha vásárlásra küldöd a pénzt azzal nem lehet gond az éves limit elérésig.
Más lesz a gond.
Kiválasztod hogy Pay for goods, beírod a Paypal azonosítóját annak akinek fizetni akarsz, beírod az összeget úgy hogy alatta a deviza HUF, a címed az jól van megadva, az összesítő oldalon nem ír neked költséget, No fee olvasható és eljutsz addig, hogy alul Send Payments Now?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23333 üzenetére
Aki megadta azt az e-mail címet, biztos hogy a Paypal-n az azonosítójának használt címet adta meg? Neki is forintos a Paypal fiókja, magyar?
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #23330 üzenetére
A Webshop-tól kapott hivatalos E-mail-ben pedig már jól szerepelnek az ékezetes betűk is a címemben, ezek szerint nincs miért aggódnom?
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23335 üzenetére
Akkor attól is függhet, hogy milyen állapotban van az ő fiókjának regisztrációja. Bár ha külföldön él és nem a saját országát választotta a regisztráció során, abból később lesznek gondjai, kártya, bankszámla hozzáadás stb. Ha gondolod privátba adok egy e-mailt kipróbálni hogy a te részedről megy-e a dolog, küldesz 100 Ft-ot én meg visszaküldöm.
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #23336 üzenetére
Akkor ők azt fogják a csomagra írni, nyomtatni, így nem lesz gondod.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23339 üzenetére
Szerintem nem ez lehet, belépni bárhonnan lehet a fiókba, nem az számít, hogy mi az ip.
Küldtem már úgy, hogy az IP cím nem volt látható senkinek sem.[ Szerkesztve ]
-
esde
tag
Üdv!
Valaki próbált már Payoneer kártyát és számlát hozzáadni a paypal-hoz?
Elméletileg gond nélkül kellene működnie de én ezt kapom:Valami ötlet?
-
esde
tag
-
Sirandrish
legenda
Másnál is "Service temporarily unavailable" van befizetésnél? Reggel óta szeretnék pp-re utalni, de nem tudok
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
megott
aktív tag
Sziasztok!
Sikeresen belefutottam egy csalóba, egy régi iMacet akartam venni, itt a Hardveraprón kerestem is, írt egy srác (Németh Balázs, nbalzs7711@gmail.com), hogy neki lenne egy Székesfehérváron, nosza le is leveleztük, hogy elküldi a fizetést 11000.- forintot Paypallal egyenlítsem ki és Webox-al el is küldi. A pénz elment, másnap azt írta (2016.05.12-én), feladta a csomagot. Tegnap gyanús volt, hogy nem kaptam még semmilyen üzenetet a csomag felől, írtam neki, az email visszajött, a címzett ismeretlen. Webox ügyfélszolgálat, nincs az én nevemre semmilyen küldemény, nosza Paypal request vissza a pénzt, majd resolution centeren keresztül jelentettem mint csalót, DE nem vásárlásként "fizettem", hanem barát/család opcióval küldtem a pénzt.
A kérdésem az, van rá esélyem hogy visszakapjam a pénzem? Mit tudok tenni? Minden segítő választ, tanácsot, köszönettel veszek!
Üdv!
Norbi[ Szerkesztve ]
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
nagy@gmx.com
tag
Ilyet sem láttam még.
Utaltam a számlámra tegnap pénzt, ami ma meg is érkezett, délután meg már eltűnt, visszaküldte a PayPal. -
nagy@gmx.com
tag
válasz nagy@gmx.com #23346 üzenetére
Milyen e-mail címre tudok nekik írni?
Megkérdezném, miért került visszautalásra a pénz.
Bár angolul nem tudok, Ők meg valószínű magyarul nem.
Marad a Google fordító.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Sirandrish #23344 üzenetére
Már többször írtam, a Trustpay-l nincs már szerződés, majd valamikor lesz egy másik egy svéd bankkal, akkor majd aktiv lesz ez a máenüpont, aTopUp a feltöltési lehetőség. Ez gyors feltöltés is promóció volt.
-
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #23346 üzenetére
A te neveden lévő bankszámláról ment? Mi a szöveg a PP számlatörténetben erre a tételre, az email a jóváírásról mit tartalmaz? Van egy üzenő fal a contact-nál
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest