- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Remélem, ez nem számít politikának. [link]
Szánalmas és egyszerre siralmas is.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz bombibmw #73703 üzenetére
Mondják, hogy mély szegénység miatt lehet őket megvenni 2 x 10 ezer bözsi utalvánnyal, hát nem tudom, én ha ide születtem volna, akkor sem feküdnék le ilyen hatalomnak, pláne nem ezért cserébe, szerintem megalázó is erzsébet utalvánnyal választást venni. Már annak, aki ennyiért is megvehető.
Gondolkozni és független médiát olvasni nem kerül semmibe... sajnos ezek alapból buták.
Egyébként szerintem politika, a téma miatt, úgyhogy jobban itt nem mennék bele.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
VTom
veterán
-
bombibmw
veterán
válasz keIdor #73704 üzenetére
Mindenki tudja, hogy miért nyertek.
Orbán zseniális, legalábbis abban, hogy hogyan kell manipulálni és azt véghezvinni.
Amúgy egy ...., ......, ........., .......
Azt is tudta mindenki, hogy ők nyernek, de legalább reménykedtek az ellenzékiek, hogy nem lesz 2/3, de az lett és nem éppen tisztán, sőt.
Na, én itt le is zártam a politikát. -
keIdor
titán
1-2 év, és ezek is elterjednek. Nem fogunk használni IHS-t sem, már aki delidel persze...[link]
Gari esetén csak vissza kell ragasztani.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
Chris Hook is lelep az AMD-tol.
Ki fogja a marketing bullshitet az arcunkba nyomni ezentul?
Erdekes valtozasok mennek a vorosoknel...
-
cyberkind
félisten
FB-n olvastam egy vidéki faszitól egy jó kommentet aminek az volt a lényege, hogy most már egy szót se fog szólni ha őt vagy bárkit vidéki parasztnak és ezen szinonimáinak fognak nevezni, sajnos teljesen igaza van.
(#73700) TTomax
Ez szerintem várható volt, a Cyberpunk 2077 is inkább már arra készül, a Gta 6 szintén.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz keIdor #73708 üzenetére
Az ötlet nagyon jó.
Viszont nem látszott az a nagy hőfok különbség,mint amit várt volna az ember.
Nem is Linus lett volna,ha nem b@sz el vmit.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Apparently, the 300-series chipset, led by the Z390 Express, will support Intel's 9th generation, 10 nanometer "Ice Lake" silicon with 8 physical cores. The generational successor to the i7-8700K will hence be an 8-core/16-thread chip. This also presents Intel with an opportunity to make its next Core i5 parts either 8-core/8-thread or 6-core/12-thread, and Core i3 either 6-core/6-thread or 4-core/8-thread.
and Core i3 either 6-core/6-thread or 4-core/8-thread
Akkor eddig is i3-at vettünk csak i7 árában ?
Jól tolja az Intel is,hogy b@szódna meg.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #73717 üzenetére
Varjunk csak,
A Z390 mar tamogatni fogja a 10nm procikat?!
Akkor az arra epult 8 magos procikat nem latjuk iden.
Max csak nagyon az ev vege fele...De a PCIe 4.0 meg mindig nem lehet benne a pakliban, szoval aki igazan nagyot akar upgradelni az megvarja az elso PCIe 4.0 as chipsetet.
Azok meg inkabb csak vmikor a jovo ev elso feletol jonnek majd.
Akkor megint csak varhatunk 1000 evet egy jobb fajta fejlesztesre......
-
nagyúr
válasz Devid_81 #73719 üzenetére
2020-ban lehet majd nézelődni mire érdemes fejleszteni.
Akinek most van egy jobb ütős gépe,az nyugodjon le a pics@ba.Az enyém már öregnek számít.
(relatív,meg lehet kérdezni a 2600K tulajokat)
De én sem foglalkozom semmivel.Az új 8c/16t procik amik majd jönnek..
Hát lesz TDP rendesen.
Ha 1440p 4K 4.5GHz nem fog sokkal többet hozni akkor nem cserélek le semmit,pedig azzal már érdemes lett volna foglalkozni az 5960X után.
De addigra az a 8c/16t már lehet i5-nek fog számítani.Idén lejár a gari az alaplapomról és még mindig nálam van.
Ezt kő keményen bevésem a naptárba.Sztem nem is fogom eladni a gépet.
Megtartom 2. gépnek.
A vga-t mindenképp megtartom.
Kb mire fejleszthetek le fog járni a limitált darabszámos 1080Ti garija is.
Ez is nagyon nagy szó,hogy egy vga garija nálam jár le.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #73720 üzenetére
Nalam sem jart meg le semminek sem a garija ezelott.
Az alaplapom+ramom+huto+ssd mar minden kozelit az 5 evhez Ugyhoz ezek az elsok nalam amiknek lejart mar jo ideje.
Meg azon (is) gondolkodom, hogy ha bejon a nagy sokmagos mizeria akkor egy 8700K eleg lenne a kovetkezo valtasig, amolyan felutkent.
Megy szepen lefele az ara, es pont ugyan ugy cseres lesz az is mint a mostani sokmagosbol minden mas a PCIe 4.0 miatt.
De meg megvarom az AMD csodajat, bar azokrol mar tudjuk, hogy a bivaly nagy tuning kb extra 200MHz a regiekhez kepest...ott mar nagy csoda nem lesz meg az uj chipsettel sem.
De aze' varok meg picit, mar ugyis lassan evek ota fejlesztesen vagyok...de soha nem leptem meg mert nem lattam ertelmet.[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
válasz Puma K #73721 üzenetére
Rohan az idő...
De jók is voltak azok a procik,4.4GHz turboval.
Csak a szorzót átraktad 45x-46x és ment.
Az enyém 4.8GHz-en ment 24/7 és nem volt egy ütős darab.#73722 Devid_81 :
Az se gyenge,lehet nálam is itt lesz 5 évig.
Meguntam az állandó cserélgetést,mert Intel 2-3 chipset-et és refresh procikat adott ki egy évben.
Tudtam akkor amikor megvettem a konfigot,hogy ez végre egy hosszútávú befektetés lesz,és be is igazolódott.De még mennyire,hogy beigazolódott,még mindig nálam vannak.Amd-től nem kell csodát várni,hazudoznak még mindig,ígérgetnek,ebben nagyon jók.
Fentebb írtam,ha lesz elég erő benne és jó lesz az árazás is,akkor jó lehet az a 2700X.
Akkor legalább az Intel is lejjebb nyomja az árakat.
És olcsóbban vehetünk b@szó procikat.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Puma K #73721 üzenetére
Puhányak vagytok... nekem már minden fő elemről lejárt a garancia tavaly vagy azelőtt... talán csak a tápról meg a két 8TB-os lemezről nem.
És 7/24-ben megy szinte a gép, mert média szerver is pl. Veszélyesen jó élni nem?
Igaz, ha véletlen bedöglik akkor sincs gond, ott a konzol meg a céges noti.
Az biztos hogy amíg a GPU meg a memória 2x-3x annyiba kerül, mint kéne, addig hozzá nem nyúlok.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
h1mpi
félisten
válasz FollowTheORI #73724 üzenetére
Nekem a cuccok nagy része 2014-es a VGA és a táp újabb eresztés.
Fully electric lifestyle!
-
cyberkind
félisten
Remélem a 8 magos játékos i7 legalább 150k lesz miután beálltak az árak, de jobb lenne a 200.
-
Devid_81
félisten
...
-
ScomComputer
veterán
Én nem hiszek az ilyen sőt semmilyen videó-nak,egyik oldalról sem...sajnos a magyar ember könnyen elhisz mindent,mert az azt mondta,hogy......
Én magam is egy fake vagyok....nem is létezem...(#73727) Devid_81:
..nagyon nagy......
...én lehet eladom a 8700K-t nemsokára...már unom...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Úgy tűnik a Sony megint megcsinálta.
-
ÁdiBá
veterán
Azon agyaltam hogy hogy nem lehet egyszerre egy monitor AMD és Nvidiás?!
Ez kivitelezhetetlen ? Igaz nem sok értelme van... de tegyük fel az amd kártyáját részesitem előnyben akkor miért nem tudja az nvidias monitorom az AMD dolgokat?[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
nagyúr
-
nagyúr
-
keIdor
titán
Nagyon várom már! Egy hét: [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
Hogy mit a francokat csinált az intel az elmúlt 5 évben? [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #73736 üzenetére
Én is azóta, hogy vannak anyagok, ami szerint eggyel feljebb lépett a játék, nem az az agyatlan hentelős, qte gyors játék mint a régiek, amikből csak a 3-hoz volt szerencsém, és azt se szerettem nagyon.
(#73738) RazoR
Ha van pénzed ne hagyd ki, iszonyat erős címek voltak, vannak és lesznek a PS-re.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Főleg hogy Red Dead Redemption 2 is egy darabig konzol exkluzív lesz, az is egy idei nagy cím szvsz.
Illetve jövőre Days Gone, The Last of Us 2...Májusban engem a Detroit: Become Human is érdekel, az is PS4 only. szerk.: Illeve szeptember ez: [link]. A gameplay-el megvettek, nagyon tetszik ez is.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #73735 üzenetére
Forza Horizon 1 4K Digital Foundry
Ezt is megcsinálták egyébként. Jó ez, nekem mindegyik rész nagy kedvenc. Ezt is ki kéne vigyem megint.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #73741 üzenetére
Igen, ezt is láttam, azt viszont nem tudom, hogy ezt még belehet-e szerezni vagy nem, valami gond volt az árusításával a felújítása körül, szerencsés vagy, hogy mindkét konzollal rendelkezel.
(#73742) RazoR
Max jövőre a The Last of Us 2 miatt döntsd el, én akkor tutira veszek egy Pro-t.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #73743 üzenetére
A kettő együtt olcsóbb egy picivel, mint egy új, bontatlan GTX-1080Ti, szóval nem egy elérhetetlen cél mindkettőt beszerezni szerintem. Most ugye a két erősebb gépre gondoltam. A gyengébbek ennél még olcsóbbak, aprón a két gép beszerezhető 60k+60k-ért.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
válasz akoska07 #73723 üzenetére
Ez menne 5Ghz-cen még akár 1.3v mellett is, de a paszta ami a kupak alatt van, azt illene már cserélni. Főleg az 1-2-3 magok által produkált hőmérsékletek miatt.
A 4. attól függően, hogy mit eresztek rá, de 100%-os terhelést kap 10-18 °C-kal hűvösebb a többihez képest.Linx 0.6.4-gyet futtatva látom azt, hogy ugrál felfelé a hőmérséklet, majd kimerevedik a kép és ilyenkor látom egy ideig azt, hogy a HWiNFO 90 °C körüli értéket mutat 1-2-3 magnál. Gondolom felugrott 100 °C fölé és erre dobja a kék halált.
Találtam jó kis külföldi teszteket ahol az újabb i5-i7 8xxx CPU-kkal van együtt van tesztelve a 4790K és hát nincs szégyenkeznivalója.
Korábban 6950X-et terveztem, de erről szerintem leteszek... viszont még mindig szeretnék egy olyan CPU-t birtokolni ami mellé tudok tenni 128GB RAM-ot a RAMDISK miatt... bár ezt a vágyat is a RAM árak duplázódása előtt kellett volna megvalósítanom...
Szerintem más alkatrésznek is lejáróban van a garanciája idén, mert az alap gépet 2014-ben raktam össze amit aztán az évek alatt fejlesztettem.
Szerencsémre a Corsair H75-re 5 évet adtak így azzal még megéri foglalkozni.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nagyúr
válasz Puma K #73748 üzenetére
Azt akkor már kötelező levenni.
Úgy sincs rá gari,ha az eddig számított.Én nagyon szívesen levenném neked,megcsináltam már egy "párat".
De most nem vagyok Mo.-on.4790K még mindig nagyon jó proci.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Russia will protect its people in Syria"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest