- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz cyberkind #67954 üzenetére
Kár lett volna linkelni.
Nem ,még nem vettem,de közeledik a vásárlás napja.
PS4 Pro lesz.Úristen
ezt olvasni magamtól....
Én konzolt veszek.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Erdei88
veterán
Van olyan topiklakó aki Svédországban él és/vagy dolgozik?
-
nagyúr
válasz cyberkind #67962 üzenetére
Nem baj,majd a tv kárpótol.
Otthoni tv-n ment egyszer egy xbox 360,a lányom barátja hozta fel nem tudom minek.
Már nem emlékszem mi volt az aprópója a dolognak.A lényeg,hogy el volt ájulva,ezek szerint egy jó tv sokat dob a konzol gyengeségén.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
válasz akoska07 #67963 üzenetére
Jah, ha béna vagy a játékban legalább gyönyörködhess. Kb olyan lesz mintha egy Dark Souls-t akarnál billentyűvel tolni, esélytelen!
Megakarta ismerni az apóst, a Fifa-ban tuti engedett volna nyerni.
Nekem ne mutasd be, az Uncharted 4 még évekig a legjobb lesz sok téren.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cyberkind #67964 üzenetére
Én mindig ügyes vagyok,ha éppen nem,akkor gyorsan megtanulom.
Nah azt a játékot az én tévémen senki nem indíthatja el.
Majd megkérdezem a lányomat miért volt a sztori.
-
Puma K
nagyúr
válasz lezso6 #67946 üzenetére
Ha van skill akkor a hardver nem számít... kivéve ha nem látod centiméter-méter pontosan, hogy hol van az ellenséged és esélyed sincs lelőni vagy csapattárson segíteni avagy egyszóval: érvényesülni bármilyen pozitív formában online játéknál
"Hiába vettem le mindent, hogy simán meglegyen a 60+ fps, mikrostutteres foshalom volt az egész."
Kezdjük ott, hogy milyen 60+ FPS?? A mikrostutter-t nem is említve
Leírom még egyszer, hogy miről van szó: Intel IGP nem szabad sokat remélni... legalább elindulnak és futnak a játékok az újabbak közül is. Az már persze másik dolog, hogy mindezt hogyan futtatja
Esetemben még az a hab a tortán, hogy mindezt egy tévéről tolom.. tovább nem is ragoznámValamilyen furcsa okból kifolyólag megnézném hogy a 7700K-ban lévő HD 630 mire lenne képes az általam játszott OW meg GTA Online-ban de nem variálok most már a CPU-val... majd később valami minimum fizikai 8 magos és PCI-E 5.0-ás rendszerre térek át... addig marad ami van
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz cyberkind #67977 üzenetére
Ki tudja ,talán még az is lehet,de csak azután,hogy csináltak hozzá értelmes kontrollert,meg nem esel ki folyamatosan a szenzor érzékeléséből,még akkor is,ha egy székben ülsz.
-
Devid_81
félisten
Mennyire jok a 8Pack Team Group Dark Pro memoriak?
Epp nezegetem, idozitesben eleg jok, Samu B die cuccok, lapok tamogatjak.
De fingom sincs mennyire lehetnek ezek megbizhatoak...
-
nagyúr
válasz cyberkind #67979 üzenetére
#67980 proci985 :
Külön usb vezérlőt vettem hozzá.
De a Rift-nél sosem volt problémám az szenzorokkal.
Én a PS-re írtam.#67985 Devid_81 :
8Pack és Team Group párosítás csak jó lehet.Hol milyet néztél ?
-
válasz Puma K #67966 üzenetére
Hiába a skill, érezhetően nagyobb a késleltetés Intel HD-val, s döcögősebb, hiába van meg az állítólagos FPS. Értelemszerűen utóbbi úgy lesz meg, hogy leveszek mindent minimumra illetve viszonylag régi játékokat futtatok. De ugye hiába, kb csak ilyen Worms World Party jellegű cuccok mennek normálisan, de ahhoz meg még sok is egy Intel HD.
Ez csak azt jelenti, hogy nagyon hozzászoktam a dedikálthoz, régen még egy HD 3000-rel is egész jól elvoltam, most meg már a HD 4400 is szörnyű. Ja és nem gamer monitorom van, Dell U2713H, aminek kb 25 ms az input lagja (válaszidő 8 ms körül van).
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
nagyúr
válasz akoska07 #67986 üzenetére
Közben rájöttem,hol máshol lehetne 8pack.
8Pack Edition Team Group Dark Pro & Xtreem Memory Kits
Nekem a mai napig van elrakva DDR2 TG memória,meg Cellshock is.
Iszonyat jól mentek.-------------
Ha kabylake vagy coffe lake cuccom lenne,tuti kipróbálnék egyet.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #67985 üzenetére
Azt nyugodtan megveheted,abban nem fogsz csalódni.Én binned procit vettem ,nem bántam meg!
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
RGB ide vagy oda,ez nekem nagyon bejön.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #67989 üzenetére
OCUK, epp ma nezegettem, hogy milyen jo lenne nekem egy 2x8GB-os 3600-as kit abbol
De nem szabad fejlesztenem...nem szabad...megyek gyors leirom 100x
Vagy akar ez is jol johet, 2133mhz ddr3-rol mar csak megerne valtani[ Szerkesztve ]
...
-
válasz proci985 #67992 üzenetére
A helyzet az, hogy nem retrózásból, hanem nosztalgiából játszom régi játékokkal. Tehát csak azokkal, amelyeket régen nyomtam. Most pl a GTA1-et szeretném kivinni, amiben anno csak daráltam cheatekkel, de hát egy 8-10 éves gyerektől mit várjunk...
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
-
RazoR
veterán
-
Devid_81
félisten
A legerosebb kave kb 360£ lenne kb.
A "vicc" hogy nagyon sok false info van most meg.
Az intel megvan rola gyozodve, hogy Z370 kell neki es 1151 v2
Alaplapgyartok meg sorban emlegetik a sima 1151-et...
Raadasul most meg a Quad-Channel ram is elokerult, de valoszinuleg csak egy eliras, a tobbivel egyutt.
Ha nem mennek a regi lapokban az uj 8XXX procik akkor ezt a kort sokan kihagyjak, hiaba a 6 mag.
Ha viszont az uj Z370-el meg quad channel is lenne bonuszkent, az megint mas lenne.
De akkor az intel egy az egyben tokon lotte magat, es HEDT vonalon csak a 8+ magosnak van/lesz ertelme, az osszes tobbi csak wasted silicon......
-
-
proci985
MODERÁTOR
kozben itt az 1800X eloszor beesett kb 400 eurora tobb helyen is.
na innentol erdekes lesz a 8700k / 7800X / 1700(x)-1800x harmas mit megy egymas ellen, mert a harom elegge atlapolodik (x299 es a mainstream platform is atlapolodik arban, egy 200USDs x299 meg felszereltsegre nem feltetlenul gyengebb egy hasonlo aru mainstreamnel).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest