- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
Álmodik a nyomor
-
ovics
aktív tag
az a baj, hogy tényleg berendeltünk vagy 10-et, titokban kellett volna tartani, csak nekem szólni privátba és akkor az a 2 elvész a tömegben és az év üzletét nyélbe ütöttük volna januárban
-
Franklin
addikt
"Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról."
Nos, ez még nem történt meg, pedig már felismerték a hibát, mert már 97.690 Ft az ára LINK
-
rasky
senior tag
A megrendelt termék (Gainward GeForce GTX 1060 6GB Phoenix videokártya /426018336-3729/ + Indie játék) egy webshop hiba miatt irreálisan alacsony áron jelent meg az oldalunkon, nem tudjuk leszállítani a kért terméket.
A teljesíthetetlenség miatt a rendelést sajnálattal töröltük.
-
Redneck
nagyúr
Most nem azért a húsz fillérért, de aki azt hitte hogy lehet esély rá az elég naiv. Direkt ezért van kitalálva az automata üzenet, és utána az igazi visszaigazolás. Tékozló Homáron hányszor volt ebből komment...
Ez nem a vásárló megtévesztése, és a fogyvédet (ami egyébként semmire sem jó) baromira nem érdekli.Az más ha a legolcsóbb mondjuk 60, de helyette 50-ért van fent. Az lehet meg nem jelölt újracsomagolt mondjuk.
Szerk:
Általában felrakják azt is, hogy az elírásokért nem vállalják a felelősséget. Elég egyszerű. Egy 100 rongyos VGA-t vélelenül fel lehet rakni 10-ért de 1 milkáért is.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
addikt
Tisztelt Ügyfelünk!
A megrendelt termék (Gainward GeForce GTX 1060 6GB Phoenix videokártya /426018336-3729/ + Indie játék) egy webshop hiba miatt irreálisan alacsony áron jelent meg az oldalunkon, nem tudjuk leszállítani a kért terméket.
A teljesíthetetlenség miatt a rendelést sajnálattal töröltük.
Tudom hogy nem egy árkategória, de egy pár éve az ipon is elírta az árat egy számítógépháznál, 10K-val volt olcsóbb, megrendeltem és odaadták annyiért.
marad az rx 480[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Scholes9
nagyúr
-
Bacusuz
addikt
válasz Redneck #8267 üzenetére
2 eve 45e ft-ert vettem az iponnal a 93e ft-os alaplapomat.
Egy M betű volt a ludas, nem volt keszleten,meghozattak dhl-el 2 nap alatt...
Bar ott visszaigazolták az arat.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
PeL
addikt
válasz gyuribácsi88 #8270 üzenetére
10k forint már nem volt tétel nekik, de 40-50 ezer már az
-
Hauptmann
addikt
Srácok, a 6 Gb-os Gigabyte G1Gaming vállalható? A ventillátor felpörgés hibát olvastam, az nem izgat, a cicergés sem. Egyéb nyűg? Egy 4 Gigás 960 G1Gaming-et váltana.
-
nagyúr
Üdv, 7870XT-t szeretnék cserélni 1060 6GB-ra. Nekem Strix illetve MSI volt javasolva, ez mennyire ül?
Megbízható, csendes kártyát keresek, házi tuning kizárva.Köszi előre is!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
vlevi
nagyúr
válasz Tsebacsi #8277 üzenetére
Nagyon mellényúlni azthiszem egyikkel sem lehet.
Nekem a gigabyte-al sincs gondom, amikor én vettem (október, november), akkor jóvalsokkal ez volt a legolcsóbb 6 gigás. Mostmár úgy látom, drágult annyit a giga (pl. az ipon webshopjában), hogy az MSI pár forinttal olcsóbb nála
Lényegalényeg, hogy egyik sem kimondottan hangos kártya (beleértve a rövid, egyventillátorosakat), még nagy terhelés alatt sem. Én a gigát tudom, hogy a házban lévő noctua 12centis ventillátor mellett képtelenség meghallanai. Pedig az sem egy süvítő turbina. Ráadásul, kevés kivételtől eltekintve ezek a kártyák 60° alatt passzívak, vagyis nem forog a venti. Ez a passzív állapot nálam azt jelentette, hogy fél óra F1 2012 játék ultra beállítással, vsync on, fix 60fps-el, nem kapcsolt be a venti. Vagyis az F1 2012, 60fps-en nem bírta megterhelni a kártyát. -
EVL2
aktív tag
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Adott két kártya:
- GIGABYTE GTX 1060 GV-N1060IXOC-6G --- 80e Ft
- SAPPHIRE Radeon RX 480 NITRO+ OC 8GB GDDR5 256bit --- 83e FtA 1060-nak van bármilyen hátránya abból adódóan, hogy Mini-ITX? Gondolom teljesítményben ugyanaz, mint a normál méretűek, de a hűtése esetleg problémás? Érdemes 85e Ft-ot rááldozni egy normál méretűre?
