- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz cyberkind #73053 üzenetére
És még mindig nem jön értelmes játék amire megérné költeni.
Te mindig csak sírsz,mert nem PS exclusive.
Attól még lehet jó vmi,hogy nem vicccsernyóc.
----------
Ezt azért megosztanám veletek...
----------
Ha esetleg vkinek akadna egy felesleges Ubisoft-os kuponja,azt szívesen elfogadnám.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot, remélem jó helyen kérdezek
Mi a különbség az mx150 és a geforce 1040 között? A részletek talán nem annyira fontosak, csak az, hogy melyik az erősebb. Mindkét esetben 4gb-os verzió.
Lehet én csinálok valamit rosszul, de az interneten nem találtam erről semmit.
adms.hu | UI Designer
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #73050 üzenetére
Nem ertek hozza, megmondom oszinten.
Hireket nezem csak es itt ott mar sirnak, hogy miota beesett xy $ ala az ara azota a VGA kartyak tobb aramot hasznalnak mint amit kitermelnek.
Valoszinuleg ez is csak egy nagy blabla.
Viszont az tenyleg latszik, hogy most napok ota lenn van az ara.
De meg mindig szvsz iszonyat magas ara van ahhoz kepest, hogy tulajdonkeppen egy "semmi" az egesz.
Avagy virtualis szamhalmaz csak, de ekozben penzerteke is van/lett....
-
nagyúr
válasz Devid_81 #73063 üzenetére
Nem.
Nem esik.
Könnyen követhető percről perce az árfolyama.Igen,ahogy írod ez virtuális számhalmaz.
Mégis meghatároz sok mindent.
Aztán majd egyszer csak nem.
És aki nem adott el időben,az besz*pta.Viszont az tenyleg latszik, hogy most napok ota lenn van az ara.
Nincs egy hete ,hogy néztem,mert miért ne.
Akkor olcsóbb volt kb 120$-al.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TTomax
félisten
A 1040röl senki nem tud semmit.Csak a lenovo használja egy pár modelben OEM gpu. A kinézett laptopól keress felhasználói teszteket.Tippre 1:1ben mx150 lesz.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
Far Cry 5 azonkívül, hogy át van skinezve mint minden Ubisoft játék, coopos és szebb lett, de ez még mindig nem éri meg ezt az árat és a várakozást, FF XV már kint van, így az nem ide sorolandó, Division és Spilnter Cell akár jó is lehetne de mivel Ubisoft, az elsőt már most elkúrták a hype és marketinggel, hogy 1k ember melózik a játékon és társain, de a végeredmény közel se ilyen lesz, a Splinter Cell az egyedül amit nem toltam de nem is izgatott, valahogy inkább a Metal Gear, a Metro biztos jó lehet, de én nem várom, ki kéne tolni a többit, és akkor utána ez még változhat, szóval karcsú.
(#73055) akoska07
Te meg játszhatnál valami igazi játékot is a Division-ön kívül, akár még Rainbow-t is, amúgy nem kell Witcher, mondhatnék ide Bioshock-kot, vagy bármilyen értelmes de jó játékot. Nem kell PS-re jönnie egyedül, bár azt megjegyzem jövőre jön a The Last of Us 2, ami szintén benyel mindent, és még nem tudni mit toltak át, az biztos, hogy nekem jönni fog egy PS4 is, nem lehet ezeket a játékokat kihagyni.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
nagyúr
Hát ez elég sz@r.
És mennyi a havi díja,ha multizni akarsz ?
Ha fizetsz akkor egy játék multiért fizetsz vagy benne van az összes amivel játszol ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
válasz akoska07 #73082 üzenetére
Nem tudom, sose tudtam, talán azért mert az egy nyitottabb rendszer? Fizetős multi ide vagy oda, a M$, aki a legjobb szerverekkel rendelkezik már az elejétől pénzt kér ezért, és ebből is fejleszti a szervereit.
(#73084) RazoR
Az jó ár, de nekem már nagyon régóta megvan mindkettő.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem is tudtam,hogy ilyen jó monitorral tolod.
Grat hozzá!Hogy érted,hogy szebb ?
VA vs MVA ?#73086 cyberkind :
Hja...
Néznék én,de nincs hozzá szoba.
Már a takaró fóliát is vissza raktam rá,ne porosodjon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cyberkind #73091 üzenetére
Nekem mondod....
Asszem írtam is a topikban,hogy megvettem vagy megérkezett vagy vmi ilyesmi.
Igen már kitaláltam.
Letakartam.---------
27" Pred monitor nem kicsi.
De semminek tűnik mellette.Viszont inkább nézek filmeket a monitoron.
Egyébként elég sok filmet szoktam nézni.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
cyberkind
félisten
válasz akoska07 #73092 üzenetére
Filmezésre én 21:9-es moncsit vennék, kitölti teljesen a képet minden "új" film meg sori, szerintem az a legjobb ha nem kell a tv, vagyis nem tudod hova tenni a tv-t.
Konzolra viszont csak 16:9-es moncsit vennék, a tv nemhiába ilyen.
(#73093) Keldor papa
Maga ez elv érdekes, nem az ára.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #73067 üzenetére
Nem olyan rossz videók alapján az a Far Cry 5, Xbox One X-re nekem már elő van rendelve. A 3-4 tetszett, szóval nem aggódom...
Még az új God of War-on gondolkozom, az is tavasszal jön.
Idén a Red Dead Redemption 2 és új Shadow of the Tomb Raider várós nagyon, E3 után még biztos bővül a lista még...
TLoU 2 még arrébb van sajnos, ahogy a Days Gone is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #73096 üzenetére
Jól néz ki a Far Cry 5, ez tény, ezen meglepődtem én is, de kétlem, hogy annyi minden változott volna, rájöttek egy fontos dologra, a coop sokat dob egy játékon, nemhiába került be.
God of War majd nekem is jön ha lesz Ps4 Pro-m, vagy mire odajutok már Ps5-öm, a Red Dead-re meg várok egy évet, és ha nincsenek jelek, hogy jön PC-re, akkor konzolon kitolom, a Rise of the Tomb után engem annyira már nem izgat az új, majd egyszer. Az utolsó kettő meg nagyon várós, valszeg jövőre mindkettő.
(#73095) akoska07
Szerintem ezzel járnál a legjobban.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #73094 üzenetére
Ebből tartják fenn a szervereket, konzolon sokszor egy címnél 8x-10x annyi ember játszik, mint PC-n.
Tökéletes példa a CoD...
Úgy gondolom ilyen ram és VGA árak mellett teljesen mindegy, hogy havi 1500-2000ft a multi konzolon. Ha játék, akkor konzolt ajánlanék a mai napig bárkinek, ha nem zavarja a controller, akkor csak az az ésszerű választás.+ nincs cheater. PC-n sok problémát okoznak...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest