- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz proci985 #68550 üzenetére
Igen, tudom.
Külsőt csak azért néztem, mert tetszik a kis doboz és pl. A HD-ról jókat olvastam, de lehet, hogy Win10-hez nem a legjobb a drivere, vagy egyáltalán nem jó.
"Z" volt már és tetszett nagyon, de ha a többi jobb lehetne valamiben, akkor az lenne.
U7 is tetszik és szintén jókat hallottam róla, a Strix pedig viszonylag új és ezekre 3 év gari van, de a driver támogatottság, hát nem tudom.
HyperX Cloud a fejes és Genius 1255B a hangfalpár.
Lehet, hogy maradnom kéne a Z-nél?
Esetleg van valami más alternatíva ilyen árban, vagy egy 10k-val feljebb?cyberkind:
Akkor egy a Z-nek.RazoR:
Hát ez az, de nem tudom, milyen lenne a driver hozzá, ami elvileg csak egy nyamvadt béta és nem is működik jól mindenkinél.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Haverom pár hetet bírt a Soar-ral, aztán megvált tőle, Neki nem jött be, plusz az erősítéssel is voltak gondjai.
Bár Neki a fő gondja azzal együtt jött, hogy a Skullcandy fülesnek saját erősítője is volt, és azzal együtt nem nagyon volt hajlandó működni, nem tudott váltani a kimenetek között, meg ilyesmi. Próbálkozott vele elég sokat, de feladta. Ugye nincs hozzá Uni driver sem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz bombibmw #68554 üzenetére
Én külsőt ajánlanék, ha fejlhallgatóval használod, hisz jóval kényelmesebb. Továbbá jel-zaj arány terén is jobb elvileg, hisz nem a gépen belüli szuperzajos környezetben van. Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen használható más gépről is, pl laptop. A PCIE hangkártya tök felesleges, ha elfér a külső és nem kell sokpontegy.
Nekem egy X-Fi HD van hordozhatónak, Windows 10-zel szerintem nem lesz probléma, mivel csak bedugod és megy. Hangra jó, semleges, egy HyperX Cloudnak tökéletes társ, hajtottam már olyat is róla.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz hackeeeee #68561 üzenetére
Az USB se életbiztosítás persze, de azért ott sokkal kisebb az esély, hisz tisztább környezetben van. Ha az USB zajos, akkor minden bizonnyal a PCIE is, mert tapasztalataim alapján általában a földről jön a ciripelés. Azt pedig csak úgy tudod megszüntetni, ha külön független tápot kap a hangkeltő.
Make Asia Great Again!
-
bombibmw
veterán
válasz lezso6 #68564 üzenetére
Nekem nem kell optika.
Szerinted jobb választás lehet a HD egy Z-vel összemérve?
Igazából nem volt gondom a zajjal, vagy csak nem hallottam ki.
Az alaplapinál ezerszer jobb volt a hangerő, a dinamika és a részletek is jobban kijöttek a Z-vel.
Bizonytalan vagyok, mert a HD-ról is jókat olvastam. -
TTomax
félisten
válasz akoska07 #68548 üzenetére
Jaaaa,nem nem a sebessége a jobb,hanem hmmm valahogy a kép minôsége,meg inkább kiegyensúlyozottabb...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Én még soha nem hallottam olyan wireless fülest ami jól szólna...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Nagyon szemezgetek egy ilyennel... [link] csak mire rászánom magam itt lesz a Volta...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz bombibmw #68556 üzenetére
Nem feltétlen,csak nem a PCre kell dugni az usbt....ami a gépben van mindig is több "zajt" tud összeszedni mint ami nincs.
-
TTomax
félisten
válasz bombibmw #68549 üzenetére
Nos... azt gondold végig meddig akarsz elmenni,tehát marad-e a Hyper hosszabb távra,vagy esetleg nem-e fogsz jobbra vágyni.Ha nem,és nem szánsz rá többet akkor az SB Z-t vedd meg nyugodtan,árban tudásban kb mindenhogy passzolnak egymáshoz.Ha viszont nyitva akarod hagyni a lehetőséget akkor semmiféleképpen ne vegyél belső hangkártyát,csak külsőt. mint pl ez [link] vagy ez.... [link],ennl feljebb árban csak akkor érdemes menni ha munkára vagy hobbyra kell (studió,zene,stb)
[ Szerkesztve ]
-
válasz bombibmw #68566 üzenetére
Mindkettő ugyanaannyiba kerül, a HD az csak egy sztereó USB, míg a Z egy sokpontegy PCIE rengeteg feature-rel, amit nem használnál ki (meg sokat nem is érdemes). Szerinted melyiknél költöttek többet a sztereó hangminőségre?
De a legjobban úgy jársz, hogy bemész ide, s megkérdezed hogy X összegért a hangkeltőidhez Y használatra, Z igényekre mit érdemes venni. A hangkártyás topikot nem ajánlom, ott nem nagyon vannak hangtechnikában jártas tagok.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
RazoR
veterán
Na akkor én is kérdeznék headset ügyben!
Most egy SB Tactic Rage vezeték nélküli van és egy f@s. Cserélnék vezetékesre, de nem tudom, hogy usb-s vagy dedikált hangkártya+jack füles legyen-e? A trükk annyi, hogy a gépbe nem fér be hangkártya, így csak külső dac jöhet szóba. Szerintetek?Gondolkodtam egy Logitech G633-on, vagy egy Creative SB Omni külső hangkártyán és egy Cloudon.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Írtam, sima HyperX Cloud. Ez eredetileg egy zenehallgatós OEM fejes volt mikrofon nélkül mindenféle noname márkaneveken, de már akkor is sikeres, kifejezetten ajánlott darab volt a 20-30k közötti ársávban. Szóval minőségi, nem olyan, mint a többi gamer fejes, hogy brutál méjj meg 7.1 virtual sorround, led, vibramotor és hasonló haszontalan vér istvánoknak való epenis-extender baromságok.
Amúgy jó lenne ha a TrueAudio (vagy hasonló technológia) rendesen elterjedne, hirtelen sokkal jobb térleképezéssel találkoznának a gamerek, pontosabban lehetne hallani, hogy mi hol van. Ez pedig magával hozná a minőségibb gamer fejeseket is, nem csak 1-2 modell lenne ajánlható. De erre még gondolom jó sokat várhatunk.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz hackeeeee #68594 üzenetére
Kíváncsi lennék rá, csak itt Veszprémben nem sok lehetőségem van. Az eddigi tapasztalatok alapján nincsenek jó előítéleteim, annyira sok szemetet hallottam. Jó, persze én audiobuzi vagyok, egy "hangkártyára" (sztereó DAC) költök annyit, mint mások itt VGA-ra.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Az X-Fi HD az ami könnyen beszerezhető meg jó is. De van egy halom alternatíva, szóval olyan nagy magabiztosággal nem merem ajánlni, mert lehet más jobb választás, ITT érdemes kérdezni.
Ja látom, 5.1 mindenképp kell, legalábbis az adatlapodon van egy Logi X540. Bár attól én inkább megválnék egy normális 2.0 javára, s akkor nagyon finoman fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs