Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Üdv újra... ;]

    Canon MG2450 még mindig. Korábban írtam, dobálta fel az 1700-es kódot, majd végleg bedobta a 5b00 hibakódot. Korábban írtunk róla, hogy service tool, és hasonlók. Sikerül is belépni, és a service tool-ban elsőre mindig 006 error hibaüzenet volt, majd sikerült annyit elérni, hogy tesztoldalt, tisztítást, ilyeneket sikerül a service tool-ban csinálni, viszont a fő gondot, a tintagyűjtő megtelt hibakódot nem lehet törölni. Clear Ink Counter, Absorber, stb... akármi ilyenre kattintok mindig a 002-es hibakód ugrik fel. Utánanéztem, youtube-on is 2-3 videó van erről max, de azok nem működnek.

    Szétszedtem a nyomtatót, és brutál dzsuva volt benne. Kitakarítottam, sikerült is szépen összerakni, viszont ez a rohadt még mindig ugyanazt a 5b00 kódot tolja, mintha ugyanúgy tele lenne.

    Hogy lehet rábírni ezt a service tool progit, hogy ne ezt a 002-es hibakódot dobja fel, hanem tegye a dolgát? Sajnos ami a videókon van, hogy húzzam ki a kábelt, dugjam vissza és akkor felugrik az ablak, hogy új hardver nálam nem müxik, mert ahogy rádugom, rögtön telepíti is, szinte pillanatok alatt.

    Valaki találkozott már ezzel a service tool hibával?

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák