- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
-
ScomComputer
veterán
Ez volt már,mikor a vicser pc-t épít... [link]
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #101105 üzenetére
Igen, es a hetekben volt a hir hogy upgrade-elt 3090-re [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Puma K
nagyúr
Én autó összepiszkolás közben éreztem...
Fák alatt álltam... aztán egyszer csak elkezdett hullani mindenféle levél meg termés az autóra... aztán egy pillanat múlva egyszer csak mozog az autó...
Mondom makkarcú haver rángatja a verdát, hogy megviccel és körbe ment a tömb körül ahol várakoztam rá...?
Körbenéztem de nem láttam senkit... és éreztem a rezgést továbbra is. Aztán jött a spam áradat messengeren, hogy itt bizony rengések vannak és éreztem-e.
Akkor éppen a XI. kerületben éreztem, kaposvári haver is érezte, de adott ismerősök pl Újpalotán már nem éreztek semmit. Érdekes mert a Bikás park környékén sem volt semmi esemény.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
Az ember 21. századi, RT tragédiája: Na ez a gusztustalan, hogy azt kell kikapcsolni, ami miatt a videókártyát vettem, az a fránya RT. Engem ez ba**ott fel. De aztán elengedtem. Maradt az 1440p max grafika.
Tényleg tök szomi. -
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #101113 üzenetére
kontextus, kontextus
cyberpunk 2077rol beszelunk ami kb 2020 crysis / deus ex manking divided / dishonored2je, es annyira jol is nez ki. en se orulok neki, hogy nagyobb jeleneteknel -csucsforgalom a belvarosban- 1440pben majdnem maxon kuszkodik a vizezett 5700xt hogy egyaltalan 35 fps meglegyen, de ez van, okkal fut igy.
ket generacio mulva viszont amikor cult statuszban lesz ez mar nem lesz erdekes. marpedig egesz biztosan cult lesz, ez mar most latszik.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #101113 üzenetére
Uzenem neki, mint Day 1 vasarlo aki RTX 2080al kezdte, hogy oruljon amig lyuk van a nemesebbik felen.
Turingosoknak az elso Ray Tracing-et tamogato 3DMarkra is varni kellett heteket, es a BF5-re meg szerintem honapokat, hogy vegre lehessen latni, hogy mi az amiert a VGA kartyak ara hirtelen megnott.
Ehhez kepest neki mar van egy par jatek amiben probalkozhat, es a CyberFing miatt meg ne sirjon, mert a fingkoszoru 2080Ti-val siman jatszhato FPS-ek vannak.Gondolom megnezte az ultra beallitasokat aztan elment a kedve az egesztol.
[ Szerkesztve ]
...
-
-
ScomComputer
veterán
válasz proci985 #101118 üzenetére
De hogy nem open world game az biztos...egy kis hack-el látni,hogy kockákra van osztva a pálya,ha a noclip-et bekapcsolod max a kocka széléig tudsz menni,mert onnan dob is vissza,ha felfelé mégy max 1-2 méter és már esik is szét a kép,fekete-fehér lesz és egyéb,lefelé,nincs semmi tehát metró vagy egyéb nincs benne,talán ha lesz dlc majd, de az tuti,hogy mint játék a Withcer nyomába sem ér...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #101121 üzenetére
persze, hogy kockakra van osztva es persze, hogy semmi olyat nem renderelnek ki, amit nem muszaj. meg az kene, hogy a lokalis teruleten kivul is szamolna a jatek meg renderelne olyat is, amit a jatekos nem lat... igy is rosszul fut, hat meg ugy. ez sima optimizacio. nagyon agressziv, de figyelembe veve a jatekot ezt igy kell csinalni.
lefele ugyanez, minek kene meg egy metro is? van 1-2 palya ott, tobb felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #101114 üzenetére
Ha belegondolsz azokból a játékokból mind kult lett, amik hosszú éveken át nagyon aktívan közszájon forogtak. Igazából nem is tudom hogy az óriási hype, éveken át tartó média körítés, illetve a kiadás utáni botrányok, vagy effektíve tényleg a játékmenet és forradalmi újítások miatt marad meg a játék az utókornak kult státuszban a Cyberpunk. Félek, hogy inkább előbbi kategória... Mert újat nem hoz, de mégis van egy olyan érzése az embernek hogy ilyet, ebben a formában még nem láttunk.
Egyébként egy 4K 55/65 OLED-en, vagy 1000nit HDR képes hasonló méretű és felbontású VA LCD TV-n elképesztően néz ki, azt kár lenne tagadni.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ScomComputer
veterán
Proci985......
Nem semmi ez a csákó,nem ismered ?
[link] -
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #101124 üzenetére
hype engem elkerult.
ilyet, ebben a formaban nem lattunk. innovacional kulonbozo stadiumokrol szokas beszelni: a cyberpunk nem ujit, hanem integral es tokeletesit. nem ez a jovo, de mindent tud, ami az utobbi 10 evben fpsben bejott.
ami miatt cult lesz, az a kidolgozottsaga. van egy eszmeletlenul kidolgozott vilag, gyakorlatilag felskaztak egy immersion simulatort open world szintre. egyelore meg van rajta mit reszelni, de az assetek megvannak, innen mar csak finomhangolas kell.
en meg projektoron akarom egyebkent megnezni, hogy ott milyen
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #101125 üzenetére
gyonyoru, mondjuk annyi trukk van benne, hogy szerintem a felvetelek fele kb 1130 es 1230 kozott keszult .
-
-
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #101129 üzenetére
Minimum mint egy Gta 5-ben, de maradjunk cégen belül, és akkor a The Witcher 3 szintjére. Már az is haladás volna, ha az ellen nem szaladna bele a fegyverbe, vagy várna meg amíg a pengékkel odaszaladok és lekaszabolom őket. Az a baj, hogy a Gta 5 ezeket már az eredeti gépeken is tudta, nem kellett hozzá ennyit szenvedni, nekem ez a játék egy jó 7 pont összességében nézve, amit már a sztori se visz el teljesen, ugyanis rövid, nagyon rövid.
-
Habugi
addikt
válasz proci985 #101129 üzenetére
"egyebkent te mire szamitottal ai es vilag szinten? mit kene csinalnia, amit nincs? mi az, amit barmelyik masik korabbi RPG tudott ami elt?"
Ez most ugye csak valami félresikerült beteg s perverz vicc volt urashágod részéről?A magam részéről simán abban a hitben éltem évek óta, hogy az Arma3 vanilla AI-ját nem fogja tudni alulmúlni semmi. Borzasztó, mindig agyon kellett modolni, hogy élvezhető legyen nem csak single de multiban is, na a CP2077 olyan mértékben lőtt alá, még mindig nem hiszem el.
Aki szerint ez az "open world" rendben van, az mit szívott de most komolyan?
Egy szaros San Andreasban jobb a járművek törési modellje és a hozzájuk kapcsolódó fizika, megvagyunk ugye, nem GTA V, San Andreas. Nagy sebességgel véletlenül beleszállok egy autóba hátulról, pl motorral, átcsúszok alatta, még csak le sem esem.
Aztán ahogyan a so called gyalogosok reagálnak ha a járdán vagyok, előttük fékezek állóra vagy ahogyan egymással lépnek interakcióba?! Forgalom, az is mi?! Tragikomédia.
"Open world" minigamek? Amikor úgy ülsz le h kicsit hülyülsz, kalandozol a világban?
Ide sem kell ám GTA V, San Andreasban ott álltam meg enni ahol akartam vagy a fogadóiroda gépein lovizni..
Hol kell az ehhez hasonló tartalmakat keresnem? Nem találom, mutassa már meg valaki hol fordultam rossz irányba?Azt sem értem aki a W3-at említi, hogy lehet azt a játékot emellé sorolni, attya ég?!
Van aki a grafikától van elszállva.., na az a másik.
Szépnek szép de maximum is ennyi.
LOD? Részletesség? Artwork?!Most komolyan, a városban a mindenhol világít vagy villog valami ilyen vakuljatok ******tok erővel bír?!
RDR 2 -t (GTA V motor) tolt-e az aki leseggel ettől a grafikától?
A textúrák sok helyen olyanok mintha az elmúlt évtizedből szöktek volna át 2020-ba.Részletesség? Urashágod járt azért egy párszor Golem Cityben, nem igaz?
Hol van itt attól bármelyik helyszín? Ha az egy 10-es skálán mondjuk 9-es, ebben a játékban nem találtam még 5-öst sem, egy vicc. Hol fordultam rossz irányba?Tartalomra vonatkozó ígértek vs valóság, illetve bugok témakört inkább be sem hozom, idővel talán mindkettőből lesz valami.
A sztory "töménysége", mélysége, mondanivalója, hossza.., megint csak minek van említve a W3 sok helyen? Egy Human Revolutionnak is maximum reggeli, némi repetával, függetlenül attól h más témát dolgoznak fel.
Marha sokáig lehetne ám még fejtegetni csak minek? Ez így ennyi lett most de olyanokat ne írjatok már h mi hiányzik ebből ami másban megvan pls.., az ember szeme könnybe lábad.Hozzátenném, nem, nem hater vagyok.
Minden nyűgje ellenére nem lett rossz játék, csak a CP témát feldolgozó elődök de főleg a készítői fényében egy rossz vicc, egyszerűen arcpirítóan kevés, úgy wannabe "open world" jellegében, mint RPG-nek, mint grafikailag, játékidőben, AI ügyileg..., stb-stb..Fél-egy év múlva újra elővevős, talán.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
AsakuraDave
őstag
válasz Habugi #101131 üzenetére
Witcher 3 után hatalmas csalódás a játék :/ Nem lehetetlen patchekkel és modokkal sokkal jobbá tenni csak időbe fog telni, addig is refundoltam inkább mert jelenlegi állapotába időpocsékolás játszani vele. Marad addig is több 100 óra játékra az AC Odyssey meg RDR2 Sajnálom, pedig nekem nagyon bejön ez a téma, hogy cyber emberkék, fegyók stb. Deus Ex-eket is imádtam de túl hypeolt lett a játék illetve ennél tudjuk, hogy tudnának sokkal többet is a srácok ott az irodában...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Habugi #101131 üzenetére
(mild spoiler)
mashogy reszletesek. gondolj az elarasztott varosra, a yachtra, amikor a Bigmouth elmebajat keverik be egy standard tanklopas kuldetesbe. a dontesekre, hogy par tortenetszalat kivettek a main storybol hogy lerovidetsek, gondolok itt pl Rougera. a negy(+) egyenkent kb legalabb oras befejezesre. arra, hogy az egyik NPC adott esetben betoncsizmat kap, de ez nem tunik fel, ha nem mesz buvarkodni egy dokkba ahol egyebkent az egvilagon semmi dolgod. az ipari mennyisegu shardra. a teljesen random meditacios mellekkuldetesekre es az "osszeeskuves-generatorra". arra, hogy utoljara a Far Cry 2 mertek ennyire meglepni a designerek, hogy rahagyjak a jatekosra a tortenet interpretalasat, csak itt annyival sulyosabb a helyzet, hogy a negy vegkifejlet mind kell a teljes kephez. a politikus kuldetesszal vege.
amikor a Tinitus jatszik a Maelstrom clubban, es egyertelmu, hogy a club owner egy poser, viszont a jatek designer ismeri a noise (Merzbow) es experimental speedcore / idm vonalat. az obskurus tru kvlt death metal radio. az, hogy mennyire a jatek szerves resze a zene, a punktol a dark synthig. nekem ez az, ami a reszletesseg. ahogy az ember vegigjatsza Johnny utolso napjat.
es persze, az AI jelenleg hulye, a rutinok joresze ki van kapcsolva. a spawn/despawn es a texturak kb szenne vannak optimizalva, par esetben rondan (a 2ds auto spriteoknal nem hittem a szememnek ). ez mind javithato. hogy a sound engine egyszeruen nem jo, mert nem csinal sztereo athallast ha kell. a viz alatti macskak es gyertyak. a T modellek. hogy mennyire nem hasznalja ki a jatek, hogy mennyi lehetoseg van a ruhakban es craftolasban es jarmuvekben. a rendorseg AIje amit egesz biztos, hogy nem teszteltek rendesen ki.
egy evet varni jo dontes, addigra szerintem bekerul az, amit hianyoltal.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Benne volt a játékban egy Half-Life 2-féle über-klasszikus ígérete. Ígéret is maradt.
De el lehet a játékkal simán karistolni még így is pár tucat órát, idén annyira magasan amúgy sem volt a léc a PC-s játékok felhozatalát illetően.... Miután lerakod végleg, mély nyomokat nem hagy.Aktuális VGA tesztelésre viszont még évekig jó lesz, lásd Crysis 1/3, RDR2...
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Raymond
félisten
válasz proci985 #101135 üzenetére
Pegid igaz amit a kollegak irnak - ez a jatek eleg messze van mondjuk a GTA5 minosegetol. Ott rengeteg apro reszlet van ami itt hianyzik, sot meg az ami van se az igazi - a jatekvilag minosege. Sok a texturazasi es illesztesi problema pedig nem is keresem ezeket csak nagyon a szemed elott vannak amikor maszkasz a vilagban. Ennek ellenere jatszom es elvezem a jatekot de lehetne ez sopkkal jobb, foleg ennyi ev fejlesztes utan.
Mas: kiprobaltam most hogy milyen RT Off nativ (no-DLSS) 3440x1440-ben es az a helyzet hogy nemigen jon mar igy be. Visszamegyek az RT On-hoz 3440x1440 DLSS Balanced mellett mert egyszeruen jobb/szebb az osszkep.
-
PitLee
őstag
Bányászatban gazdag újévet !
Avagy 3080-al fűtőm a házat is. 23,4 kW
Valami északabbi helyen akár ház fűtésnek is elmenne, nyáron meg valami mosodát nyitni ahol ezzel a hővel szárítanának, vagy valami élelmiszert, takarmányt ezzel szárítani.
forrás -
Raymond
félisten
válasz proci985 #101138 üzenetére
Ezen a YT csatornan vannak videok hogy nez ki (elkepesztoen jol ) a CP maximum grafikaval: [link]
Ami szinten erdekes az a moddolt GTA5 videok, van par de ez [link] kimondottan jol mutatja hogy milyen sokat jelent a megfefelo lighting es tone mapping. Kulonosen aza resz amit linkeltem, ott van (a BMW-s bevezeto utan) az verofenyes Audi-s es utanna a borult idos Mustang-os resz, bonusznak pedig egy naplementes golden hour PCH egy Porsche-val.
-
ScomComputer
veterán
Szerintetek itt tört valami ?
[link] -
keIdor
titán
-
Devid_81
félisten
-
őstag
-
Devid_81
félisten
Most meg poen nezni ezeket, de par ev mulva majd amikor ezek jonnek az embereket levadaszni akkor majd mas szemmel nezunk rajuk
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest