- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz #Morcosmedve #61215 üzenetére
Szerintem nincs ebben semmi meglepő, az AMD a DX12 irányába fejlesztette az architektúráját.
Most jönnek driver szinten olyan dolgok, amikre ezért nekik nem kell hardvert fejleszteni
Az nV meg a Voltára időzítette ezeket a változtatásokat, mert időben felismerték, hogy befér még egy "toltelék" generáció a Maxwell és a Volta közé, amivel megtarthatják/továb növelhetik a piaci részesedésüket, mellesleg baromi sokat kereshetnek addig is.Mire ebből a játékok profitálnak, bőven kint lesz a Volta. A Vega már a Volta ellen jön, mint azt megtudtuk, így egy kicsit megint korán lövi el majd a puskaport az AMD. Feltéve persze, hogy legalább a Pascal szintjét hozni fogják a JELENBEN.
Amin viszont én mosolyogtam, az az, hogy egymás mellé tettem a 1080Ti és az RX570/580 teszjeinek az összegzés oldalát, és egymás után elolvastam a kettőt.
Tekintve a két kártya közötti teljesítmény különbséget igazából nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek a tesztek összegzésén A 1080Ti sz@r, mert a ma elérhető legerősebb egy GPU-s teljesítményt hozza a szokott flagship áron, az 580 meg istenkirály, csak hát azért lehetne benne töb újítás.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest