- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
Votma?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
cyberkind
félisten
válasz Cthulhu Dawn #100059 üzenetére
Áááá, most a PS5 a menő.
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #100055 üzenetére
Na jó maradhat!
Eléggé tetszetős és szemet gyönyörködtető órajeleket érnek el ezek az új sokmagos Ryzenek.
Ahogy körbekérdeztem ma a Ryzen 3000 és 5000 topikokban a 3000 szériát veri az Intel 9000 szériája adott magszám és feldolgozószám mellett, de az újabb 5000 szériás procik... elég szépen verik az Intelt.
Ugyan nem kérdeztem be a 10. generációs Intelek topikjában, de lehet úgy sem lenne semmi értelme
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nagyúr
Olyan kva jo.hogy megjelennek az 5700 5700XT kartyak is valamint a 3060Ti.
De minek,ha ugy sem lehet kapni...
Minden ertelmet veszti.
Meg a paper launch-nak sincs ertelme.Olyan mintha prototype cuccokat adnanak el kereskedelemben.
Aminek lehet engedelye sincs a letezesre.
Lehet per is lesz meg ebbol amerikaban.
Barmi ami most kijon,olyan mintha nem lenne semmi ertelme.Vagy akkor adnak el ugy,hogy very very very very limited edition,es nem gyartunk belole csak 200 darabot,aminek szinten nincs semmi ertelme (like...egyszer volt Budan kutyavasar). De akkor meg kva dragan kellene eladni (ennek sincs ertelme),mert eleg jo aron lehetne venni,ha lehetne venni.
Mi lesz majd az uj intel procikkal ?
Gondolom azt sem lehet majd kapni.
Arra nagyon kivancsi leszek.Nvidia Amd,illetve barmi amihez kozuk van az jelenleg full kamu.
Konzolokat meg sem emlitem.
(nv jobban all,mert naluk csak gpu van )
Eloadnak vmit ami igazabol nem is letezik.
Fejlesztunk haladunk elore,buszkek vagyunk a munkara amit vegzunk,csak gyarto sorra nem kerul,mert nem kerul.
Milyen gyarto sor az aminek semennyi a kapcitasa...kb nem letezik gyarto sor.
Alkatresz hiany elvileg nincs.Gyarto sor helyett...
Kb mintha ebben az evben ennyit koltottek volna reklamra.
Villantsunk vmi nagyot ami jol mutat,de felejtsd el,hogy megveheted.Lehet,hogy meg sosem hazudtak ekkorat egyik oldalrol sem...
De meg early adopt sincs,mert akkor 3x-os aron adnak a cuccokat es lehetne kapni.
Teljesen ertelmetlen az egesz.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #100074 üzenetére
ja, nagyon sokan ulnek otthon. reszben nagyon nem mehetnek ki, reszben pedig nem megy el ido a munkaba jarassal amit ertelmesebben is el lehet tolteni.
marciusban en is beujitottam egy projektort otthonra aznap, amikor melohelyen soft lockdownba mentunk. meg azota webcamot, normalis mikrofont, updateltem a kijelzom, az egerem, a vizem es nezegetem, de sehol nem talalok epeszu aron Kinnarps 9000et (afaval ilyen 8-900 eur, au). irodaban olyanom van, sajnos megeri az arat.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ÁdiBá
veterán
Nem várok tovább, úgy döntöttem veszek egy 3080 ast, blokkot mindent hozzá, hátlapot.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Devid_81 #100078 üzenetére
Már nem fogok, kifizettem mindent...
De még nincs itt semmi, elvileg jövőhét vagy jövőhét után érkeznek a cuccok.
Ryzen 5900X & RTX3080 lesz. Mind kettő vizezve lesz, teljes fullcover blokk illetve monoblokkal.Majd kiderül mi lesz jövőre, januárban elvileg jön egy 3080Ti, lesz március mire a boltokba kerül, én úgy érzem lehetne várni a csodára hogy az ráver 25% a mostani 3080-asra, de szerintem nem fog, főleg annak tudatában hogy a 3080 és a 3090 között van 10%?
Várjuk ki a végét.
Radeonon is gondolkodtam, de nekem kell a sugárkövetés illetve az RTX, illetve Nvidia monitorom van, igy nekem nagyon nem opció a piros, raádásul még a Ryzentől is tartok picit.
Majd kiderül, vannak teszteim az előző 2080Ti OC mit ment, ha valakit érdekel, feltudom tölteni.
2080Ti OC EKWater vs RTX3080 EKWater.
Majd ha lesznek infoim, úgy is jelentkezek, most jelenleg várok...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #100077 üzenetére
Jaja, a sok kifagyós PS-t, ami egyébként, ahogy bejön a nyár, egy időzített bomba lesz több példány az elégtelen GDDR6 hűtés miatt.
Én valszeg kifogtam egy szart, de idő kérdése és elkezd több hullani majd.Redditen nagyon sok a CE-108255-1 és CE-108262-9 crash és freeze. Ezeket kapom én is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #100095 üzenetére
Igen, az enyém is szar.
Sok a beteg példány. Nem tudom hány százalék, vagy hogy mennyi ment el világszerte, de redditen és máshol is sok a panasz.
Az enyém is fagyogat. Kb. 7x fagyott le eddig.
Nem szarakodok vele, visszaküldöm.
A következő van.
Gamer's Nexus-os Steve Burke érzékelőket helyezett el a PS5-ben, kiderült, hogy 8db GDDR6 IC-ből két darab, az alsók, környezetüket, az érzékelőt 93°C-ig fűtötték fel. Ez csak az érzékelő. Maga a szilicium +5-10°C még! A Micron 105°C-ban határozta meg a felső határt.
A gond egyébként az, hogy ez a két IC nem kapott heatpipe-ot. A másik hat igen, ott -30°C figyelhető meg.
Nyárra amúgy hullani fognak ezek...Nálam a helyzet: kb. 30-120 perc között jön egy fagyás.
Ez lehet olyan fagyás, hogy csonttá fagy az egész rendszer és magától kikapcsol.
Ezt követően jön a CE-108262-9 hiba.
A másik lehetőség, hogy csak a szoftver fagy ki, home gombbal és Quit-al az OS szintű fagyás megelőzhető.
Még olyan volt, hogy crashelt OS menübe és az a CE-108255-1 üzenet.Másoknak artifactol, ami ugye 99% vram és ugyanezzel a két üzenettel halnak a gépeik.
Nekem 30-120 perc között stabil, valaki csak a menüig jut el, olyan szar állapotban van a gépe.Nézd meg ez a srác hogy járt:
Milyen artifact lett neki 1 nap után...
New PS5 Error CE-108255-1 : Is my New Console Bricked?
(Update) PS5 Error CE-108255-1 and CE-108262-9 : My Huge PS5 Fail!
Sony PlayStation Finally Acknowledges Error CE-108255-1! Not Good NewsMy PS5 Froze Even Whilst Making This Video / Playstation Freezes And Crashes
A reddit meg tele van ehhez hasonló postokkal: [link]
Úgyhogy megy vissza a gép. A Spider Mant, igaz 5 fagyás mellett, de ki tudtam játszani.
A pénzemet kérem vissza. A gép meg e-waste.És az a gond, hogy nem is merek venni tavasszal. El van szerintem cseszve a hűtés.
Hanyag tervezés.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest