Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    Topikgazda

    válasz vendingo #16439 üzenetére

    Nem, az Overwatch 1 fényévekkel jobb és élvezetesebb játék volt, emellett még "díjazta" is a vele töltött időt. Szintlépés volt, amiért XP-t kaptál, amivel automatikusan lootboxot kaptál (illetve Arcade módban és különböző ünnepi események alatt is össze tudtál szedni néhány boxot), amikkel gyakorlatilag az összes skint/animációt/győzelmi pózt meg tudtad szerezni ingyen. De jóval több térkép volt és a játékosok is jobban "figyeltek a másikra" és a feladatokra. Az az időszak az OW1 szerverek lekapcsolásával véget is ért. Az OW1 utolsó napjaiban sokkal jobb és élvezetesebb meccseket játszottam, mint az elmúlt 1 hónapban az OW2 alatt. Ott is voltak ilyen esetek, de többnyire akkor, amikor ingyenes hétvégék voltak, az esetek 90%-ban inkább csapatalapúbb játék volt. Sokkal inkább, mint most, de az ugye nem F2P játék volt.
    És a Metacriticen is találni értelmes és jól megfogalmazott kritikákat az új résszel kapcsolatban. Ez a játék - hacsak a Blizzard nem szedi össze magát sürgősen - a Heroes of the Storm / StarCraft 2 sorsára fog jutni, 1 éven belül...
    De igen, nekem is van olyan játékom, ami úthenger, egyszer mi gyalázzuk az ellent, utána meg olyat kapunk, hogy ki sem tudunk jönni a bázisról. A régi 6v6 (2 tank, 2 dps, 2 healer) felállás sokkal jobb volt, mint ez a szemét. Egyszerűen ez a játék 1-2 meccs után nem élvezetes. Sajnos ez így csak halovány árnyéka az első résznek.
    Jeff Kaplan/Michael Chu és Chris Metzen (Overwatch 1 fő megálmodói) "eltávolításával" nem is tudom, hogy miért bíztam a második részben. Számomra hatalmas csalódás és visszalépés minden szinten. :(
    És a pofátlan cashgrab Shop csak tovább ront a játék és a Blizzard megítélésén.

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák