Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz gejala #26831 üzenetére

    ,,Monster Hunter World? VRAM meg nem fogy el 2080 Ti-n, 11 Gb simán elég 4K-ra mai játékoknál."

    Nem is mondtam, hogy nem elég a 11, de a 8 bizony néhány játéknál kevés. A mosnter Hutner World jogos, de abban mindketten megállapodunk hogy egy szutyok módon ,,optimalizált" játék. Ugyanez az ARK. Vannak ilyen kivételek, a normális játékok mind 60FPS vagy afölött mennek 2080TI-on.

    ,,A másik dolog, hogy igazi nextgen játékok majd 2022 végére várhatóak. "

    Meglátjuk. Több fejlesztőtől is hallottuk, hogy rettenetes már current genre fejleszteni, mintha kőkorszakban lennének. Emellett a lassú HDD problémáját nem tudom hogy hidalnák át, az ugye az előző generációkban nem volt ekkora difi. Az biztosan hogy 1-2 sorozat címet leszámítva 2022 elején se lesz már prev gen-re kiadott játék (mondom sorozatok játékok simán mittomén FIFA).

    gbors: Miért költöd át amit mondtam? Egy szóval se mondtam hogy ne kerülne perfomanceba is, írtam hogy kb 70% perfomanceba kerül a jelenlegi kártyáknál. És emelett VRAM-ba is. A következő generációnál már nem 70% a lépcső, inkább 50%, tehát ha a valóban menne 1440p-n 60 FPS-sel a next gen gamek 3060on akkor 3080-on is mennének 50-60FPS-sel 4k-n.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák