- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #56595 üzenetére
El lehet lenni valtozo, iden a Dishonored2 es a Mankind Divided volt ami katasztrofalisan futott elso heten egy 290Xel (utobbira valahol a topikban meg is van a hozzaszolasom ahol vegul 1080p@low 35-40 fps mellett toltam ablakban a megjeleneskor), de annal a ket cimnel a steam tele volt ideges 1070/980Ti tulajokkal is.
Doom a masodik hetvegen mar szepen tartotta a 60fpst egy kartyaval is.
Mondjuk en multi fpssekkel nem jatszok.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #56601 üzenetére
Háááát meg a maffia3,a QB,meg sorolhatnám.Igazából egy dolgot tehetünk,soha preorder semmit!Majd ha kijött és jól is fut meg pénzt is ér akkor lehet vásárolni.Én egy éve igy teszek,még igy is van hogy lyukra futok.Valahol olvastam,hogy a preorder vásárlok általában nyereségessé tesznek egy játékot,és ez nagy gond mert ha a nyereség már megvan akkor minek is foglakozzanak vele már többet?
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Nos teljesült az általam támaszott kritérium a PH!val szemben,fejlesztettek végre. Igy nem látom semmi akadályát a következö évi prémiumra.Igazából nem nagyon használok ki belöle semmit,még a hüllö sincs tiltón,de mivel sokat vagyok itt igy valahol szivügyem a PH!.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Van kinn uj Vulkan driver ha valakit érint... [link]
(#56604) Keldor papa
Jaja,korrektnak tartom a hozzáállást,az év második felében azért jött a fejlödés is amit hiányoltam,igy már más az összkép,reméljük igy is marad.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #56602 üzenetére
Ja Maffia3, igen, az nekem hala egnek kimaradt. QB is.
Visszagondolva egyebkent meg volt egy harmadik jatek amit megjeleneskor vettem meg, az a Shadow Warrior 2 volt. Paradox modon az volt az ami megjeleneskor (meg) jol futott, de megbantam. Az elso resz egy remek sztorialapu fps volt kb Doom szintu palya / arenadesignnal, a masodik resz meg kb egy csokkentett contentu Borderlands1 es egy harmadosztalyu Diablo2 klon hazassaga volt, ami a megjeleneskor meg jol futott, aztan minden patchel szornyubb lett a helyzet. ez az elso Devolver kiados cuccom ami nem tetszett, pedig volt par tenyleg remek cuccuk az utobbi evekben (pl Broforce, Hotline Miami 1-2, Mother Russia Bleeds).
A Mankind Dividedben es a Dishonored2ben biztam, azoknak a mentsegere legyen mondva, hogy utoljara a Crysis/Bioshock/Far Cry2/Stalker SoC idejen lattam akkora grafikai es designbeli minosegbeli ugrast, mint iden. Plusz Mankind Dividedbol a Collectors edition egy nap alatt elkapkodtak, nekem meg az kellett . Egyebkent mindketto kapja folyamatosan a patcheket, azt nezem talan a Mankind Divided masodik sztori DLcjet mar vegre tudom majd tolni harom kijelzon (mukodo crossfirevel).
belegondolva a Mankind divided volt annyira jo, hogy 35fpssel minimumra huzott grafikaval is vegigtoltam egy hetvege alatt, es meg ugy is remek volt.
kieg: jaja, uj szerver, vegre! tamogatas itt is hasonlo, eleget logok itt (tiltas modkent nem szerencses).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
Ide is belinkelem... ennyit arról,hogy az nV lassitja a régebbi kártyáit...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #56610 üzenetére
Letesztelték a 780Ti-t a 980at és a 1080at 3 driverral elég sok játékkal,a 1080at csak két drivert teszteltek.A teszt arra világit rá,hogy még a 780Ti is gyorsult nem pedig lassult mint ahogy azt sokan hiresztelik netszerte...Tehát a keplert az nV még mindig támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nagyon tetszett ez a film: [link]
Most jövök a moziból, nálam 10/10.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
Lolcika de non!
-
TTomax
félisten
Madre del mio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest