- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
válasz Devid_81 #100849 üzenetére
Tapasztalatok miatt a 3070-es topikot követtem.
De valamikor pár napig be se nézek inkább oda.Azzal van itt a legnagyobb gond, amit snecy20 is írt a 100848-as végén.
Jómagam , mint mezei vásárló ezt elengedtem egy időre. Most már kivárom lesz-e 3070 TI vagy Super esetleg több memóriával. 2-3 évre venném egy 8700 mellé 1440p-re (Van g-sync és freesync is).
Addig marad a kis tuningolt vega 56, alulfeszelve.
Pl HUB-s videó alapján beállítva az AC ac Odyssey freesync-el simán megy 1440p-vel.
Van még egy pár játék ami idő hiány miatt kimaradt, és nem feltétlen kell hozzá erősebb kártya.100850
"Nah kb ezek a nyaralasaink kerulnek 5-6 ejszakara olyan £1000-1200."
Ez szerintem idén nagyon sok helyen kimaradt a covid miatt.
Nem ez a turázós dolog, hanem fel a repülőre aztán megyünk nyaralni téma[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
Raymond
félisten
válasz CJ4567 #100853 üzenetére
"Removed the memory_pool_budgets.csv file. which was not connected with the final version of the game and had no influence on it (it was a leftover file used during the development to estimate memory usage. It had no effect on how much memory was actually allocated). Perceived performance increase after editing the file may have been related to restarting the game."
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz Devid_81 #100850 üzenetére
Egy top high-end kártya is "életre" szóló élményt tud adni Persze ez egy kikapcsolodási és főleg itthon luxus terméknek nevezhető dolog. És azért nem aranyárban van ha okosan csinálod és beforgatod a régebbi géped. Van ismerősöm akinek vagy 30 mobilja van mert kb évente vesz újat de a "régit" (ami ugye max 2 éves teló) nem adja el hanem megtartja mint "emlék".... Nah igen ő tehetős ember de én, hogy most vegyek egy S20-at csak akkor tudnék ha előtte beleforgatom a jelenlegi mobilomat, ezzel "csak" egy középkatergóriás teló árát kell még hozzávágnom az eladott összeghez és nem 300k-t. Életem során eddig legtöbbet egy videokártyára itt aprón költöttem el egy használt 1080Ti-ra kb olyan 175,000Ft volt. Azt tovább forgatva 1év után minimális ráfizetésselegy 2080-at amit meg lecseréltem 5700XT-re +pénzt kaptam értem. Ezt megint eladva +120-140k Ft volt a 3080-asom. Így effektív még mindig anno a 1080Ti-ra adtam ki a legtöbb pénzt.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz CJ4567 #100855 üzenetére
Witcher 3 alá is tudtommal kiadtak egy patch-et ami amúgy community modder csapat rakott össze csak látták, hogy mennyire jó lett meg használják az emberek így végül egy official patch is lett belőle, de lehet tévedek
Azért is felesleges szerintem höbörögni a bugokon mert 99%, hogy javítva lesznek a CDPR nem Ubisoft , hogy évek mulva talán kijavít egy bugot.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz ScomComputer #100844 üzenetére
Ott lesz valami turpisság, mert egyrészt eltűnt 11 hozzászólás, másrészt ami megmaradt, azokban 200-as árakról van szó
Ja, meg jobban megnézve priviben mondja meg, mennyit is kér a kártyáért. Vicces kamuár
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Devid_81
félisten
válasz AsakuraDave #100861 üzenetére
Jah, felreertes ne essek.
Ha valakinek kell a csucs VGA vegye meg.
Amikor mar tobbet tart belole mert csak, azt megkerdojelezem, nincs jobb helye a penznek?
Aki meg 3060Ti-ert fog kiadni annyit mintha csucs lenne...nah azok menthetetlenek[ Szerkesztve ]
...
-
AsakuraDave
őstag
válasz Devid_81 #100864 üzenetére
Ez a többet tart is talán az emberek 1% illetve csak tesztelések erejéig van náluk 2 az egyik megy vissza vagy eladásra.
Illetve a 3060Ti aprón 99%, hogy csak egy fake vicc hirdetés, hogy húzza az emberek agyát akik ilyenen fennakadnak..There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #100846 üzenetére
Nem ugyanaz a réteg veszi ezeket. Bár tudom, hogy nem mondok újat.
Van otthon 3 millió koldus, szerintem minimum 6 millió hónapról hónapra él, talán minimál megtakarítással és van a maradék 800.000 ember, akinek normálisan megy, illetve abban benne vannak a vállalkozók, felső osztály és a maffia is.Az a 800.000 jár ide a fórumra is, mondjuk tényleg szánalom szar a GA102 topik egyébként...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #100850 üzenetére
Egyébként ezért is alig várom, hogy vége legyen ennek a Covid bezártságnak. Azért van ez, mert sokan nem tudják elverni a százezreiket fesztiválra, piára, abban a három nyári hónapban egyéb hülyeségekre. Nem nyaralásra gondolok, az jó, hanem arra, ami manapság a 20-on évesek mániája.
Nem menne ez egyébként, ha az emberek ki tudnának menni.
Nagyon káros ez, alig várom, hogy vége legyen azt aki “nem ide való” az húzzon vissza fesztiválokra jól szétszedni magát súlyos százezrekért, hardverek meg konzolok régre legyenek polcon.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ScomComputer
veterán
Emlékeztek az egyik legjobb Hofi.....az a baj,hogy ez sajnos tényleg így volt anno...
[link] -
PitLee
őstag
válasz Shkiz0 #100842 üzenetére
De szerintem nem is a magával a kijelzővel van a probléma, hanem ha jól dereng videókban a szalagkábel rögzítése szokott elgyengülni az idők folyamán, esetleg vezérlő probléma.
-
nagyúr
válasz PitLee #100874 üzenetére
Igen itt is ahogy a tévék esetében a szalagkábel rögzítése enged el. Szakszerűen csak kevés helyen javítják a drága gép okán. Panel esetén meg inkább a komplett fél oldal szokott megállni.
Mindegy, ma beszéltem az LG-vel, 50km-re van tőlem a legközelebbi szervizpont, hétfőn felhívom őket és meglátjuk mi lesz. Azt már kitudtam, hogy javítás lesz nem csere.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Raymond
félisten
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz keIdor #100781 üzenetére
Nekem az RTX buborekomban nem volt szerencsem game breaking bugokhoz, de amiket lattam a konzolos verziokrol az tenyleg a jatszhatatlan kategoria. CDPR mindegyik platform mezescsuporjaba baleakarta rakni a csapjait, aztan most visszanyal a fagyi.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
ScomComputer
veterán
Csak szólok,hogy Luke elvitte a kis Yodát...
-
PitLee
őstag
válasz ScomComputer #100879 üzenetére
Fene a gusztusát, valamelyik harci spinével lehet jobban járt volna
-
CJ4567
nagyúr
@proci985: Az SPT32-ből lehet szerezni egy hangtompítós verziót (többet direkt nem írok, nem akarok spoilerezni), azért a ping hack + hangtompított sniper falon keresztül egy vicces kombó. Annyi bajom van vele, hogy eléggé inkonzisztensen működik a hangtompító rajta, van, hogy közelben senki se hallja meg, és működik rendesen, de távolabbi célpontra lőve hirtelen mindenki tudja, hogy hol vagyok.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
keIdor
titán
Van aprón vagy 30 db RTX-3080.
Ez mind olyan, ami beérkezik mondjuk alzára, ezek az élettelenek meg egyből elviszik +60€ haszon miatt?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
According to the rumors, NVIDIA might be reshaping its roadmap.
NVIDIA Hopper delayed, Ada Lovelace coming sooner?
Ugy latszik az MCM design-t arreb toltak picit, kapunk meg egy (utolso!?) fel negyzetmeteres chippet az nVidiatol.
...
-
-
proci985
MODERÁTOR
Egyébként remélem neki visszatérítik, mert ilyen igény nem minden nap van.
Tetejeben amit leirt, az ebben az esetben nem bug .VTom: remelem lesz annyi eszuk, hogy lewarezelik a patcheket is, nagyon idegesito amikor fizetni luxus, de utana sir a forumon a hetekkel korabban javitott hibak miatt.
pl osszes far crynal ez volt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Raymond
félisten
válasz Devid_81 #100891 üzenetére
Ahogy teganp elneztem vagy elmegyek mas kuldeteseket csinalni es tolom fel a hack-elest vagy abandon, mert igy ahogy most vagyok (run and gun) 60 oramba fog kerulni csak az "Occupational Hazard" gig befejezese. Azt a cyberpsycho-t ott nemigen hatottak meg az assault rifle headshot-ok egyelore
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
proci985
MODERÁTOR
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #100896 üzenetére
60 ora az nagyon is rendben van manapsag.
A Call of Duty akarmi Cold War-t en magam vegigtoltam par delutan alatt, tenyleg csak atszaladtam rajta, de szerintem nem kellett hozza 7-8 oranal tobb
Nah az rovid, de 60-100 ora az boven nagyon jo...dehat kinek mi, inkabb "rovideznek" es katt a torrent file-ra, az konnyebb...
-
CJ4567
nagyúr
válasz proci985 #100896 üzenetére
Ha csak a fősztorit játszod, akkor tényleg végig lehet rajta menni 15-20 óra alatt, én is ismerek olyat, aki végigrohant először a fősztorin, és 20 óra alatt végzett. Viszont amikor ilyen minőségű mellékküldetések vannak a játékban, szerintem vétek lenne kihagyni őket,
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest