Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz MPowerPH #8178 üzenetére

    Hivatalosan nincs garancia a beégésre oled esetében. Azonban LG méltányosági alapon szó nélkül "cseréli", csak az a kérdés meddig.... (Ilyenkor mivel "fődarabot" azaz panelt cserélnek újra indul arra a 2 év garancia). Illetve volt aki Panasonic-ot is megkérdezte náluk azt az infót kapta, hogy ha lefutnak a rendszeres pixelfrissitők kikapcsolás után akkor ott is cserélnek, bár még nem volt tapasztalat ilyennel kapcsolatban. De ugye alapvetően ha valaki oled-ben gondolkozik akkor mindeképpen csak az LG marad. Van hdmi 2.1, 4k@120hz, G-SYNC, VRR.

    Azért most már van jó pár védelem a beégés ellen pl: rendszeres pixelfrissités kikapcsolás után, pixeleltolás, illetve logo védelem is (ilyenkor a fix hudos elemeknél csökkenti a fényerőt a panelon azon a részen ahol található).

    Oled tulajként azt tudom mondani ha egyszer kipróbálod, nem fogsz szabadulni mert a többi panel hozzá képest borzalom. Amúgy érdemes a jövő évet megvárni, mert akkor már az alap 2 év helyett 3 év hivatalos garancia lesz rájuk. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák