Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz TTomax #72510 üzenetére

    :R

    belepo oldalon ezert van egy 120as venti a radin extran szivni, a kilepon pedig a 2x200 helyett eloszor 4x120at probaltam (SFlexekkel amik a mai napig csucskategoriasok). legen van eleg tapasztalatom azt hiszem.

    amit irsz igaz, a 2x200as nem optimalis, de konkretan sajat tapasztalatok alapjan jobb, mint a 3x120 (+120 pushban mert elfert). kevesbe jobb a radiatoron (tippre), de rendszerszinten segit.eloszor egyebkent 120as SFlexekkel teszteltem, amik azert eleg jok.

    a 200asok lehet gyengebbek legnyomasban de rendszerszinten nekem jobb a hasznalatuk. viszont az NZXT 630 eleg konnyen szelloztetheto.

    kieg: latom szerkesztetted: nalam 900W a cel csendben, de voltak iteraciok 600Won (1 gpuval). por alapjan kb neutralis a rendszer, ahogy akartam. volt elotte alulnyomasos es tulnyomasos rendszerem is.

    ot szenzoron nezem a hofokokat, szoval probalom megfeleloen szabalyozni.

    meg egyszer koszonom a tippeket , amit leirtal eleg mely tudasra vall es teljesen egyetertek :R

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák