Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz zsolti1902 #29113 üzenetére

    Megpróbáltam a fermarama-t, nem kellett volna :D
    Nagy kínkeservesen bejön az oldal, valami mozgolódás is van a képen, de bezárt a böngésző, pedig a másik fülön írtam a hozzászólást :O :W
    Naszóval, mégegyszer. Én most nem tabletet, de egy hozzá nagyon hasonló mk808-t használok. Tudom, az alakja nem hasonlít, de a belseje igen. Kétmagos rk3066 proci, 1G RAM, Android 4.2. A képet HDMI-n adja, érintőképernyő híján pedig vezetéknélküli bill+egér a bevitel.
    Alapvetően használható így a dolog, YT, indavideó, ... megy rajta, de azért van, ami kifog rajta (pl. az előbbi trágyázós is :D ). Vasárnap akartam rajta egy live streamet nézni, ami be is jött, de a környékén lévő rengeteg szutyok reklám miatt élvezhetetlen volt. Persze nem is csoda, mert ugyanez az oldal az asztali gépemen (i5-3470) is 15-20% terhelést okozott. Csoda, hogy egy ARM proci nem bírja?
    Azonban ár/teljesítmény viszonylatban verhetetlen. Belekerült 45 dollárba, a fogyasztása pedig olyan 3-4W körül lehet maximum. Ágyból netezni a 40" tévén jó. De azért néha oda kell ülni a gép elé.

Új hozzászólás Aktív témák