- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
válasz varadigabor #1050 üzenetére
Van ennek a hangon kívül bármi hátulütője? Mert annyira azért nem hangos, hogy nagyon zavarjon
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #1051 üzenetére
Mellesleg mennyire gyakori hiba ez? Mert ha a következő 3 kártya is ilyen lesz, akkor sokra nem megyek vele
-
Romvr
őstag
válasz Hegasus #1038 üzenetére
"nem zaklatod a modikat, hogy most mi a helyzet a cikkel?"
Tegnap írtam Kalandor -nak hogy mi a helyzet, de a hétvégi lehalás megoldása gondolom most prioritást élvez.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez a gép jó lenne egy GTX1060-nak?
Alaplap: Asrock Z87 Pro4
Memória: Corsair 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz
Monitor: Dell U2312HM (1080p)
Ház: Fractal Design Define R4 Black
Processzor: Intel Core i5 4670K
Tápegység: Seasonic S12 II 520W -
GEIL
addikt
válasz #09198592 #1054 üzenetére
Persze....CPU tuti elég minden játékhoz.......esetleg 8 ról 16 Gb RAM-ra bővitenék ha szükséges.
GTX1060 vagy GTX1070 fog menni majd nekem is a 4570s mellé.....az is elég bármire még mindig...és egy jó VGA-val még 2-3 év mulva is elég lesz...FullHD-re tuti.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz #09198592 #1056 üzenetére
Az a K-s proci bőven tartogat magában erőt.....szerintem 4 Ghz felett járatva elég volna hozzá......legalábbis korrekt páros volna. De más hozzáértőbb véleményt is hallgass meg.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
KubanitoS
veterán
válasz tobias88888 #1049 üzenetére
az összes ventit kikapcsolva is ugyan az a hang jön
Mégis hogyan cicereghet, ha nem is megy a venti? Amúgy részvétem...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
7omy
csendes tag
Sziasztok! Egy hete vettem egy MSI 1060 armor 6g-t, mivel gyárilag nem volt 8pines pcie tápcsatim vennem kellett 2x molex >8pin átalakitot és vga-dvi-d átalakitot. Most tudtam kipróbálni a kártyát, de nem ad jelet a monitorra. A tápnak bírnia kell, 550es chieftech. Fogalmam sincs mi lehet a gond. Egy kis segitseget szeretnék kérni! Köszönöm
-
szasanyi
félisten
És a favorizált eVGA volt az, aki anno a 970-ek kapcsán elsőként jelentette ki, hogy ez nem hiba és ők egyetlen VGA-t sem cserélnek garanciában ilyen miatt.
Nekem volt MSI GTX970 Gaming 4G kártyám az sem nálam, sem akinek eladtam annál sem csinálta. És a mostani sem, meg a barátomnál lévő MSI GTX1070 GamingX 8G sem. Ha jól emlékszem a topikból, akkor ott is ez volt az általános, hogy a legkevesebb problémás kártya az MSI Gaming volt. -
7omy
csendes tag
-
aya
addikt
Akkor az átalakító szar, vagy a kártya. A legjobb megoldás ha a tápon van 2x8pin, azok alapból használhatóak 2x6 módban is, a többi tákolás, bár régen évekig ezt csináltam én is
Fura hogy csak 6pines van a tápon.
Akkor közben látom megoldódni látszik a dolog. Az is lehet hogy nincs elég kiszolgáló lába a dvi átalakítónak.
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Tombi
őstag
sziasztok
. nos az én gigám is "búg" g1 1060-as. Nem annyira zavaró de hallható főleg este, nem tudom mit csináljak, cseréljem vagy nézzek más gyártót? nem zavaró annyira, de megnéztem a giga oc progijával milyen amikor csak a venti megy 50-100%-on és asztalon nem csinálja. -
tyielow
aktív tag
ugyan így jártam egy régi HD 5850-el. Napokig működött, aztán egyszercsak meghülyült. Mint kiderült, a frissen boltban vásárolt átalakítóban a vezeték kioldott... A biztonság kedvéért egy 600-as táp lett beszerelve utána, gyárilag 2x8-as PCI csatikkal. Érdemes lenne megvizsgálni.
Szerk.: látom megvan a prob.
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
Czvik2.0
tag
Nekem a wf2 pontosan nem tudom milyen fordulaton de egy ponton kicsit kerreg aztán abba is hagyja. Ha a venti profilt nem piszkálom úgy egész halk viszont 78 fok. Egyedi profillal viszont hangosabb, enyhén búg de inkább csak szélzaj viszont egy óra bf1 után is max 69 fok. Annyira azért nem zavaró a dolog hogy elgondolkodjak a cserén
-
Puma K
nagyúr
válasz KubanitoS #1058 üzenetére
Az lemaradt még:
Ezek az újabb generációk-kártyák már tudnak forgó ventilátor nélkül is működni, mivel nincs akkora hőtermelésük működés közben, hogy megindokolja a folyamatos aktív ventilátormozgást, mert a kártyán lévő hűtő passzív módban képes ellátni a feladatát. Csak adott hőfok után kapcsolják be bizonyos gyártók kártyái a ventilátorukat, de persze még akadnak megszokott hűtéssel rendelkező kártyák is amik leállítani nem tudják a ventilátorokat így azok állandóan dolgoznak és csak a fordulatuk emelkedik fel az alapszinttől terhelésnél.
Sőt az is előfordulhat hogy játék közben meg sem moccannak a ventilátorok, mert nem jelentenek akkora terhelést a kártyának (és mert jó a ház szellőzése), hogy elérjék azt a küszöböt amikor már bekapcsolnak a ventilátorok.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
tobias88888
őstag
válasz Czvik2.0 #1074 üzenetére
Az nem a ventillátor, annak ehhez nincs köze. Amúgy tudtommal ez nem olyan probléma, ami bármi gondot okozhat. De ha ez hibát okozhat, most szóljon valaki légy szíves vagy hallgasson örökre
Nekem mindenesetre nem magas, zavaró hang, hanem sokkal inkább mélyebb, alig hallható. 4K-s filmet nézve sem jön a probléma, ha játszok akkor azt meg amúgy is hanggal teszem így nem látom hogy ez nagy probléma lenne. Még így is sokkal sokkal halkabb, mint a korábbi 5870es repülőgép
-
Czvik2.0
tag
válasz tobias88888 #1077 üzenetére
Mármint minek nincs köze hozzá? A kerregő hangnak? Pedig eléggé mechanikus eredetű zakatolása van De mondom, pár másodperc és abba is hagyja.
[ Szerkesztve ]
-
Gaaabeeesz
senior tag
Udv. Szerintetek az MSI 6GT OC jó választás lehet? Köszi
Üdv, Gabesz
-
Laja333
őstag
Próbáld ki a HDMI-VGA átalakítot.
Nálunk a cégnél is belefutottunk az Új VGA (mondjuk a mi esetünkben Intel HD530) és régi VGA csatis monitor problémájába. Kb 3000 FT-os tétel
Egy próbát megér, olcsóbb mint egy monitor. -
Peat;)
veterán
Nekem a G1 elég halkan nyomja, de seasonic beles xfx tápom van. Msi 660 (szerintem szasanyitól vettem ) pl anno cicergett fsp(szar, hiába dicsérik ph!n is) táp mellett, ez az xfx mellett az is elhalkult.
[ Szerkesztve ]
-
Laczahh
csendes újonc
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék,hogy EVGA FTW vagy SSC (tehát a 2 ventis) típusokkal van e már tapasztalata valakinek,illetve rendelt-e már valaki ettől a gyártótól közvetlen.
Köszi!
Bastiano Joao Coimbra de la Coronilla y Azevedo
-
Puma K
nagyúr
válasz Laczahh #1085 üzenetére
Az EVGA 1060-as 6GB VRAM-os kártyájából egyedül az FTW-nek van 2 ventis verziója. Az S
SC és a sima is 1 ventis: [link]Tapasztalat jelenleg a fórumon van igaz az 1070/1080-as kártyákkal kapcsolatban azaz ha az EVGA európai oldaláról rendeled akkor rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül nálad van a kártya, úgy hogy Németországból küldik és nyomon tudod követni az útját a csomagnak.
A garancia alapból hozzájuk szól és tudsz plusz garit venni ha szükségesnek érzed.
Ha gond van a kártyával az EVGA-val kell felvenni a kapcsolatot e-mailben.
Esetükben én eddig csak olyat olvastam, hogy ha gond volt a kártyával akkor kérnek rá, hogy juttasd vissza nekik. Ez költséggel jár azaz postán kell feladnod (vagy elviszed jó kis trip ), de rendszerint amint megérkezett hozzájuk a problémás termék indítják az új csere cuccot újból induló garanciaidővel.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Laczahh
csendes újonc
Köszi,
amúgy van SSC,csak az európai oldalon még nem rendelhető [link] .Gondoltam hátha van valaki aki külföldön él és ilyet rendelt és van vele tapasztalata. Az érdekelne még,hogy backplate hiánya okoz e problémát,illetve,hogy a szállítás az mennyi +költséget jelent ide Magyarországra.
Bastiano Joao Coimbra de la Coronilla y Azevedo
-
Czvik2.0
tag
válasz tobias88888 #1082 üzenetére
De ez nem cicergés. A 750 Ti-m no name táppal cicergett az teljesen más volt. Ez egy 5 mp ig tartó "tak tak tak"
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Gaaabeeesz #1079 üzenetére
Valaki véleményt erről ?
https://ipon.hu/webshop/product/msi_gtx_1060_6gt_oc_gtx1060_6gb_gddr5_oc_pcie/1465468
Üdv, Gabesz
-
core i7
addikt
válasz Gaaabeeesz #1090 üzenetére
Jó kártya sok vrammal az MSI pedig elég neves gyártó
-
Anteris90
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #1092 üzenetére
Ha jól tudom ennek nem áll le a ventilátora idle módban, vagyis mindig pörög. Ezt követi az ARMOR aminek már leáll, aztán meg a GAMING aminek Blackpateje is van Valamivel biztos melegebb, mint a társai.
[ Szerkesztve ]
Zalman Z11 Plus | MSI B150m Mortar | I5-6500 | Palit GTX 1060 JetStream 6GB | 2x4GB HyperX Fury | FSP Hexa+ 400W | BenQ GW2470H
-
Anteris90
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #1094 üzenetére
Azt sajnos nem tudom.
Zalman Z11 Plus | MSI B150m Mortar | I5-6500 | Palit GTX 1060 JetStream 6GB | 2x4GB HyperX Fury | FSP Hexa+ 400W | BenQ GW2470H
-
Anteris90
csendes tag
válasz Gaaabeeesz #1098 üzenetére
Szerintem igen, am én ezt vettem: https://www.pcx.hu/msi-gtx1060-armor-6g-ocv1-videokartya-740141?searchText=msi%20gtx%201060 Csak az iponról 92-ért, most ott nem kapható, hétvgén izzítom be.
-
Departed
őstag
válasz Gaaabeeesz #1098 üzenetére
Igen, úgymond ez a "leggagyibb" ennél a gyártónál 1060-asból. Nem mintha érteném hogy minek ennyiféle.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest