- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Köszi a válaszokat.Ha a PCX-ban azt írják,hogy 1-2 nap az azt jelenti,hogy raktárkészleten van? Mert egyet 1060-ra sem írják,hogy "raktárkészleten"....
Zoli
-
szasanyi
félisten
-
Vasshammer
tag
válasz SeatZola #1500 üzenetére
Halihó!
Először én is ezt néztem, itt egy teszt a másik ARMOR-ról.
Illetve a kiszemeltedről: https://www.techpowerup.com/gpudb/b3701/msi-gtx-1060-armor-ocÉn a Gigát jobbnak láttam, van hátlapja (MSI-nek nincs) és picit jobb a gyári OC (és a hővezető cső rézcső)
Ugyanúgy tudja az IDLE-ben a ventiállást, mint a Giga. Preferencia kérdése.Az olcsóbbat venném. (ami a Giga )
Üdv, VH
-
DonLaca@
senior tag
válasz Vasshammer #1506 üzenetére
Amit linkeltél annak semmi köze az Armorhoz. Armor a gaming széria jóárasitott változata. Minimális, inkább esztétikai különbség van csak közöttük (led nincs pl.).
Az a kártya ami a tesztben szerepel az a belépő szint az MSI-nél. Full fapad. -
Vasshammer
tag
válasz DonLaca@ #1508 üzenetére
Ja, hát az elsőt néztem én, a másik link viszont az Armorra mutat. Melyikkel nem voltál kibékülve? Valóban fapadosabb a sima, de akkor az "olcsó" volt, mikor néztem (87). Az armor az árért jobban megéri. De én a Giga felé hajlanék, olcsóbban.
Preferencia kérdése.szerk: @szasanyi: általános kérdést vetnék fel: ilyenkor a hőátadó anyaga (alu vs réz) nem számít? ((ez nem pont ennél a vga-nál kérdés, de lehet példa)) Komolyan kérdezem
[ Szerkesztve ]
Üdv, VH
-
szasanyi
félisten
válasz Vasshammer #1512 üzenetére
Nyilván számít, de azért nem mert a hőcsövek rézből készülnek mindegyiken. Csupán az egyiken van bevonat a másikon nincs. A lamellák pedig szintén minden esetben alumíniumból vannak (persze van 1-2 különleges kiadású kártya ami az is réz de ez nagyon ritka és jól látható különbség).
-
Departed
őstag
1060-at mindkettő gyönyörűen lehűti. 85k-ért a Giga éri meg, kicsivel többért az Armor.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. mi a véleményetek erről? Bevallom félek ilyet venni a hűtése miatt. pedig nagyon jó ára van.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Vasshammer #1519 üzenetére
Klassz akkor vissza nézem , mert munkából irtam és nem volt időm minden 1500 HSZ-t vissza checkolni. meg Én csak az MSi ARMOR teszteket látom ez meg a Sima 1 rézcsöves OC.
szasanyi : 90 Palitot kellene szerezni ,de az meg 100 felett van akkor meg már MSi vagy Strix, de nicns 100-om rá , mert 90 körül kell vásárolnom papírok miatt!!!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Vasshammer #1522 üzenetére
GIGA szebbnek tűnik ,ha jól látom
-
Vasshammer
tag
válasz Whysperer #1523 üzenetére
Sokunknak van olyanja. Teljesítményre a véleményem nem számít, mert 750ti-ről váltottam, nyilván nagy az ugrás. Viszont meglepődtem, hogy sokáig a GW2-ben (nem annyira VGA igényes játék) fel sem pörgött a venti. Nálam elölről 3 casefan is hűt, lehet amiatt, de fura volt. Ezt tudom megemlíteni mellette.
Szépség szubjektív, nekem nem megy a házamba (kék-fekete színvilág), de nem is emiatt vettem
[ Szerkesztve ]
Üdv, VH
-
Sondi1986
addikt
Most jött meg GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD GTX1060 6GB GDDR5 OC 86,2k volt az iponban.
2156MHz GPU és memóriának még nem néztem a végét de rendesen fut 9400Mhz-en! A hőmérséklet 100% venti fordulat mellett 63fokon stagnál.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Whysperer #1521 üzenetére
90k-ig eléggé korlátozottak a lehetőségek. Kicsit többért van ilyen, vagy az emelt órajelű GS verzió (csak órajelben különböznek) erről sem írtak rosszat, sőt! Kiváló hűtésük van, jó gyártási minőséggel. Nem értem miért üldözitek a Palit kártyákat... régen alig lehetett találni egy a palit aki ezt a gyártót választotta.
-
Whysperer
addikt
válasz Vasshammer #1524 üzenetére
Könyörgök ne öljetek meg érte. CSak ugye ezt néztem meg a RX 480-t és nekem az jóbban tetszik ,de egyszerűen nem lehet kapni meg horro áron. ezek a 1060-k meg nagyon jó áron futnak most szóval Én igen is válgoatós vagyok és ez a 88 egy 1060-ért jó ár sz.tem. Főleg ahov aÉn használom.
Ez nem az Én gépem ,de megnéztük FHD monitoron 4k-ra convertálva a WOW-t ULTRA-n ilyet tudott pont ez a GIGA 1060 és High-on meg Stabil 60 FPS + .. Ha me gkirakom directbe a 4k-s TV-m re akkor meg + pár FPS ,ha nem kell mé gconvertálnia is. Szóval amire lesz az a WOW/Dota2/SC2/CS:GO + Maya 3d és zbrushba dolgozom -- Szóval Én tényleg RX 480-t akartam ,de most ez a legjóbb vétel számomr aszerintem.
A vas változatlan:
Asus P9X79
Intel Core i7 4820K @4.2 Ghz
Kingston HyperX HX318C9SRK4/32 (DDR3, 32 GB, 1866 MHz, CL9, Quad-channel)
Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming 6G OC (Gaming Mode: 1595-1810 Mhz)A WoW beállításai: 3840x2160, 59.9Hz, AA: Off, VSync: Off, minden más maximumon.
A videókártyát nem húztam manuálisan, maradt alapértelmezésben (Gaming Mode), ami az enyhébb gyártói OC-nak felel meg.
A teszteléshez használt szoftverek: FRAPS, FRAFS Bench Viewer
Egy mérés egy perc.A legújabb mérések:
Orgrimmar, Goblin Slums - Horgászat:
1. mérés: Átlag: 73 FPS, Leggyengébb 1%: 55 FPS, Leggyengébb 0.1%: 46 FPS
2. mérés: Átlag: 73 FPS, Leggyengébb 1%: 55 FPS, Leggyengébb 0.1%: 47 FPSOrgrimmar, Valley of Strength - Rohangálás:
1. mérés: Átlag: 73 FPS, Leggyengébb 1%: 42 FPS, Leggyengébb 0.1%: 21 FPS
2. mérés: Átlag: 75 FPS, Leggyengébb 1%: 53 FPS, Leggyengébb 0.1%: 28 FPS
3. mérés: Átlag: 75 FPS, Leggyengébb 1%: 58 FPS, Leggyengébb 0.1%: 33 FPSAzshara - Invázió:
01. mérés: Átlag: 47 FPS, Leggyengébb 1%: 32 FPS, Leggyengébb 0.1%: 18 FPS
02. mérés: Átlag: 45 FPS, Leggyengébb 1%: 31 FPS, Leggyengébb 0.1%: 26 FPS
03. mérés: Átlag: 46 FPS, Leggyengébb 1%: 33 FPS, Leggyengébb 0.1%: 25 FPS
04. mérés: Átlag: 43 FPS, Leggyengébb 1%: 32 FPS, Leggyengébb 0.1%: 24 FPSASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Sondi1986
addikt
Te ezt az MSI-t láttad:
-
Vasshammer
tag
válasz Whysperer #1527 üzenetére
Szerintem rossz embernek címezted
Amúgy a GFE benchmarkja (mármint a realtime benchmarkja, amit shadowplay-ben lehet beállítani) mennyire reális adatokat ad? Csak a FRAPS-ot láttam és emiatt jutott eszembe a kérdés
@Sondi1986: igen, köszi, először ezt néztem, mert ez volt a legolcsóbb. Azért is linkeltem, de valóban félreérthető, mintha az armorra válaszoltam volna. Itt igazuk van azoknak, akik szóltak... sajnos sokat írok munkába és összekeverednek nálam a dolgok mostmár átolvasom a hsz-t, mielőtt az OK-ra nyomok.
Üdv, VH
-
aya
addikt
Na hát a asus dual is felmegy 81 fokig, igaz 2050/9000mhz-n, a tomb raider elég sűrűn kilépeget, legújabb patch rajta van gyárilag, a többi viszont rendben van, witcher 3 is bírja, szerintem a játékkal lesz a gond.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Departed
őstag
válasz szasanyi #1526 üzenetére
Ezt a boltot ne nagyon javasold, kivéve ha tudod az illetőről hogy vállalkozó, ugyanis magánszemély nem vásárolhat náluk.
Whysperer: Na akkor jól elleszel az 1060-nal. Gyorsabb, hűsebb és még jobban kapható is jobb áron.
-
Departed
őstag
válasz Gaaabeeesz #1532 üzenetére
Miért lenne gáz? Jó az.
Dióhéjban: 80 fok kicsit gáz, 90 fok gáz, 100 fok nagyon gáz.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Whysperer
addikt
válasz Departed #1531 üzenetére
Akkor azt mondjátok az a Gigabyte a PCX-től a most a legolcsóbb legjóbb vétel. jó hűtéssel 90 alatt. ??? [link] Csak mert itt azt mutatják,hog yaz a giga is 1 rézcsöves
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Departed #1531 üzenetére
Miért ne? Jó üzlet (én már ~600k értékben vásároltam már ott a legjobb árakon) és hozzám hasonlóan biztosan van másnak is olyan céges ismerőse ami alapján tud regisztrálni és vásárolni.
MOD - ez is egy lehetőség, méghozzá nem is rossz. Ha már tud róla el tudja dönteni igénybe akarja vagy igénybe tudja-e venni. Nem kell neked eldöntened senki helyett sem.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Ne értékeld túl a Giga WF2 hátlapját, sima műanyag! Tehát az hűtés szempontjából nulla értékű.
#tarcsad
-
DonLaca@
senior tag
Azzal hogy a teszt nem az Armorról van. A válaszoddal félre informálod a kérdező fórumtársat. Inkább a Gaming-hez kell hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
Vasshammer
tag
Nekem tetszik, hogy nem látszik a nyák. Tudom, hogy műanyag, láttam mikor beszereltem. Viszont van a hátulján egy rész, ahol lehet bejut oda valami légáramlat. De ez csak feltevés és csak esztétika miatt jó ez a hátlap.
szerk.: megelőztél
@DonLaca@: https://www.techpowerup.com/gpudb/b3701/msi-gtx-1060-armor-oc
Ezt linkeltem az armorra. Az első az az msi, amit én néztem. Félreérthető, de ha nézed a későbbi hsz-eimet, akkor elmondtam, h miért...
[ Szerkesztve ]
Üdv, VH
-
Czvik2.0
tag
Nekem is lazán fel megy 79-80 fokig. Mivel oldalt tolja kifele a hőt ha teszek egy ventit a ház oldalára ami kihúzza a meleget az javítana valamit vagy csak elhúzná azt a levegőt amit előlről fúj rá az első venti? 64% os venti fölé nem akarom tolni a hűtését mert onnantól nekem bezörög a venti. Zalman T3 házban van.
-
Departed
őstag
válasz Czvik2.0 #1543 üzenetére
Nekem elől van 3 beszívó és hátul két kifújó venti a vga fölött ez a lényeges, mert a meleg fölfelé száll.
szasanyi: Igényesen perforálta ez jó. Nyilván ha pár lyuk számítana akkor másik gyártó is fúrna párat rá...Szerintem is az a léghátravezetés számíthat. Bár úgyis a masszív hatás ami a lényeg, nem az hogy hátul orkán legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz szasanyi #1526 üzenetére
itechshop-ból magánszemély nem tud vásárolni, szóval az a bolt árak szempontjából irreleváns:
Számlázási adatoknál miért kér cégnevet?
Az iTech-sales Kft. az áruit és szolgáltatásait (termékeit) kizárólag a magyar Ptk. 685. §. d) és e) bekezdésében meghatározott értelemben vállalkozóknak, cégeknek (vagyis nem fogyasztóknak), valamint egyéni vállalkozóknak, társaságoknak és egyesüléseknek (ügyfeleknek) ajánlja.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Sondi1986
addikt
Az a gond nálam is hogy hiába indítja el a játékot 2156Mhz-en ha 60fok fölé megy a hőmérséklet el kezdi vissza venni az órajelet, fél óra játék után azt veszem észre hogy a GPU 2101Mhz-en megy miközben a 63Fok, de rájöttem hogy a fogyasztás miatt is visszább veszi az órajelet ezen tudok segíteni feljebb teszem a GPU feszültségét. én pl. 25%
Ez a mai nap evvel fog eltelni hogy megtalálja a legmagasabb optimális beállítás.
Puma K A boltnak meg ez a inno3D: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás