Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz keIdor #92159 üzenetére

    "Single része nincs az Anthemnak, nem totál halott az PC-n? Gondolom nincs annyi játékos, az a baj, hogy önmagában nem élvezetes, sok ember meg tényleg nem tolja."

    Úgy van single része, hogy a Fort "Tassziszasziriszi" izében egyedül mászkálsz FPS nézetben és az élettelen utcákon kapkodok fel a tekercseket meg az emberekkel beszélsz meg kihallgatod a 2 emberek közötti beszélgetést akik miután jól kibeszélték a lelki fájdalmukat néznek rád mint birka az új kapura kb úgy mintha addig észre sem vették volna hogy ott szobrozol mellettük már a monológjuk kezdete óta...

    Aztán ha megunod a hülyeséget és repkedni meg darálni támad kedved, akkor bárhol vagy a Fort "Transzilvániában" már indíthatod is a küldetést vagy amit akarsz.

    Még anno a béta verzióban meg gondolom egy ideig a "teljesben" vissza kellett _gyalogolnod_ a bádogemberedhez.
    Mostanra van futás meg instant küldetés indítás... ja és mivel tél van meg karácsony volt így esik a hó itt is (meg mint a GTA Online-ban meg mint a RDR2 Online-ban, meg mint az Overwatch-ban stb-stb) meg mindenféle karácsonyi koszorúk és égők lógnak mindenhonnan...

    Aztán küldetés indítás előtt még tudod állítani, hogy privát vagy nyilvános legyen-e a küldetés-szabad repkedés-instázás stb-stb és milyen nehéz legyen ami 6 fokozatban állítható. Az elején csak 3 érhető el. A nehezebb szintekhez adott kritériumot kell teljesítened, hogy elérd.

    Aztán ha elindítottad akkor elkezdi keresni a játékosokat ami szerintem 1 percnél tart tovább, de lehet még 30 másodperc sincs majd ledob kintre a kezdő emelvényről és lehet repkedni a célhoz.

    Ilyenkor vagy bead még másokat is vagy nem. Ha nem akkor később bármikor és bárki tud csatlakozni. Most amíg játszottam ebben a 2-3 órában volt nem egyszer, hogy kapásból három tőlem 3x nagyobb szintű játékosokat dobált be. Volt hogy az én szintem körül mozogtak a többiek is, de volt hogy senki nem jött be és csak a küldetéssorozat felénél voltak bent mások is.

    Annyira nem tűnik halottnak, de réteg játék lett. Amit persze nem csodálok.

    Viszont a memóriát zabálja... még mindig mint ahogy a bétában is tette... Nálam nincs lapozófájl (mint ahogy a bétánál sem volt 16GB RAM mellett) és a Firefoxot itt hagyva 7 lappal, futtatva a Steam-et és az Origin-t, meg a qBittorent-et 22 GB RAM-ot 23488MB RAM-ot használt a masina...

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák