Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz Szinyák #8347 üzenetére

    Superposition 4K-ban volt tesztelve, de itt meg +1100 Mhz memoriaval. A jelenlegi beallitas csak annyiban ter el, hogy most a memoria csak +500 Mhz-t kap. Igy nyilvan par szaz ponttal kevesebb lenne az eredmeny.

    Terheles alatt sem hallottam a kartya huteset dolgozni pedig mesh hazam van, jelenleg csak az Assassin`s Creed Origins van fent, 2k felbontas, reszletesseg kimaxolva, v-sync on, 2 ora jatek utan is csak 50-53 fok, szoval hangtalan. IDLE-ben meg ugye nem is mennek a ventik.

    Nem fogtam a kezemben mas gyarto 3070-eset de minden szempontbol minosegi darabnak tunik az Asus TUF, ugye a hutese is fembol van, kiveve persze a ventiket, a backplate is fem. Sulyra is erzodik, hogy van benne anyag rendesen. Egy Strix-et szivesen megneznek kozelrol, hogy mi lehet a kulonbseg a "kozep" es "csucs" kategoria kozott. Engem az RGB nem erdekel, a TUF logot bealitottam azert, hogy a kartya hofoka szerint valtoztassa a szinet mert jopofa feature-nek tartom. Pluszban meg kis extra, hogy vannak kis ledek a kartyan a tapcsatiknal amik vilagitanak ha nincs a kabel rendesen bedugva.

    Teljesen elegedett vagyok vele, mikor csinaltam egy listat a kartyakrol amik befernek a szamitogephazba akkor o volt az elso szamu kiszemelt es sikerult is egyet megcsipnem jo aron. :D

Új hozzászólás Aktív témák