- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
-
ÁdiBá
veterán
-
törölt tag
Ilyen amikor hüllőt kibanánozzák.
-
TTomax
félisten
Hát én nem nagyon látok nagy választékot 24"os 144hzes ips/va monitorok között.Van a mindent bele kategória,jó drágán van van a fapados tn....a kettő között nem igazán van normális vàlaszték.Azért szerintem nincsenek óriási igényeim ha valami fhd 100Hz+ monitort keresek.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hszilard666
veterán
Napot!
Ha már videókártyák, lemondtam a 1070 esről, vettem inkább egy szép obit a DSLR emhez, és szereztem 40K ért egy 780TI-tKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
gyiku
nagyúr
terjed a freesync a topikban
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
nagyúr
The best gaming processor: Intel Core i5-7600K
The best budget gaming processor: Core i3-7100
The best high-end gaming processor: Core i7-6800KNyugaton már egy féléve a 6 magos a highend... az alap i7 nem is létezik, most ez a helyzet.
Várjuk a ryzsát...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
HSM
félisten
válasz FollowTheORI #57715 üzenetére
Mindig is borzongtam a gondolattól, hogy két mag játékra... Én a budget gamingra raknám azt az i5-öt.... És akkor simán gaming CPU-nak egészen elmenne az i7, vagy egy belépő HEDT.
Persze, szigorúan játékra. Multimédia PC-be filmezni vagy netezni tök jónak tűnik az az i3.
(#57717) Erdei88: Tetszik ez a megfogalmazás. Sajnos ilyen téren az emberekkel nem tudsz mit csinálni. Ha a "budget" piacot célzod meg ár/teljesítménnyel, lehet akármilyen jó a cumó, jönni fognak azok, akiknek úgy sem eléggé.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz FollowTheORI #57715 üzenetére
Remélem nem fogunk úgy járni, mint a RX480/470 esetén. Hatalmas hype és elvárás aztán nem teszett az embereknek,hogy azt hozta amit kell
-
-
TTomax
félisten
válasz Laja333 #57711 üzenetére
Persze,mindenképpen!Meg a freesyncröl is hogy hol áll éppen.
(#57712) gyiku
LG-t vettél komolyan?Nem igazán ajánlott,melyik is ez?24MP58VQ-P?
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Habugi
addikt
válasz TTomax #57719 üzenetére
Engem is nagyon érdekel hogy mire jutsz majd monitor ügyileg, az általad is említett okokból döntésképtelen vagyok egy ideje..
A helyzetet nem segíti sem a "Freesync2" megszellőztetése, sem a HDR sem egyéb dolgok..
Ezt az oldalt szoktam nézegetni egyébként, elvileg rendszeresen frissítik.
Valamit variáltak is rajta nemrég amit nem kellett volna, eddig frankón volt jelezve/bontva h mi G-Sync és mi Freesync, IPS/TN stb..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
válasz Habugi #57721 üzenetére
Sokat bogarásztam,arra jutottam ez a két monitor ér valamit. [link]
(#57720) gyiku
Jahh,hogy csak kémkedsz....amugy neked milyen monitorod van?Mert azért bf4ben egy tankot nem észrevenni azért nem semmi.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Fail... [link]
Szerk: És ezen nem veszel észre egy egész tankot?Ilyet se veszek!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz TTomax #57722 üzenetére
A 24"-en curved sztem agyf@sz..
AOC gondolom nem játszik..
Ami nekem kéne úgy nagyjából két qrva éve, az úgy nézne ki hogy 24", IPS, FHD, 120/144Hz, Freesync..
WQHD-ban volt/van x+1 darab....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
-
Habugi
addikt
válasz #35434496 #57736 üzenetére
Minden Radeonra vonatkozó ideiglenes kíváncsiság mögött egy gyík rejtőzik..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #57734 üzenetére
Nyugalom nem ment el a józan eszem,most azért dobálok ki mindent mert még van ára.A pascal most nem érdekel,mert egy közbensö lépcsőnek látom.In the meantime,jó alkalom hogy megnézzem hol is tart a freesync és az amd,egy rx480 250font,hozzá egy 24"os monitor is annyi.1-200fontot bukhatok max,annyiért nekem megéri egy TXen többet buktam.Ezért is nem nézek wide vagy valami komolyabb ips monitort sem mert már tudom ugy sem lesz meg sokáig. Volta érdekel engem hbm2vel meg hdr 4K monitorral 100Hzen,de ez még két év.A multban is mindig igy tettem és eddig mindig bejött.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz #45997568 #57742 üzenetére
Gondolom már megint trollkodott,sokan gondolják rólam én vagyok a legnagyobb nV fan.Pedig a multban mindig is kipróbáltam az Amd kártyáit is.Volt ami tetszett mint pl legutobb a 7990, (azon még pénzt is kerestem),vagy a 290x lightning,volt ami nem.Szerintem a polaris az amdhez mérten nem sikerült rosszul,és legalább olcsó.FHDra egy évig biztosan elég,bukni meg nem nagyon lehet rajta nagyot.
-
nagyúr
válasz TTomax #57741 üzenetére
Nyugalom nem ment el a józan eszem
Pedig eléggé úgy tűnt.És ha azokat a cuccokat veszed meg akkor nem is leszel messze attól amire gyanakodtam.
A pascal most nem érdekel
Én azért megvárnám mivel lep meg minket idén még NV.Én is a Volta-ra várok.
Nem remélek sokat a Pascal-tól,de sosem lehet tudni.
Mindenesetre komoly ok kell ahhoz,hogy eladjam a 1080-at.Persze tudom én,próbáljunk ki dolgokat (de ami jól működik ne cseréljük hibásra).
Csak nehogy mikósunk sorsára juss.#57743 TTomax :
Inkább vetted volna meg a Lightning-ot amikor mondtam.
Most a család gépébe fog kerülni,még az is lehet,hogy megépítem rá a vizet is.
FHD monitorra amit vettem sokáig elég lesz.Azt mondtad van egy 970-es kártyád.
Azzal mi a baj ?[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #57744 üzenetére
Nem lesz azzal semmi gond,az is lehet a 970 marad egy darabig.600font körül viszik el a Titanok,te nem adnád oda két év után alig garanciásan?Dehogynem,ha lesz valami jobb akkor megveszem,de addig is kell gép.
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #57744 üzenetére
Ja,lehet hogy megmarad a 970,azon se nagyon tudok már sokat bukni,viszont 1440phez nem igazán passzol!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TTomax #57745 üzenetére
Mivel nem lesz gond ?
Ezt TS-en már régen kibeszéltük,mikor hogyan válj meg a Titanoktól.
Érthető az eladásuk.Van géped.
#57746 TTomax :
Lefordítom magyarra.
Van egy jó 1440p monitorod és eladnád azért,mert a 970 nem szolgálja ki,és veszel 1080p freesync monitort amd-vel amin szintén bukni fogsz,és eléggé vszínű,hogy nem leszel vele elégedett.Létezik a kompromisszum,hogy ideiglenesen menjen a gép,és a kompromisszummal nem buksz egy fontot sem.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
980Ti mai szemmel (Nvidia GTX 980 Ti - Is It Still Worth Buying?) ... kedvenc ausztrálom megint mért nekünk egyet.
Nem rossz...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest