- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
válasz ScomComputer #32649 üzenetére
Kosz a linket, vegre egy hely ahol van stock
-
keIdor
titán
Kereslet-kínálat... biztos lesz olyan arab csemete, akinek 2 nappal hamarabb kell és ad érte 3 milliót.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dyingsoul
veterán
YT kommentekben írják alatta, hogy Redditen már szövetkeztek az emberek, felbidelik az egekbe, majd cancel-ezni fogják a megrendelést.
Én nem vagyok nagy ebay user nem szoktam bidelni nem tudom hogy s mikor lehet elállni ha te vagy a nyertes bidelő de biztos van erre is gyakorlat. (Vagy egyszerűen csak nincs annyi fedezet a kártyádon és lemondod.)
Megérdemlik azok akik egyből ebayre teszik fel.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
TESCO-Zsömle
félisten
Bazd, és licit... LICIT!!!
Nem az eladó greedy, a vevőkön uralkodott el az agyf*sz...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Laraxior
titán
válasz h1ght3chzor #32655 üzenetére
Nem tudom, majd kiderül. Ha megtartom akkor beregisztrálom, állítólag úgy lesz rá 5 év gari.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Márhogy micsoda?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz h1ght3chzor #32655 üzenetére
A PC Partner egykori ernyőcége, ha az mond valamit. Egyébként megbízhatóak.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nagyúr
válasz h1ght3chzor #32660 üzenetére
Majd ha lesznek készletek.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Laraxior
titán
válasz h1ght3chzor #32660 üzenetére
Tőlünk kérdezed, hogy neked megéri-e?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #32654 üzenetére
Ezek az emberek pont olyan idiotak mint azok akik sorbaallnak egy napot az uj Iphone-ert
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Malibutomi #32664 üzenetére
Jó, hát én is szabadságot vettem ki, hogy az első batch-ben meg tudjam rendelni alacsonyabb áron a Vega64LE-t. Második batch lett belőle, de mivel a kifizetés akkor végbement, az ár maradt a kedvezményes. Akkor megérte, mert a bányászok mindent felporszívóztak magas áron, ezeket meg az AMD által szabotton kellett adni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
aktív tag
Köszi, gyorsan rákerestem már eladott kártyákra.
Szerintem megvan a jelenlegi rekorder: [link]
Valaki 10300 dollárt adott egy 3080 FE-ért. Szép.
Hogy on is legyek, én egy 3070-et lőttem be magamnak, de annyira nem sürgős, ráér jövőre is, főleg ha ilyen őrület lesz annál is. (anno nem izgatott az RTX ezért 1660ti-t vettem, 970 után)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
félisten
Ép írtam az másik topikban , hogy az lesz nagy menőség a most kártyáért harcolóknak, , hogy ha ha nvidia a Super verziókat kitolja 2021 ben 7 nm-n...
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Devid_81
félisten
-
gainwardgs
veterán
Na már most fekszik a 3080 , crysis remastered 25 fps [link]
Jöhet a 4080
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz gainwardgs #32670 üzenetére
Mi.. az a f@s....az off témákkal szerintem menjünk át ide !
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz gainwardgs #32670 üzenetére
Elfogy a VRAM-ja. 16 GB-ra tervezték a Krízis rimásztert. Ha visszaveszed a textúrákat, akkor elkezd működni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
veterán
-
carl18
addikt
Vagy nem talált, a játék processzor limites mert az eredeti alapjaira lett megirva. Igy annyit használ mint a régi 3-4 szállat jó esetben.
12 magos Ryzen és egy RTX 3080 1080P mellet Mondhatni ezen nem változtat semmilyen hardver XD Mindegy hogy Big navi lesz-e vagy sem. 30-35 fps és 47% gpu kihasználtság, van ebbe még tartalék bőven
Vagy Szándékosan portolták rosszul hogy minden hardveren rosszul fusson mint a eredeti?[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Laraxior
titán
válasz carl18 #32682 üzenetére
4K-ban nálam így fut, 2070Superrel. Elvileg minden maxon van, de van valami grafikai mod is rajta még pluszban. 40FPS+
A Crysis elején ott virít a Core2Duo logo...
Csak a Warheadben lett Core2Quad[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
válasz Laraxior #32686 üzenetére
Ez a eredeti vagy a remastered?
Igen eredetileg Core 2 Duora irták azt meg annó, sajnos nekem mikor jó pár éve végig toltam egy I5-3470 Very High mellet is beesett sokszor 35 fps-re és a processzor 40-45%-on járt maximum.
Mikor támad 10-15 NPC az elégé le tudta gyilkolni a processzort.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz carl18 #32687 üzenetére
Eredeti
-
Laraxior
titán
válasz snecy20 #32689 üzenetére
Az nem lényeg... ez a video amúgyis a sima Crysis, köze nincsen a remasteredhez.
-
Laraxior
titán
Hja, hogy az utolsó 3 percben már az megy... addig nem jutottam el, túl idegesítő volt ez szakállas sikoltozó valaki
(#32692) carl18: 1080p-re amúgyis kevesek a processzorok a VGAhoz
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
NVIDIA SLI Support Transitioning to Native Game Integrations
With the emergence of low level graphics APIs such as DirectX 12 and Vulkan, game developers are able to implement SLI support natively within the game itself instead of relying upon a SLI driver profile. The expertise of the game developer within their own code allows them to achieve the best possible performance from multiple GPUs. As a result, NVIDIA will no longer be adding new SLI driver profiles on RTX 20 Series and earlier GPUs starting on January 1st, 2021. Instead, we will focus efforts on supporting developers to implement SLI natively inside the games. We believe this will provide the best performance for SLI users.
Existing SLI driver profiles will continue to be tested and maintained for SLI-ready RTX 20 Series and earlier GPUs.
For GeForce RTX 3090 and future SLI-capable GPUs, SLI will only be supported when implemented natively within the game.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Mumee
őstag
válasz carl18 #32692 üzenetére
Azért azt is tedd hozzá, hogy a VRAM-ot azért csontig benyelte 1080p-n és 4K-n is.
Ha meg bekapcsolta az RT-t akkor a GPU usage felment 90%-ra 4K-n és 50%-ra 1080p-n és az fps közel ugyanannyi volt RT ON/OFF, mivel GPU usagenek volt helye.
A video vége fele van 100% GPU is.
Tehát, de lenne hova feljebb mennie az fps-nek, de VRAM limit van.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
8,8 gb 1080P mellet a RAm használat, én ezt nem nevezném limitnek! Hát mindegy én elegedem, azt gondolsz amit akarsz
A video vége fele van 100% GPU is. Ja egy pillanatra Micsoda jó eredmény. Minőségi port, tapsoljuk a fejlesztőt hadd legyen még több ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mumee
őstag
válasz carl18 #32696 üzenetére
9Gb VRAM használat alá kb. nem megy bármit állít egy 10Gb-os kártyával, tehát elképzelhető hogy limiten jár. EDIT: Ahogy b. is írja ez nem biztos, de gyanús.
13:20-13:45-ig, amíg azt a beállítást használja folyamatosan 96-100% GPU használat.Ettől még lehet, hogy a CPU is megfogja, de a GPU is.
Abban mindenképp igazad van, hogy egy fos port, ahogy az manapság lenni szokott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest