- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Megrendeltem, remélem nem fogom. Meg bánni.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
félisten
Vettem Vizesboltban egy MSI 1060 Armort. Srác mondja, hogy hegyekbe áll náluk a 970 még, sok helyen azért nincs 1060 az olcsóbból,vagy azért adják drágábban mint más bolt. Inkább a 970 kari árát kellene levinniük, akkor nagyobb eséllyel elmenne. Szép üzletpolitika
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Sundesz
őstag
Nem olyan rossz az a 3 GB-os verzió, pláne 63 ezer Ft-ért, ami jelentős különbség (~33%) a legolcsóbb 6 GB-os-hoz képest. Ha most vennék kártyát valószínűleg a 20 ezer Ft miatt hajlandó lennék bizonyos kompromisszumokat kötni. Amikor először vettem egy 3 GB-os eVGA-t az 76 ezer Ft volt, míg a GB WF2 84 ezer Ft lett 1 hétre rá, így nem kérdés, hogy az utóbbi lett volna a jobb vétel (és lett is végül).
A GTX 960 ára meg vicc, alig drágább a 3 GB-os 1060.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
duronx
senior tag
Sziasztok! Valaki tudja véletlenül hogy az MSI GTX 1060 Armor/OC miért nincs blackplate?
A hiánya okoz bármi hátrányt? Most egy MSI r9 280-at használok és gondolkodom egy MSI GTX 1060 ARMOR 6G OC vételén."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Soos95
tag
Sziasztok!
Új videókártyán gondolkozom a meglévő proci/alaplap mellé. Az lenne a kérdésem, hogy egy i5 4590 mennyire hajt ki egy GTX 1060-at? Battlefield 1-el szeretnék játszani full hd-ben 60 fps-sel.
Most nem szeretnék procit cserélni, mert azzal együtt cserélhetem az alaplapot is.
Előre is köszi!
-
bandras54
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki visszaváltok PC-re. Ezt a kártyát néztem ki. Olvastam teszteket, de ki tudja melyiket befolyásolták a gyártók. Inkább hiszek végfelhasználói tapasztalatoknak. A 6 Gb normál méretből most melyik az ajánlott márka?
-
félisten
Nem okoz semmiféle hátrányt, sok kártyán nincs ilyen Ne aggódj. nekem is ez van, halk és hűvös., 60 fokig meg nem is megy a venti. Nyugodtan vedd meg.
Szerintem most mindegyik jól sikerült darab, egyedül MSI-től a sima OC kerülendő, mert azon Idle-ben nem állnak a ventik.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
KubanitoS
veterán
-
ZrogNV
tag
Sziasztok! Asus Strix és Gigabyte Xtreme között van olyan különbség ami miatt érdemes kifejezetten az egyiket választani a másik ellenében közel azonos áron?
“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
hundai
aktív tag
válasz KubanitoS #2430 üzenetére
Sziasztok! Nem tudom, hogy volt -e már terítéken az fx8350 gtx 1060as páros.Jelenlegi x4 965 hd7850 párosomat szeretném leváltani fx 8350 gtx1060/rx470re. Ez a processzor ki tudná e hajtani az 1060at(GB G1), vagy inkább vegyem az rx 470et(MSI)mert lehet hogy ugyanott lennék a kettővel teljesítményben?
-Wake up Neo!
-
Sondi1986
addikt
Meg merem kockáztatni hogy a GTX1050Ti veszélyes lesz a 1060 3Gb-ra, már mint ár/értékben.
Mivel a Pascal GPU-k tuningban valahol ~2100Mhz-nél fogynak ki.
És a GP107-bel elég sok potenciált hagytak. +4GB -rammal szerelik.[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Sondi1986 #2438 üzenetére
A feszt majd úgy lövik be hogy ne menjen fel 2000mhz közelébe se. E mellett nagyon megvagdosták azért, oly annyira hogy míg a 960 és 950 esetében mehetett a közös topik, itt ez már nem logikus.
Ár érték meg nem számít már itt annyira pont emiatt. Más teljesítményszint, akinek ez kell az a 460, 380 vagy a 960-assal méri össze. Hozzá teszem elég komoly hogy pl wittcher 3 magas grafikán szaladni fog 75 wattból full hd-n.
-
félisten
75 watt TDP+ 6 Pin jól húzható cucc lesz, Fel lesz adva a lecke a vörösöknek. főleg ha 60 K , ne adj isten 50 K ,alatt lesz. értelmetlenné teszi elég erősen a 460 kártyájukat .
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
Ez nekem is hokinak tűnik, de mégis lehet elég, ha megjátszották. Kicsivel több csak inno-é, ami ránézésre is megnyugtató már. Szerintem nálam az lesz befutó. 960 2GB utáb óriási ugrás lesz, következő gennél, meg úgy is cserélem szerintem.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
Új hozzászólás Aktív témák
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest