- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tgabor330
csendes tag
válasz Tgabor330 #17397 üzenetére
A hiba nem szűnt meg tisztítás után sem. Használt vagy új nyomtatófej kerestetik. A köv. nyomtatókban van ilyen fej (QY6-0082):
IP7200/7210/7220/7240/7250/7280
MG5410/5420/5440/5450/5460/5470/5480/5500/5510/5520/5540/5550/5550/5580/5650/6400/6420/6450Beszáradt fúvóka nem akadály.
-
Tgabor330
csendes tag
válasz Tgabor330 #17397 üzenetére
A fej tisztítás nem segített. Keresek QY6-0082 nyomtatófejet elsősorban használtat vagy beszárad fúvókával. Újat nem éri meg venni. Esetleg, ha valaki tudja hogy kell a fej érintkezőit leragasztani, hogy csak feketét vagy csak színest nyomtasson, ossza meg az infót, hátha még féloldalasan használható lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Adott egy Canon PIXMA IP4500.
Valamiért sávosan nyomtat, azaz bizonyos sávokat halványabban nyomtat ki a tesztnyomtatáson is. Csak a színessel van gond.
Patroncsere, sőt fejcsere is volt már, a gond maradt... -
Truman
senior tag
válasz Szpisti #17403 üzenetére
Sziasztok!
Ismerősöm boltjába elromlott a blokk nyomtató. Hozott helyette egy Sam4s ellix 50d típusú eszközt. Életemben ilyen agyonbonyolított foschtalicskát még nem láttam. Az csak egy dolog, hogy a honlapján még csak nem látok ilyen típusról adatlapot, sem leírást és driver sincs hozzá, de ha bedugom a gépbe USB -vel fel sem ismeri az eszközt még ismeretlen hardverként se, pedig az USB kábel jó. Az alján van 2 db 8 db -ól álló kapcsolósor, azt bárhogy állítom, akkor se látja a gép.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
PociAti
őstag
válasz Truman #17404 üzenetére
http://www.sam4s.com/eng/asp/products_detail.asp?seq=30
Pedig a gyártó weboldalán, a Download szekcióban megtalálható:
SAM4S Printer Series Windows Driver & Installer User Guide v7.1.pdf
illetve driverek, illetve segédprogramok (utilities). Ennyi nem elég? -
PociAti
őstag
válasz Truman #17406 üzenetére
Ha kipróbáltad és nem jó, akkor tényleg úgy van!
Pedig elvileg az egész nyomtató családra (Series) vonatkozik az illesztőprogram, nem csak az alapmodellre, aminek a képét kiették. Ezért linkeltem be. A variánsok gyakran nem sok mindenben térnek el az alapmodellektől, főleg ennyire primitív eszközök esetén, mint amilyen a hőnyomtató. -
félisten
Üdv! Van a cégnél egy Brother 1222we. Rájöttem hogy dob problémát ír ki. Egy idő után vajon leáll vagy nyomtat még ki nem cserélem?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Samsung Xpress 2070 scanneres nyomtató
A scannelésnél olyan hangot ad mintha szorulna benne valami mint állat. Működik meg minden de iylen szorulós hangot ad. Lehet/érdemes ezzel bármit is csinálni? Köszi előre is -
bacsis
Közösségépítő
válasz Csavarnyuzo #17412 üzenetére
Hát most néztem videót hogy is kell egy ilyent szétszedni/karbantartani... Áhh, inkább elengedem a dolgot
De köszi az infót -
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
Mai napon vettem egy használt Canon MF8360Cdn típusú színes lézert.
Probléma a következő hogy a másolás illetve a scanner nem működik.
Megcsinálja a műveletet hiba üzenet nélkül de a scanert kép egy fehér lap.
Mit tudok tenni az ügyben hogy működjön rendesen?
Köszi ÜDV
Viktor*** Redőny motorok listaártól ólcsóbban! ***
-
bvvitya
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #17415 üzenetére
igen megcsinálja a müveletet teljesen és a fájl egy fehér lap, fénymásolásra is egy üres lapot ad.
[ Szerkesztve ]
*** Redőny motorok listaártól ólcsóbban! ***
-
félisten
Üdv. Kapott új dobot a Brothet 1222We, reset megvolt. Azaz kinyit, 4* power gomb és lecsuk. De a hibát ugyan úgy dobja. Miért? Ötlet?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tothbe
addikt
válasz Kolondrum #17424 üzenetére
ok, akkor a 3-as volt, mert dobcsere után igen, kell rá küldeni egy tesztoldalt legalább.
amúgy van egy másik módszer is, csak az elég macerás:
1. úgy kell bekapcsolni, hogy nyomva tartod a bekapcsoló gombot.Ezután nyitod ki a fedelet, de a gombot nyomod közben tovább.
2. kiveszed a dobot, de még mindig nyomod közben a gombot. Ha kivetted, utána engeded csak el. Elvileg mindkét led elalszik.
3. visszateszed a dobot és lezárod a fedelet.
4. kétszer megnyomod a bekapcsolót és elvileg már nem világít az error. Ha igen, akkor a tonerrel is baja van, akkor azt is resetelni kell. (Ez ugye 5x gombnyomás, ha starter toner és 6x, ha sima).By(e) Tothbe
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz bvvitya #17416 üzenetére
Bocsánat hogy mégegyszer, de nem biztos hogy arra gondoltál amire én. Nem a fénymásolás vagy a szkennelésre gondolok -majdnem mindegy-, hanem hogy ha üveglapra teszel 1 lapot lemásolod és ha az automatikus lapadagolóba -ami behúzza a lemásolandót/beszkennelendőt-, akkor ugyanaz az eredmény? Mindkét esetben fehér lap?
A pirosat kell elvágni.
-
bvvitya
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #17426 üzenetére
Igen minden esetben fehér lap hiba nélkül.
-
bvvitya
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #17428 üzenetére
Honnan lehetne legolcsobban beszerezni esetleg használtat?
-
tothbe
addikt
válasz bvvitya #17431 üzenetére
kb csak a forrás, de alinál ez sokat számíthat sajna.
Ja, és ne felejtsd el, hogy erre jön rá még a szállítás, áfa és vámköltség is. Van amelyiknél a legtöbbet írják is, hogy mennyi, ha EU-ba jön. De kb az alakatrész ára mégegyszer megy el rájuk összesen. Kivéve ha free shipping-es, akkor csak a fele.[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz tothbe #17435 üzenetére
Már csak azért is, mert bár a hiba CIS-re utal, de nem kizárható panelhiba. Igaz ennek minimális esélye van, de a CIS sem egy igazán romlós alkatrész, vagy ha romlik akkor legtöbbször nem ilyen hibajelenséggel.
Az elég kellemetlen ha az ember megrendeli az alkatrészt, kicseréli és kiderül hogy mégsem az a baj.A pirosat kell elvágni.
-
veterán
Sziasztok,
Vettem egy canon TS3150-et elég furcsán néz ki a belseje. Ez normális hogy ilyen ? Az a szalag elég furán áll
Első beüzemelés mellett mikor a nyomtatási igazítást elvégezte, majd kérte a kinyomtatott papírt helyezzem a gépbe majd miután elindult egy idő után leállt és ez a lámpa így villog
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz Csavarnyuzo #17438 üzenetére
Figyeltem ugy raktam ra szerintem. Egyelore mukodik most igaz usb kabellal kotottem ossze mert wifin egyszeruen nem tudtam eletre kellni van egy x a wifi antenna jel mellett. Na mindegy...
3njoy the Lif3
-
Hali!
Van egy Epson L355 amelyben tönkrement a fekete fej azaz leginkább csak átfolyik rajta minden de a papírra nem kerül semmi. Lényegtelen, javítani/költeni rá nem szeretnék. Kukába szánták de gondoltam adok neki egy esélyt. (a fejtisztítás, öblítés már sokszor megvolt de a fekete fejből nem kerül festék a papírra, valami el lehet törve ott mert a komplett fekete festék el is szivárgott belőle, esélyes hogy a hulladékfesték párnára.)
Szóval van-e valami trükk arra hogy nyomtatáskor a színesekből próbálja meg a sötét színt nyomtatni? Nem baj ha pazarló mert van hozzá két garnitúra (már lejárt) festék.
Szóval ki akarom használni ameddig csak működik.
Most jelenleg úgy tud nyomtatni hogy valamelyik színnel nyomtatom ki amit akarok. Fényképeknél nem annyira gáz csak szövegnél.
Szóval hogy tudom beállítani hogy színekkel nyomtassa a feketét? (vagy legalább keverjen ki valami hasonlót)[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz MasterDeeJay #17440 üzenetére
Szerintem csak ha valami nagyon sötét kék színt választasz nyontatásra, vagy nagyon barnát, ilyesmi színekkel próbálkozz.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Tomi_78
tag
Sziasztok!
A következő probléma bukkant fel nálunk a napokban: adott egy Ricoh 430f nyomtató és arra van hálózaton keresztül kötve 4 számítógép, és ezek közül az egyik állandóan azt írja ki mostanság a Word (Office 2019), Paint, stb. programokon keresztüli nyomtatási próbálkozások esetén, hogy kifogyott a papír. Pedig van benne papír és a többi három nyomtató tud is nyomtatni.
A papírméret tudtommal nem állítódott el; az A/4-es és ezt pl. a Paint-ben ki is írja.
Mi lehet akkor a hiba? Hol nézhetek még utána? -
-
F-ECT$
titán
Rendeltem egy Brother T525W-t. Az árukeresős leírásban az szerepel, hogy színes tinta is van hozzá, de a gyártóiban csak a feketét említik. Felhívtam a boltot, szerintük van benne színes is (nem voltak teljesen meggyőzőek). Vett ilyet valaki mostanában, van benne színes tinta?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
PociAti
őstag
válasz F-ECT$ #17444 üzenetére
Mégis milyen hely az, ahol nincsenek róla meggyőződve?
A dobozán rajta vannak a tintatartályok képei.
Az is jó nagyban rá van írva a dobozára, hogy hány ezer oldalra elegendő tinta jár hozzá.
Pont ezek az egyik legvonzóbb paraméterei.Az általad belinkelt helyen is ott vannak a színesek:
"Költségtakarékos tintatartályokat tartalmaz
A DCP-T525W dobozában
2x fekete tintatartály (7500 oldalas töltet),
1x cián tintatartály (5000),
1x magenta tintatartály (5000)
és 1x sárga tintatartály (5000) található.
A tintatartályoknak köszönhetően gyorsan és könnyedén beüzemelheti a készüléket és alacsonyan tarthatja az oldalköltséget." -
F-ECT$
titán
válasz PociAti #17445 üzenetére
Én is azért rendeltem, mert azt olvastam hogy van benne színes is. De a gyártó honlapján és a bolt oldalán is ez a szöveg van a Csomag tartalma résznél:
Tápkábel, Termékbiztonsági útmutató, Szoftverlemez, Tintatartály-palackok (2 fekete), Felhasználói útmutató, Garanciajegy, Gyors telepítési útmutató.De szerintem is lesz benne, ha mégse akkor visszaküldöm.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Xerox 3260 lézernyomtató - hogyan lehet kikapcsolni, hogy minden nyomtatáskor ne csináljon tesztnyomtatást ... (lehet valamit elállítottam, de hol...?)
Köszönöm a választ!"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
PociAti
őstag
válasz F-ECT$ #17446 üzenetére
Az csak egy zárójeles megjegyzés, hogy a mellékelt teljes CMYK színskálában nem csak 1, hanem 2 fekete tartály van. De ezzel a zárójeles kijelentéssel nem zárják ki az az evidenciát, hogy ez egy színes nyomtató, és minden színt adnak hozzá. Ha nem adnának, nem is lehetne használni a gépet, szóval nem is értékesíthetnék úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest