Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #18654 üzenetére

    Ugyan ezt már leírtad feljebb is, akkor is megértettem már miről vizionálsz. De nem lesz ilyen. Ez mint írtam a te látásmódod, nem a gyártóké szerintem.
    AMD nek nincs megfelelő GPU -ja sem, hogy erőltesse ezt a dolgot, mert mire mész a részletesebb textúra felbontással, ha 20-30 FPS sel játszol?Vagy melyik konzolra fejlesztett játék fogja meg egy 1080 TI teljesítményű VGA erejét hogymajd jól kicseszünk NV vel nyomjatok bele részletes textúrát és reklámozzuk egy vega 64 gyel ami Nvidiánál kb a középkategória alja,de inkább a belépő teteje lesz? igaz nekünk sincs hozzá kártyánk meg az Xbox One X is elhasal de légyszi toljátok már ki ezeket a 8 K textúrákat?Vagy hogy képzeled ezt el?
    Nem fogja egy stúdió sem leszarni a konzolokat ,amik még minimum 2 évig maradnak, sem a mostani Pascal generációt, amik még évekig meghatározók lesznek a PC piacon. 1-2 éven belül meg bármikor kitolhatja Nv a továbbfejlesztett Volta -Turing gent. hisz már az is elég előrelépés nekik, ha leviszik a csíkszélességet 7 vagy akár 5 nm re. vagy rádobnak pár Giga ramot.
    Ez az architektúra majd 7 nm-n több rammal fog kicsiszolódni, ahogy anno gbors is írta a cikkében, hogy minden kezdet nehéz egy új arch bemutatásakor most itt a körülmények nem voltak ideálisak, de még így is többet tesznek mint a vörösök tettek az utóbbi 5 évben a VGA fronton.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák