Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz #05993472 #7561 üzenetére

    Egyébként megismétlem, 2019-ben már nem érdemes olyan okosórát venni, amiben nincsen legalább 2GB RAM és nem lehet vele telefonálni és nem vízmentes legalább egy tusolás erejéig.

    Ebbe azért elég sok ponton bele lehet kötni. Max úgy fogalmazhatnád meg, hogy neked nem érdemes. Van, aki sosem használná a telefonálás/kihangosítás részét. 2Gb ram akkor kell, ha droidos, alternatív darabok elmennek jóval kevesebbel is, úgy, hogy nem darabos a felület és nem érzed szükségét. A vízállósággal egyet tudok érteni, telefonnál nekem felesleges,de óránál feltétel volt, az úszás elviselése - mivel az úszásomat is monitorozom vele -.

    A fentieknél meg amit kérsz szerintem részben nem elsődleges, mármint a betűk mérete pl. általában állítható valamilyen formában, láthatóság szubjektív, nem fognak a vloggerek fényerőt méregetni. BT kapcsolat meg talán telefon függő is, bár fene tudja. Nekem pl: mi8assal a Galaxy Watch hibátlanul visszatalál, de volt, aki a topikjában pont Samsung telefonnál mondta, hogy néha lecsatlakozva marad. Kihangosításnál csodát nem kell várni, már pusztán a fizikai korlátok miatt sem.

    A Kospet Hop lehet, hogy a fenti listád alapján az egyetlen számodra, de rengeteg más okos óra létezik, többféle felhasználásra, többféle ársávban.

    Egyébként minden évben javulnak a kütyük, újabb SOC, jobb akkuidő, több funkció, stb., de ha sose veszel, csak nézed őket, akkor mindig jobbat tudsz venni x évvel később. Csak akkor x évig nem használod az adott eszköz adta előnyöket. Ilyen ez a bicikli.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák