- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Eladó egy 2 hónapos keveset használt új állapotú Panasonic DMC-LZ20 fényképezőgép minden tartozékával.
Gyártói garancia természetesen van rá.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz zetecR #29402 üzenetére
Hacsak meg nem csinálja vki ingyen (ez nem túl sanszos) szerintem sem érdemes foglalkozni vele - mert annál többet már nem éri meg ráfordítani. Már csak azért sem, mivel a végeredmény ilyen mutatvány után kétséges, ti. ha közvetlenül utána jó is lesz nem lehet tudni meddig marad az.
-
zetecR
addikt
Valahogy én is így gondoltam, köszi a megerősítést.
-
S.Feri
őstag
válasz zetecR #29402 üzenetére
Véleményem szerint 1-2e költséget, ha nincs pénze venni egy másik jó karit az embernek, akkor megéri.
Persze csak sikeres munkavégzés esetén.Ha van lé másik karit venni, akkor nem éri meg ilyennel küzdeni.
Feri
[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
tag
Aerocool Mastige gépház Plexi oldallappal eladó! A plexin még rajta van a fólia! ára: 5.5k
képek:
http://kepfeltoltes.hu/view/130424/IMG_3504_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130424/IMG_3505_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130424/IMG_3506_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130424/IMG_3507_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
mgm81
aktív tag
Üdv.: mgm81
-
anonymus89
addikt
Sziasztok volna valakinek s478-as alaplap eladó? (sürgős lenne)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
tikshow
addikt
válasz anonymus89 #29409 üzenetére
Soltek SL-PT880E2-RL - ha erdekel dobj privatot
-
petiwr
senior tag
Keresek minőségi tápot. FSP, BeQuit, CM,Chieftech,
Használt új mindegy. HA be tudsz számolni egy fps apn 350w harisnyázott tápot nem hátrány.Közeli napokban átvétel.
500W-700W ig
-
ficere
aktív tag
Lenne egy mobilos kérdésem.Motorola xt910-et lehet JTAG-elni?
Machete nem ír sms-t
-
ficere
aktív tag
válasz CoolBoy323 #29413 üzenetére
Megáll a bootlogonál.Már mindent próbáltam recovery reset,flash,de semmi.
[ Szerkesztve ]
Machete nem ír sms-t
-
S.Feri
őstag
Egy jó 7870 vkarit tud valaki eladót? Emberi áron persze....
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
petiwr
senior tag
válasz kicsitrash #29415 üzenetére
Ezt hogy érted? Meg vennéd? Vagy be számolni?
Meg venni Irány ár:3000 aztán majd meg látjuk mi az eladási.
-
petiwr
senior tag
Keresek USB3 front panelt 5.25 helyre lenne a jó de jó a 3.5 is.
-
szasanyi
félisten
válasz S.Feri #29416 üzenetére
Naná, hogy.. here you are!
-
dr600
tag
használt már valaki ilyet vagy ehhez hasonló eszközöket ha igen mi a tapasztalat [link] magára a wifi eszközre vagyok kiváncsi
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
kicsitrash
aktív tag
Sajnos nincs róla kép sem...
egy 20db-s yagi antenna mennyibe kerül? majdnem annyi, mint itt az egész szett...
1000mw? Itthon ha jól rémlik valami 300mw az, amit a nhh engedélyez. viszont az is elég lehet mondjuk 10km-re is, ha 2 normális antenna áll egymással szemben.
Ez a megoldás ráadásul wisp? tehát a belső antennán wifin adja tovább a jelet, amit a külsőn fog? Akkor minek az usb? vagy valamit nagyon nem értek
szerintem egy mezei laptopba helyezett r52h (vagy hasonó, láttam tplinkben is, ócsóé) kártya is csodákra képes
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Tud valaki megbízható órást a városban? Egy Tissot PR50 elemcseréjéről lenne szó, és úgy, hogy nyomáspróbázni és kéne utána, a vízállóság ellenőrzése miatt. Plusz akkor már nem ártana a tömítéseket is kicserélni / felújítani Szóval mindenféle sarki bazároshoz nem vinném...
Köszönöm az infót
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
szasanyi
félisten
Erre kíváncsi vagyok, de szerint ez nem fog menni. Nekem annyit sem tudtak megoldani, hogy a víz-, és nyomásálló órám tuti vízálló maradjon elemcsere után. Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy átveszik és elküldik vhova ahol ezt meg tudják csinálni. Majd mondd már el lécci mi (és hol) lett, kíváncsi vagyok!
-
Traxx
őstag
válasz szasanyi #29426 üzenetére
Régebben volt egy órás a Müller környékén, az "átjáróban" aki csinált ilyet, voltam is nála Volt egy készüléke, amivel lepróbázta, viszont a koronatömítést nem újította fel, gondolom azt túl macerás lett volna (és mondták órás ismerősök is, hogy az esetek nagy részében az el szokott maradni, épp emiatt ). Nem tudom, megy-e még a boltja, meg telószámot sem tudok...ezért érdeklődök tőletek, hátha van valakinek közvetlen tapasztalata - akár vele, akár mással
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
szasanyi
félisten
Sztem még ott van, és pont ő volt az egyik aki azt mondta, hogy elemcsere után ugrik a garantált víz-, és nyomásállóság mer' ez ilyen. Legalábbis gondolom egyről beszélünk, ez majdnem sarokban van jobbra, ahogy a Müllet felől bemész, és egyidősebb, kövér pasas.
A Plaza-ban fent nem nézted / kérdezted esetleg? Ott sok hasonlóan jó minőségű és drága órát árusítanak, hátha értenek is hozzá. -
DonThomasino
veterán
-
Traxx
őstag
válasz szasanyi #29428 üzenetére
Igen, egyre gondolunk A Plázában nem néztem, de Karácsony előtt ott vettem órát, jó fej volt a boltos. És igazad van, volt ott régebben ugyanilyen PR50 is, a megvétele előtt ott próbáltam fel, hogyan mutatna. De nem tőlük vettem, mert Bp-n kb. 10K-val volt olcsóbb
A tippet köszönöm, rájuk csörgök majd ma
DonTomasino: a Búza térinél vagy 5 éve voltam, egy másik órából kellett szemet kivenni. Ez most egy szimpla elemcsere lenne, a nyomáspróbát csak azért szeretném, mert ugye maga az óra megbontásra kerül...nagy vízbe úgyse megyek vele
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Az univerzumos Tempusban el tudjak juttatni olyan helyre, ahol garival csinaljak az elemcseret. Nem lesz olcso!
8-10k egy ilyen. De minosegi munka, meg nyomasprobat is csinalnak. Nekem igaz gariba a buvaroramban (certina blue ribbon)cserelt az a ceg, es tokeletes lett. BPn van amugy a szerviz... szerintem tissotot is vallalnak. -
diablo1984
veterán
Eladó:
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Tápegység: FSP 250W-os, 12cm-es ventis, csendes táp(jó nehéz), 3 nap gar- 2,5k
Optikák:
- 16x-os Lite-On dvd író, dual layeres, ATA-s, fehér színű, szinte csak olvasásra volt használva egy irodai gépben, 3nap gar -2,5k
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db
Ház:
Aerocool Aeroengine JR, fekete, szép állapotban, minden takaró lemezével, 2db 12cm-es és 1 db 8cm-es kék ledes ventivel, amiket a ház potijáról lehet szabályozni, doboza is megvan! - 8,5k
478-as proci: van egy 478-as tokozású P4 2,66Ghz-es proci,northwood magos, 2,66Ghz/512/533/1,525V! SL6DX típusszámú!- 1,8k -
wwhy
veterán
Keresek V féket. Semmi extra, régebbi bicóra kellene a hagyományos U helyére.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
tag
Eladó dolgaim:
Writemaster Sh-S183 dvd-rw sata ára: 2k
Aerocool Mastige gépház fóliás plexi oldallappal ára: 5.5k
Cooler Master Cavalier gépház ára: 3.5k
Cooler Master Mars S775 hűtő ára: 3.5k
Gigabyte Geforce GT630 1gb vga dobozos ára: 10k
Enermax Liberty ELT-400AWT 400w moduláris táp ára: 6k
Chieftec GPS-450AA-101A 450W táp ára: 4k
ddr2 ramok 2000huf/gb -
Plero
aktív tag
Elasó!
500 Ft-ért elvihető
Canon MP730 multifunkciós készülék. Fejhibás!!!Eladó 1.
Eladó 2.
Eladó 3.
Eladó 4.
Eladó 5.
Eladó 6.Sony Ericsson Xperia 8 12eFt
Bosch GSR VES-2 + műanyag koffer + 3db akku + 1db töltő + 1db motorhibás Bosch GSR VES-2 + 1db hibás töltő = 15eFt[ Szerkesztve ]
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
Vacsi új MSI GTX 650Ti OC érdekel valakit?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz CoolBoy323 #29437 üzenetére
engem a world of tanks kupon érdekelne
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz kicsitrash #29438 üzenetére
16500 Ft
Lehet róla szó amúgy... mit adsz érte?
-
anonymus89
addikt
Konfig eladó:
msi-ms 7304
DUAL Core AMD ATHON 64 X2 5200+ 2x2.7Ghz + hőcsöves hűtés
3x1GB DDR2 800
LcPower 420W
Samsung sata-2
Samsung HD502HI 16Mb cache 5400rpm SATA-2 500GB
Beépitett kártya olvasó
msi nvidia gf. 8800gts 320mb/320bit
Nagyon alap Codegen Ház
HANNS-G WIDE 17"Irányár: 50 db Mátyás király
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Valaki rendelkezik az alább telefonok valamelyikével vagy a belevaló BP-4L akkumulátorral: 6650f, 6760s, E52, E55, E61i, E63, E71, E72, E90, N810 Internet Tablet, N97?
Annyit szeretnék, hogy kipróbálásra helyben kölcsönkérjem az akkumulátort.[ Szerkesztve ]
-
petiwr
senior tag
Eladó dolgaim!
Intel core 2 duo 1.86 Ghz E6300 2M cache rézmagos hűtővel. Irány ár:7000 Ft
FSP 350W APN 60+ Irány ár: 3000 Ft
Codegen 350W Irány ár: 2000 Ft
1 GB elpida ram 2. 512 MB Irány ár: 1200Ft
ASRock 4coreDual vsta alaplap valami van a mac címel elvileg javítható.:Irány ár: 4000 Ft
-
wwhy
veterán
válasz tikshow #29443 üzenetére
Nem tudom, mi a fene történt vele; egy ideje habár koppra húzom, és mégis csak "nyúlik", pedig már a fékpofákat is kb. 2mm-re állítottam a felnitől, és a fékpofák nem kopottak
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
CoolBoy323
nagyúr
Eladó Sapphire 7770 Vapor-X!
bővebb infó itt vagy írjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest