Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz sutyi^ #15532 üzenetére

    Az már nem az indító, az már a kifejlet. Reakció a válaszokra, amit kaptál. Azokkal kapcsolatban meg is lett mondva, hogy az nVidia nem fogja őket árulni, amíg a FE-el ki nem szedi a pénzt a türelmetlen vásárlókból.

    A probléma forrása az, hogy te az eredeti kérdésedben hibáztál. Pontatlan voltál és eme hibádat most köntörfalazással próbálod áttolni ránk, akik megfeleltünk az eredeti kérdésedre. Pedig nem a mi hibánk, hogy nem vagyunk gondolatolvasók.

    Mennyivel egyszerűbb lett volna azt írni, hogy "Bocsi, nem arra gondoltam..." És le is lett volna tudva az egész. -> Itt válik el a vita a trollkodástól. Vitában az ember elismeri, ha téved és fenntartja önmaga meggyőzhetőségét.

    Részemről itt vége is a dolognak, mert szemmel láthatólag te nem vagy hajlandó engedni, még úgy sem, hogy vélhetően tisztában vagy a fentiekkel. Erre persze linkelhetnéd a #15528-et, de az nem engedés, hanem elvonulás.

    Látod, én belátom, ha hibáztam. Elismerem, hogy hiba volt veled vitába elegyedni, sajnálom, nem ismertelek. Most már tudom, hogy meddő dolog, igyekszem a jövőben elkerülni.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák