- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Csavarnyuzo #13718 üzenetére
Na leteszteltem amennyire időm engedte. Működik win alatt is -nem tudom miért csak mobileszközt emleget a használati utasítás-. Az eszköz kvázi egy access point -van ssid/pass páros- így megvan a védelem. Viszont inkább a wifi routeres megoldást javaslom, mert wifi direct közben a wifi és a lan úgy látom tiltva van-úgy tudtam duál-.
A pirosat kell elvágni.
-
Sinisi
senior tag
válasz Csavarnyuzo #13752 üzenetére
Számomra az is kérdéses, hogy a nyomtató hatósugara mekkora, mert gondolom azért egy középkatos wifit csak nem közelít meg. Nálunk meg cserélni kellett, hogy mindenhol stabil jel legyen...
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Sinisi #13753 üzenetére
Szinte mindegy, hogy milyen a "hatósugár", mert a párosításhoz oda kell menned a készülékhez a pass miatt -ez folyamatosan változik, és csak akkor tudsz párosítani, amikor olyan üzemmódba kapcsolod, ráadásul lejár bizonyos idő múlva-. NFC-s párosításra van ez inkább kihegyezve, ott meg nem beszélhetünk távolságról.
A pirosat kell elvágni.
-
wrongduke
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #13716 üzenetére
Szia!
Köszi az ajánlást! Csak hogy extrémebb legyen a dolog, linux-ra kell a nyomtató. Viszont van egy windows-os gép is... "Informatikai szakemberek" vagyunk, kitaláljuk a módját.
A "belső, tálcás" papíradagolás pedig teljesen megfelel. Remek gépnek néz ki, práblok kereseni egyet, hogy élőben is szemrevételezhessem. Aztán jöhet a puding próbája..."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Sinisi
senior tag
válasz Csavarnyuzo #13755 üzenetére
Értem, akkor ez egy rövid hatótávolságra kitalált dolog. Routerrel nem is lehet wifin keresztül párosítani, pl. ha a router közelében tesszük le a nyomit? (hogy állítjuk be a u/p párost?)
-
Sinisi
senior tag
válasz Csavarnyuzo #13759 üzenetére
Akkor nem mondok le a leendő nyomim wifijéről
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok!
Van itthon egy ezer éves nyomtató, évek óta nem használtam egy hp1210-es ma szerettem volna pár oldalt kinyomtatni de a windows 7-es rendszerhez nincsen driver van valamilyen megoldás h működésre bírjam? vagy dobhatom ki?
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Találtan jófogáson eredeti HP 28 patront. Na most azt írja meg látszik is a dobozon hogy szavatossága 2015. 5. hó. Kérdésem az, meddig nem szárad így be a tinta a patronba? Elég olcsó, de minimum 5 db-ot kéne rendelni ahogy olvasom a szöveget. egyet betennék az eladó a nyomtatóba, a többit meg elpasszolnám külön egy kis hasznot rátéve.
Van benne ráció, vagy ennyi idő után nagy valószínűséggel halottak a patronok?Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Sinisi
senior tag
válasz gyuri00 #13762 üzenetére
Hirtelen nem találom azt ahonnan korábban töltöttem, de itt van ez. (a link a 64bites Winre mutat, állítsd át ha 32-eset használsz).
Illesztőprogram - Univerzális nyomtató-illesztoprogram (4)-re katt lenyílik és választhatsz.[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13765 üzenetére
Hét én a tintás dolgokkal így nem merték kísérletezni. Ha ilyenben gondolkoznék, akkor megkérném az eladót, hogy nézzen rá (ez bizalmi kérdés is egyben)...
-
Marci112233
addikt
válasz Sinisi #13767 üzenetére
Én is attól félek hogy be vannak már száradva ennyi idő után. Ha 2016. 5. havi lenne elgondolkodnék erősen, de így kérdéses. Mondjuk ha boltban blokkal vagy számlával vennék ilyen olcsón patront nem félnék mert tudnám bizonyítani hogy onnan van és rossz.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13768 üzenetére
Attól, hogy nem boltban veszed az eladó adhat rá garit (vagy kérhetsz is). Hány db patronja van?
-
Marci112233
addikt
válasz Sinisi #13769 üzenetére
Hogy jelenleg mennyi van neki nem tudom nem kérdeztem. A hirdetésben az van hogy 50 db.Utoljára 4.én jelentkezett be a tag.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13772 üzenetére
dobj rá egy pm-et aztán majd válaszol... (lehet, hogy rajtukmaradt a készlet)
-
Sinisi
senior tag
válasz gyuri00 #13774 üzenetére
Próbáld meg feltelepíteni úgy, hogy vezérlőpult, eszközök és nyomtatók, nyomtatók telepítése, az általam keresett nyomtató nem található a listán (erre katt), helyi vagy hálózati nyomtató hozzáadása (tovább), meglévő port használata, DOT4(tovább), saját lemezből betallózod a feltelepített szoftvert (vagy itt kipróbálahtod, hogy a windows updatét is hátha bejö). Esetleg a listáról (tallózás mellőzése) próbáld meg a legalsók közül a HP Universal Printing PCL 5 verziót (ez is be szokott jönni).
-
Marci112233
addikt
válasz Sinisi #13773 üzenetére
Az nem megy mert valami telefonszám hitelesítést ír ki amikor küldenék neki üzenetet. Na meg nincs is a neve mögött a jel hogy hitelesített telefonszám.
-
Sinisi
senior tag
válasz Marci112233 #13776 üzenetére
Üzit szokott engedni hitelesítés nélkül is. Nincs neki teszáma? Nem akarják az égiek, hogy nyomtatópatronokhoz juss!
-
Marci112233
addikt
válasz Sinisi #13777 üzenetére
Telszáma van, csak nekem egyszerűbb, plusz olcsóbb lenne az üzenet. Végül is mindegy mivel nagy szükségem nincs rá.( Ha lenne már rendeltem volna újat)
-
P4pir
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy HP psc 1210-es típusú nyomtatóm és olyan problémám van, hogy nem tudok vele nyomtatni, mert kiírja a gépem, hogy papírbegyűrődés van a nyomtatóban. Megnéztem alaposan, kitakarítottam nincs benne semmi begyűrődött papír, egy fecni se. Tesztnyomtatást néha sikerül csinálni (Cancel+Color gombok), de ha nyomtatni akarok világít a Check paper és a Check Print Cartridge is a Copies-nál meg egy E-t mutat. Valakinek ismerős a probléma, tud segíteni? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Gősi Balázs
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy Canon MG2950-es nyomtatóm. Az lenne a problémám,hogy fotónyomtatásnál 13×18-as,és 10×15-ös papíroknál nem tölti ki a fotó a papaírt! Marad egy fehér sáv körbe,és ez nagyon zavar!
Próbáltam már mindent,laphoz igazítás volt az első,és semmi!
Esetleg valakinek valami ötlete?
Köszönöm! -
Sinisi
senior tag
válasz Gősi Balázs #13784 üzenetére
A nyomtató beállításánál is átállítottad, illetve a programban is amiből nyomtatsz?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a régi még usb porttal nem rendelkező nyomtatókhoz működő megoldás az USB-LPT kábel? Pl egy ilyen?
Szülőnél gépcsere volt és a régi OKI-n nincs csak párhuzamos csati, de igen ritkán van használva, és ha megoldható lenne egy ilyen kábellel ennyit még megérne. Soha nem próbáltam, nem tudom mennyire működőképesek ezek az átalakítók. Van tapasztalata valakinek?
(Olvastam olyasmit ha a nyomtató nem támogatja a print serverre való kötést akkor nem müxik, ez egy régi OKI OL ex400, fogalmam sincs mit tud, a múzeumban sem láttam már ilyet )[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
Jah, hogy nem boltból rendelnéd . Akkor a következő. Keress egy boltot itt Mo.-n és hívd fel őket a történeteddel, aztán etikusan rendeld meg tőlük, vagy ebay-ról Én ezt tenném (bár nem egy csillagászati összeg a kábel). És persze megoszthatnád velünk is az infót, hogy az ilyen régi vasakkal rendelkezők is megnyugodhassanak. (amúgy én Tv/laptoppal jártam így, nincs a tv-n ilyen port csak hdmi, kellett egy átalakító, az azért kicsit zsebbenyúlósabb volt, én is telefonálgattam idehaza, aztá aliról rendeltem, mert az itthoniak nagyon sokat kértek volna az alin sem a legolcsóbb kategóriájú kábelért, amit gyanítom, hogy ők is onnan szereztek be).
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kapot az iskola az egyik szülőtől HPColor LaserJet CM6040MFP hasznát nyomatót.Sajnos az a gond vele,hogy a nyomtatott papír széle felé kb.1cm színes csíkot húz.Ez változik van úgy,hogy halványul van,hogy erősödik.Hiába van lefuttatva a kalibrálás és tisztítás nem segít tartósan.A színes diagnosztikai oldalt szépen kinyomtatja.Mi lehet a gond,és érdemes a javítással foglalkozni? -
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
"örököltem" egy hp deskjet 1050-es multifunkcionális nyomtatót, még nem üzemeltem be, ma tervezem. az lenne a kérdésem, hogy milyen meghajtóprogramot érdemes hozzá letölteni a gyártó oldaláról, ha kell egyáltalán?
főleg a scanner funkciót szeretném használni elsősorban, a nyomtatást csak nagyon ritkán, szeretném kihasználni a nyomtató funkcióit, de semmi kedvem a szokásos bloatware tengerhez. tehát mit telepítsek és mit ne?
a másik kérdésem, hogy ha tényleg kb. félévente egy oldalt nyomtatnék vele, akkor van-e értelme egyáltalán beszerezni hozzá akármilyen patront, vagy tök mindegy, úgy is beszáradna és keressek inkább egy copy generalt nyomtatásra?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz qwertly #13791 üzenetére
Ha egy adott színű a csík -black, cyan, magenta vagy yellow-, akkor valószínűleg az adott színű dobegység okozza a gondot. Ha nem, akkor valószínűleg a transfer egység. Dobegységeket ki tudod húzni a tonerek alól, szerencsés esetben látod is az alul lévő hengeren a csíkot. Hengert nem szabad törölgetni -és felesleges is-.
A pirosat kell elvágni.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudtok ajánlani egy all in one nyomtatót, néha egy-egy lap nyomtatása és szkennelés a lényeg, 15-20.000-et bír el most a kassza!
Köszi
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm az eddig segítő válaszokat erre a kérdésemre. Most teszek fel egy képet a hibával kapcsolatba hátha többet elárul szakembereknek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest