Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    Sziasztok!

    Párszor már utaztunk velük, így idén is az Invia által eladott Unitraveles görög nyaralást választottuk. Zakynthos, repülővel, transzferekkel, apartmanban, önellátással, full biztosítással, amit májusban már be is fizettünk. Tegnap jelezte az Invia, hogy a kialakult gazdasági helyzet miatt, az Unitravel és a Smartwings, kénytelen árat emelni, melynek egy részét a szerződés ide vonatkozó része szerint, részben az utasra hárítja. Nem horror összegről van szó, fejenként 12250 Ft-ot szeretnének még.
    Erre már számítottam, és meg is értem, benne van a szerződésben.
    Az viszont már kicsit kellemetlenebb, hogy egy nappal későbbre tolták az utazásunkat, viszont a biztosítás az eredeti dátumra szól. Írtam nekik, várom a biztosítás módosítását, mert nem miattunk változott a dátum.

    Két dologgal kapcsolatban kérdeznék, mert nem vagyunk nagy utazók. Az egyik az, hogy valóban megéri kint az OTP-s Mastercardomat használni, és csak kisebb összegű készpénzt váltani? Milyen felmerülő plusz költségeim lehetnek a kártya használat miatt?

    A másik az autó bérlés. Korábban csak motort béreltünk, ahol nem nagyon kértek letétet. A bérbeadó cég, autó esetén 600€ összeget kér letétbe, amit ki is fizetünk, de érdekelne, hogy ez zárolásnak számít, amit az autó leadása után hamar visszakapok? Természetesen kiterjesztett biztosítást kérnénk a járműre.

    A segítségeket, tippeket, előre is köszönöm! :R

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák