- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyurga82
tag
Szisztok. Van egy új Huawei gt2 pro okosórám. Mindjárt az első bekapcsolásnál lefrissített. Annyi a problémám, hogy ha rányomok az edzésre négyből háromszor lefagy és kilép elsötétül az óra és pár másodpercig nem használható. Csak ennél az egynél csinálja ezt. Az összes többi funkció tökéletesen működik. Csináltam már egy visszaállítást is de nem segített.
Mi lehet a baj?
Az okosórákat lehet rootolni, mint a telefonokat. Arra gondolok, hogy a frissítés csinálta ezt és ezért valahogy ezt kellene eltávolítani. -
-
Spec
őstag
válasz nyurga82 #16852 üzenetére
Nekem is ilyen órám van, és nálam gond nélkül működik minden funkció. Nekem is lefrissítette azonnal, azóta már érkezett rá újabb firmware is. A jelenlegi legfrissebb a 11.0.6.26-os verzió. Ez is gond nélkül működik.
Kirootolni nem lehet szerintem, mivel gyári Huawei LiteOS van rajta, nem Android WearOS (bár ezt se tudom lehet-e egyáltalán órán rootolni és/vagy van-e értelme egyáltalán).
Gyári visszaállítást tudsz csinálni, ha frissítésre gyanakszol. Ehhez az órán kell bemenni a Beállítások -> Rendszer -> Visszaállítás menübe. Itt tudod elvégezni.
Ha ez sem segít, akkor szerintem gariztatás lesz belőle, mert valószínűleg hibás az óra."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
arcitec
addikt
válasz KD6-3.7 #16842 üzenetére
Jelenleg sehogy. Egyébként azt jobb egy erre a célra készülékkel rendszeresen mérni.
De egy létezik, azt nem tudom mennyire használható, mármint mennyire pontos, megbízható, az ára azt mutatja, hogy jónak kellene lennie. Most itt épp akciós: [link]Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
nyurga82
tag
GT2 prohoz hol lehet titan szíjat vagy szürke fém szíjat venni? Esetleg foliát?
-
Dwatti
addikt
-
KD6-3.7
őstag
Köszi mindenkinek!
-
addikt
-
Spec
őstag
válasz szpeti40 #16871 üzenetére
Nem ismerem pontosan ezt az órát, de ha jól látom, ez nem érintő kijelzős okosóra, hanem szimpla mechanikus mutatós óra. Annyi a fícsörje, hogy tud EKG-t mérni, de azt is a gombbal kell vezérelni. Ez alapján gondolom, hogy szimpla óra üveg van rajta. Ha igazam van, akkor az órás elvileg simán tudja cserélni pár 1000 Ft-ért. Szerintem egy próbát megér (már ha találsz még normális praktizáló órást)
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
addikt
És a többiek, köszi a választ
Igen, ez egy sima okosított mechanikus óra. Még nem volt időm szétnézni itt Debrecenben, hogy hol van értelmes órás, de mindenképp megkérdezem, hogy tudják-e cserélni.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
nyurga82
tag
Huawei gt2 pro elvileg vissza tud vezetni a kiindulási pontra (visszaút). Ez hogyan működik, melyik funkció ez, milyen menü alatt fut, mert sehol sem találom
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Olyan okosórát keresek, ami minden értesítést jelez, gps legyen, és e-sim képes, és vízálló.
Elvesztem annyi tipus van.Tudnátok ajánlani?
-
-
seger
addikt
válasz racskobalazs #16883 üzenetére
Kösz, de Nem a legújabbat szeretném.
-
addikt
-
goldister
tag
válasz racskobalazs #16883 üzenetére
Tudtommal az új nem esimes.
Nekem ticwatch pro 3 LTE van, de még nem sikerült működésére bírni a esimet, várom az uk simet. -
addikt
válasz BestofJAVA #16887 üzenetére
Melyik szolgáltató mondta már ezt?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Ezek közül melyik lenne jobb? Huawei watch 3 active esim, Samsung watch active 2 esim, Samsung galaxy watch 3 esim. Telekomnál ezeket néztem, meg persze a Galaxy watch 4 variációkat, de ott beleolvastam a topikba és elég sok még a gond.
Minél nagyobb kijelző, jó üzemidő, értesítések láthatósága. Ezek lennének a főbb szempontok.Maine coon
-
(ex)Cat
senior tag
válasz atosan #16890 üzenetére
Régebbi Galaxy órákat csak akkor vegyél, ha elfogadod, hogy azokra már kevesebb frissítés lesz vélhetően, hiszen a Tizen már nem támogatott. Ha van rá keret, inkább az újabb szériából választanék, szerintem nincs vele több baj, mint az előzőekkel volt, ami meg még van, arra úgyis lesz frissítés.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Anyósomnak vettünk egy Honor Band 5 eszközt, viszont a lépésszámot nem teljesen méri jól.
Ha csak ül és hadonászik a kezével azt is lépésnek veszi, így nap végére elég fals adatot mutat neki Ez "természetes" dolog vagy másnál nincs ilyen? Esetleg másik okosóra jobb lehet?Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
kopogo
tag
Hello adott egy Samsung Galaxy Watch Activ óra ,futás után szépen mutatja a térképet az óra viszont amikor szinkronizál a telefonnal a Samsung healtben nem találom vagy ott nincs is benne?
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Hanghívásra képes okosórát keresek nyugdíjas hölgynek, ami nem a mobiltelefon SIM kártyáját használja, hanem sajátot vagy e-SIM-et. A gyerekórák a dizájn és a csak egy szám hívására képes limit miatt kiestek. Mit ajánlotok?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Google Pixel Watch 3 45mm Band L - Obsidian, bontatlan, új
- Apple Watch 5 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3781/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 7 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3729
- Xiaomi Redmi SmartBand 2 Fitnesskaróra 6hó jótállással!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes, garos
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) Silver, 44mm, Gps, új állapotú, akku 99%, garanciális
- Garmin Venu 2 Plus
- Apple Watch 9, Midgnight, 45mm, GPS+Cellular ( eSim) ,99% akku, karcmentes, garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest