- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Akkumulátor két keskenyebbik oldala pupos, persze hulla, nem indít, amper is alig kóborol benne.
Mi okozhatja egy Varta Silver Dynamics E38 77 Ah kevesebb mint 1 éves akku ilyen jellegű meghibásodását? Tegnap autóval akartam menni dolgozni, de még a távirányítóra sem reagált. 6.7V van az akkuban. Előzőleg még gond nélkül indított, V értékek és töltés is rendben volt, pár napot állt az autó + közben bejött a hideg. Lámpa nem maradt úgy, egyetlen hiba amit mostanában észrevettem, hogy néha a fedélzeti számítógép kijelzője lefagyott és világítva maradt, de abban is smd led van már, nem energiazabáló led. Ugyanakkor ilyen mértékű lemerülést még egyszer sem tapasztaltam autós pályafutásom alatt, de púpos (megfagyott?!) akkut sem.
Ötlet? Garanciáztassam, vagy ennek annyi?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...