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni (legalább 3, de inkább 4 év távlatára gondolva, gamer monitort nem lesz, szóval freesync, g-sync tárgytalan)? -
jcs
tag
válasz Qtya123 #8282 üzenetére
Mini Atx: azt mondják nehezebb eladni használtan ( mert jobb a többi hűtése... ).
Előnye: ha valaki kicsi gépet akar akkor viszont előny.
A Giga heatpipos megoldása tetszetős és tudomásom szerint hatékony is! Lásd Youtube videok.
A windforce model is mini nyákon van, csak túlnyúlik a hűtés és van backplate.Azt nem tudtam kideríteni, hogy a mini Goga a referencia pcb-t kapta-e? A WF-modell biztos egy átépített pcb.
...szakmaiatlan vagyok ! diszlexiás és a csökkent értelmi képességű :(
-
hash99
senior tag
válasz Qtya123 #8282 üzenetére
Én az itx-et hanyagolnám ha csak nem pici házba tervezed. Nehezebb eladni gyengébb a hűtése. Inkább dobj rá pár ezrest és valami két ventis változat.
A nitro rx 480 -al sok gond volt nézz csak be a topicjába. Ha rx 480-nál maradsz inkább válassz másik modellt. Az MSI -k ott is nagyon jók pl.
Nem sok különbség van a két kártya között. Van amelyik játékban az egyik jobb van amelyikben a másik.
Ha nagyon hosszútávra tervezel akkor talán az amd a jobb dx12 és vulcan támogatás miatt jobb lehet de már sokan mondták és igazat is adok nekik ahol kevés lesz a 1060 ott az rx 480 is az lesz mind1 milyen api alatt.
-
vlevi
nagyúr
válasz #24845312 #8290 üzenetére
"aminek az a vége"
Ha valaki túlnyomórészt a játékoknak azzal a részével játszik, amiben a 480 éppen jobban teljesít, mint az 1060, akkor ennek lehet olyan vége.De szerencsére nem kell sokáig keresni, a PH már elvégezte helyettünk a tesztet. Hasonló összehasonlítást lehet találni a techpowerup oldalon is.
A zeredményeket mindenki értékelje ki saját magának.
[link] -
törölt tag
A teszteket láttam én magam is, pont ezért is kérdeztem rá, mivel azokban nem az RX 480 az erősebb:
https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1060/26.htmlPersze ki lehet emelni szándékosan 1-1 olyan játékot, ahol jobb az AMD, csakhogy az végképp nem fest valós képet a két kártyáról. Ezért is jeleztem, hogy összesítő teszt érdekelne, mivel abban nagyon sok játék szerepel, így nincs részrehajlás.
-
dino_m
senior tag
-
Gerr'y
senior tag
Itt egy egeszen jol osszerakott osszefoglalo az elerheto fobb GTX 1060 6GB-os custom kartyakrol.
Osszefoglaloba is elferne: GTX 1060 6GB customs roundup
Homerseklet/zaj szempontbjabol a kovetkezo sorrendet allitotta fel:
1. MSI Gaming (X)
2. Zotac AMP! (Because 5 Years warranty, and it's pretty Quiet.
3. Palit Jetstream / Gainward Phoenix (Not worth getting the OC version, because that brings you just further near the better MSI Gaming.)
4. EVGA SC. If you want a small compact one, but still beeing able to get it somewhat silent/quiet. But here again, not the best Temperatures so... maybe not the best choice. -
vlevi
nagyúr
Nálam viszont a Project Cars volt az egyik ok, amikor a 7850 cseréjekor Nvidia kártyát kerestem, és nem AMD-t. A PCars (bár tagadják), de a ződ kártyákkal sokkal jobban működik (vagy működött, mert lehet, azóta ott is változott a helyzet).
És a többi részlet is szimpatikus volt a ződeknél. A félpasszív üzemmód, a kétmonitoros fogyasztása sokkal alacsonyabb, a csataliszt sosem lopta be magát a szívembe, ésatöbbi... -
alcsa
senior tag
A hetvegen csatlakozom a klubhoz egy 6gb Zotac AMP! kartyaval. Remelem bevaltja a hozzafuzott remenyeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest