- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Üdv minden kedves segítőkész topiklakónak!
(az azonnali informatikai kérdések topikban tettem fel ezt a kérdést de talán ez ide jobban vág. ...és válasz is hamarabb lesz)
Mivel nem találtam azonnali nyomtatós topikot ezért ide szeretném beírni a kérdésemet.
Adott egy Xerox WorkCentre 6027-es multifunkciós gép ami tud e-mailben is küldeni adatot. Ennek a beállításához szeretnék segítséget kérni. Két mail címem van, egy gmail-es és egy hotmail-es. Ezek közül szeretném az egyiket beállítani, hogy a scannelt anyagok levélben is küldhetőek legyenek.
Amikor megvettem a gépet (5-6 éve legalább) akkor nagy nehezen sikerült egy UPC-s maillel összehangolni ami működött is addig amíg a UPC bele nem állt a földbe. (akkor a gmailt is próbáltam, de az valamiért nem sikerült) Viszont már nem emlékszem a beállítás menetére.
Ha valaki tudna segíteni ebben az nagyon jó lenne.
Várom a vállalkozók jelentkezését, akár itt, akár telefonon, bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Előre is köszönöm a segítőkészségeteket!A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Symbol LS2208 USB vonalkódolvasó állvánnyal
- DATALOGIC BC2030 fehér bluetooth-os vonalkódolvasó
- Canon MG5750 multifunkciós nyomtató tölthető tintapatronokkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest