Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz TTomax #62833 üzenetére

    Azok a Ryzenben vannak. [link]
    Ezt majd a Vega kapja meg, mert maga a rendszer működéséhez Infinity Fabric kell.

    Egyébként nyilván nincs miért izgulni egy teljesen hardveres rendszernél. GeForce-nál lehet, hogy izgultok, mert az félig szoftveres, de az igazság az, hogy az alapkonfiguráció jó ideje úgy van beállítva, hogy legyen ideje a szoftvernek válaszolni, mielőtt a hardver leég.

    Az NV driverben azért nincs power limit csúszka, mert nem biztonságos. Ugyanis a hardver működése egy előre meghatározott működésre van beállítva. Ha azon módosítasz, akkor lehet, hogy a szoftver válasza a hardver leégése után érkezik. Ezt az NV egy gyári szoftverbe így nem teheti bele. Az AMD-nek ezzel nincs akkora gondja, mert nem 500 ezredmásodpercig tart egy kritikus állapotlekérdezés, hanem mindössze 10 mikromásodperc. Nekik biztonságos egy ilyen csúszkát rakni a meghajtóba.

    Fejleszteni egy új felületet pedig sok időt vesz igénybe. Ráadásul semmi sem garantálja, hogy jobb lesz a GFE-nél.

    (#62834) TTomax: Pedig az kritikus tervezési szempont. Ugyanis érintésre érzékeny képernyővel a mostani felület apró beállításait nagyon nehéz ám nyomkodni. :)

    Az AMD sem akadályozza meg a 3rd party programot, csak nincs értelme. Mit tud adni a driver által felkínált lehetőségeken túl? Hamarosan saját benchmark modulja is lesz a Settingsnek. Kap többszintű ventivezérlést is. Nincs mit kitalálni 3rd party szinten.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák