- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Erdei88 #57200 üzenetére
Ne mondják meg mikor hogyan akarom használni a telót vezetés közben.
Pláne akkor ne amikor minden kib@szott rendőr arra vadászik világszerte.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
-
daveoff
veterán
gondolom Te sem próbáltad....
még egyszer mondom, qrva kényelmes!!!! ahogy kiveszem a zsebemből már fel is oldottam a telefont, nem kell hozzá két kéz. nem véletlenül egyre több gyártó ezt preferálja. ezerszer kényelmesebb, és pontosabb.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
#Morcosmedve
veterán
válasz daveoff #57207 üzenetére
Két kéz? Mihez? Egy kézzel kiveszem a zsebből xyz home gombos telefont es már nyitva mire látom a kijelzőt, aztán lapozgatok, meg nyomkodom, nem megerőltető a gombot elérni vagy ilyenek ezt a részt nem is értem. ehhez hasonlóan ki lehet úgy venni zsebből a hátsó olvasosat is, hogy jó legyen, es feloldja, de azon kívül minden más esetben zavaró, hogy hátul van. Pl. bárhova leteszed, vagy már eleve a kezedben van és lezár.
(#57206) Keldor papa: Nem tudom mennyire vagy objektív, de hasonló kategóriában is ezerszer kultúráltabb óracsoportok vannak minden más márkánál kb.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #57208 üzenetére
a fingerprint szenzorról volt szó, nem a home gombról! pl egy note 4-en nem tudod egy kézzel felnyitni, mert úgy nem érzékel.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #57211 üzenetére
Ilyen téren nekem a Sony megoldása tetszik, oldalt, a képernyő bekapcsoló/kikapcsoló gombon van az ujjlenyomat olvasó.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #57215 üzenetére
nekem a nexuson hátul van, a kamera alatt középen, szerintem durván op megoldás, ennél kényelmesebbet nem tudok elképzelni. és ezt úgy mondom, hogy kipróbáltam a másikat is, amiről ti beszéltek!
a legtöbb telefonon azért teszik hátra szerintem, mert ezeken nincs home gomb, pont a káva miatt.
majd ne csodálkozzatok, ha egyszer csak az iphoneon is hátul lesz
na mindegy, ízlések és pofonok, nekem nagyon kényelmes hátul, ha lehet csak ilyet választok legközelebb is.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
válasz #Morcosmedve #57208 üzenetére
Alapból nem ilyen kicsinyített óracsoport vannak beállítva a kocsin. [link]
-
gyiku
nagyúr
egyaltalan minek ujjlenyomat feloldas es nyamvadt telefonra?
hüllő
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
Jó, csak azt bárki megteheti, szóval érted mi a lényege az ujjlenyomatnak. Meg pl fizetéshez is kéri, meg ilyenek, biztonság szempontjából jó dolog szerintem.
(#57225) FollowTheORI: igazad lehet, ez a verzió esélyesebb, de akkor bárhol érzékel majd?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz daveoff #57216 üzenetére
Szerintem az apple a kijelzőbe fogja integrálni a "gombbal" együtt... már a mostani gomb sem nyomható le... innen már csak egy további lépés kell... vagy a következő vagy az azutánin szvsz meg is lépik hogy egy síkba lesz az egész, ha nem is kijelzőbe téve.
(Már ha egyáltalán design szinten céljuk a "teljes telefon kijelző".)(#57224) daveoff
Szerintem az még nem... inkább csak egy részt kijelölnek, ahol lesz egy "szoftgomb" + érzékelő... úgy mint a google telefonokon.
Legalábbis szerintem túl megdrágítaná és bonyolítaná egyelőre a kijelzőt... persze sose tudni.
Az egész csak integráció és miniatürizáció kérdése, abban meg rohamosan fejlődik most az ipar... lásd a 3D touch, nyomásérzékelés... stb.
Ha olyan picire tudják gyártani az érzékelőket, hogy beférnek a pixelek közé/mellé... akkor azis eljöhet előbb utóbb.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz daveoff #57224 üzenetére
Amugy, ha már biztonság. Érdekes dolog ez az ujjlenyomatolvasós telefon.
Én azon gondonkodtam, hogy a pinkódot/jelszót max kiverni tudják belőled, ha kirabolnak... de az ujjadat rá tudják tenni akkor is, ha leütnek.
Pl a nyóckerbe sétálgatva...Szóval eléggé kétélű fegyver ezis... persze a sima ellopás/elhagyás (amikor nem vagy ott mellette) ellen jó.
De amúgy meg épp megkönnyíti a dolgot, hogy feloldják a telót. Mert csak az ujjad kell hozzá.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
FLATRONW
őstag
válasz FollowTheORI #57226 üzenetére
Nem tudom mennyire hosszadalmas ezeken a telefonokon az ujjlenyomat megváltoztatása vagy az ujjlenyomat olvasás kikapcsolása, de rosszabb esetben az ujjadat is vihetik a telefonnal együtt.
-
Gyula84
veterán
-
daveoff
veterán
Ez lesz az új The Division? | Ghost Recon: Wildlands exkluzív gameplay
Ettől a konzolos szerencsétlenkedéstől agyfaszt kapok, de kb én is így játszanék rajta....
Nagyon úgy fest nem váltja be a hozzá fűzött reményeket ez a játék....
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Nekem kényelmi funkció is, a Nexus-on nem állítom be a kódozást mert uncsi mindig beírni és sok idő, az ujjlenyomatos dolognál meg nem tudja senki se buzerálni a telefont mert más az ujjlenyomata, ha meg ellopják akkor úgyis kikapcsolják és már bekövetni se lehet, de használni se.
Valahogy nem tudom megérteni miért így gondolkozol ezzel kapcsolatban.
(#57235) WaterWawe
Nekem a Just Cause 3 jut eszembe amikor bedugtam a controllert.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #57248 üzenetére
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
daveoff
veterán
TTomax, Ákos! Nem tudtok esetleg valami megoldást egy komplett számítógép épségben haza szállítására Londonból? A csomagküldő szolgálatok nem vállalnak felelősséget az épségéért... Eladtam egy kint élő haver régebbi gépét, és most nem tudjuk hogy lehetne haza juttatni. Esetleg nincs erre valami fórum, aho magyarok fuvaroznak cuccokat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest