Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz attrax #14233 üzenetére

    Na de féktárcsát 60e meg 100e km alatt is el lehet koptatni attól függ ki hogyan használja az autóját. Lehet, hogy 170e és már a második garnitúra is teljesen lekopott. + Kinek mi a lefutott féktárcsa, nekem pl amikor megvettem az autót 50e kmrel ezelőtt már akkor mondták, hogy vállas már nagyon a féktárcsa meg kopott a betét... (kopott? 1 centis volt :) ) és, hogy pár ezer km és már tuti cserélnem kell mert fém fog fémhez érni.... azóta is ugyanazok vannak fent és még mindig nem koptak el.... (igaz már ki van nézve a komplett garnitúra, hogy honnan venném mert a bolti ár feléért meg lehet venni vaterán pl).

    Vezetett szervízkönyv: mihez kell? Nem kerül már sokba az sem.... szóval arra ne adj egy forintot sem.

    Egyetlen ami meggyőz: kipróbálod, odalépsz neki, fékezel nagyot, kanyarodsz vele, járatod alapjáraton, nagyobb gázzal, figyeled a hangját, és ha elég jól nyomod akkor elgurulsz vele egy szervizbe ahol felemelik és alá is néznek, rádugják PC-re.

    Az összes ilyen elmondáson meg szervizkönyvön alapuló dolog meg ugye a km állás az az semmit sem ér.

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák