- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Én a "ló túloldala" vagyok...csak éjszakai melót vállalok de minimum a délutáni kezdés... de ezeket is csak alkalmi szinten. A jóból is megárt a sok, hát még a melóból!
Melóból ami sok, az sokk![ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #8251 üzenetére
Nekem nem adatott meg ez a jólét. Nekem másfajta jutott. Mondhatjuk úgy, hogy meg kell dolgozni keményen a jólétért... Egyik melóból a másikba, másikból az egyikbe...
Nem baj, no.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
-
őstag
Megjött a karim emberek!
Zotac 280GTX powa! Sajna nem AMP, de este megnézem, hogy tudja-e azt a szintet vagy sem!Ami eladó lett: MSI 8800GTS (G92) 512MB OC ver. + a régi plexis fehér házam! Felteszek hirdetést is, de először itt kérdezem meg, hátha kell valakinek! A karit postázom, a házat nem, de október 24-25 megyek BP-re!
Most meg megyek autószervízbe, de nincs kedvem hozzá, inkább a gépet bütykölném!
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
Éppen indulnék, de a szerelő hívott, hogy ne menjek, mert vészhelyzet van, lerohadt egy cimborája, el kell érte menni, huzatni. Szóval kérdezzetek nyugodtan, még netközelben vagyok 1-2 órát tuti!
-
Beowulf_78
addikt
válasz Játékos #8255 üzenetére
Sokszor a pénz nem számit. Főleg a család rovására. Mert ez az egyik melóból a másikba...ők isszák meg a levét. Persze nehéz időket élünk, nehéz megélni, de a pénzhajhászás nem vezet jóra. Sok család erre ment rá. Szóval csak óvatosan.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #8258 üzenetére
Arra is mennek rá családok, hogy "éhes vagyok, apa"...
Én meg hiába mondom, hogy memóriát kell venni, meg párhuzamosítót, nem értik ezek...
De ha komolyan akarok beszélni: tényleg 2 melóhelyen dolgozok, de egyrészt éjszaka, mikor a család csucsul, másrészt nappal egyébként se sokat tunék velük lenni, mert nincsenek otthon...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
őstag
válasz Játékos #8259 üzenetére
Én meg hiába mondom, hogy memóriát kell venni
Hát ezen totál behaltam bakker!
Haverom is mondta, hogy nem érdekli mit esznek, ő jövő hónapban megveszi a gépet, amit kinézett! Majd elkezdik enni a billentyűzetet, minden nap kap mindenki egy számot vagy betűt, csak eljön a következő fizetés addig!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #8262 üzenetére
"Sok család erre ment rá. Szóval csak óvatosan."
Ezt.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #8253 üzenetére
se kompresszor és a kariból is csak egy van de a helye megvan
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #8266 üzenetére
és marad is az egy...
Srácok ha valakinek kell a lapom jelezze. Eladó Striker 2 NSE/Extreme
Csere Gigabyte X48 lapra. DDR3asra."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bandi210
aktív tag
válasz Laraxior #8267 üzenetére
a türelem kompresszort meg még 2karit terem....
jaja sok csaláéd....náluink ők laknak a 10.en.......na szóval eeőr ennyit...én meg hiába mondom hogy pééz kéne a gépre nem értik mire kell ezért hát akkor minek is...By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
-
bandi210
aktív tag
válasz pisti88+ #8271 üzenetére
ennyi meg egy bambi......háát akkor erről is le kell mondani...(mondjuk 9999999ember(ugye a 10 millából te vagy az egyetlen)elégedett lenne ha ilyen gépe lenneXD elvileg köztük én is.....)
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
nagyúr
válasz Játékos #8259 üzenetére
"Arra is mennek rá családok, hogy "éhes vagyok, apa"... "
Igen, de ott bagóra, meg piára költi el apa a pénzt. (esetleg elkurvázza, vagy kártyán megy el) Ahol a ram, meg a párhuzamosító a kérdés ott bizonyára a számítógép kerülne piacra, mint hogy előálljon egy ilyen helyzet.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
pisti88+
senior tag
válasz KillHates #8274 üzenetére
Szerintem csak pénzkidobás az sli, gyorsulni gyorsul, de nem hozza vissza a belefektetett összeget Oszkár haver ezt belátta, és ez csak jó! ( Vagy nincs kibékülve a 790-es lappal, SZVSZ ahogy olvastam elég nehéz belőni ugy hogy tuningban is über stabile legyen, és ha neki sem sikerült, vagy belefáradt akkor van is benne valami! )
Pisti -(*_*)-™
-
bandi210
aktív tag
válasz pisti88+ #8275 üzenetére
háát mondjuk a folyamatos lllítgatás nem biztos hogy joo kedvre deríti ha mondjuk az állítás közben folyamatosan omlik össze a rendszer ..xD(háát igen sok idő lehet beéőni.....)
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
bandi210
aktív tag
válasz pisti88+ #8277 üzenetére
de joo.....nem akraja elajándékozni?(tudom hogy nem vicces meg minden de kihagyhatatlan...)na szóval megvett egy lapot(illetve kifejezzetten nehezen vett meg)és most kiderül hogy nem is kell az amiért elvileg megvette?
-
őstag
Áááá, totál idegbajt kaptam!
Elkezdtem szerelni ezt a k**va konfigot, erre jött az első bökkenő, hogy merre is rakjam el a vezetékeket, de Attistól már tanultam, úgyhogy nem lett belőle gond, nem szép, de hát ez van. Aztán jött a következő, hogy a kártya olyan hosszú, hogy éppencsak befér és én meg azt hagytam utoljára, hát mondom ez nem igaz! Szépen óvatosan rakom odébb a vezetékeket, de csak nem akarja az igazat, aztán nagy nehezen belement. Bakker, utálom az ilyen nagy karikat!Persze, hogy ne legyek boldog, jött az eddigi utolsó csapás, amit meg full nem értek!
Imádkoztam, hogy elinduljon a gép a 650-es táppal, no lám, el is indult, de a vinyót nem látja a lap valamiért! Hiába állítottam BIOSban, hogy frissítés, keresés, semmi. Elkezdtem telepíteni, illetve kezdtem volna, de ott is rögtön azt írja ki, hogy nincs a SATA1-en semmi! Most megnézem mindjárt, hogy hátha kicsúszott a vezeték, de nem hiszem. Lehet, hogy nem kellene a DVD író után kötni a tápra? F*szom kivan, 3 órája csinálom ezt a g*cit! Lehet tényleg egyszerűbb lenne valami sz*r konzolt vennem.Mondjuk van még 2 vinyóm, de ha rossz kapásból a Samsung F1, akkor már röhögni fogok kínomban!
-
Laraxior
titán
Elmör: a 650es táppal nem lesz semmi gond. két GTX280at s el fog vinni
Többiek: nem az SLi a gond. Még mindig örülnék neki...csak éppen hiába veszem meg ha nem tudom a procit stabilizálni olyan 4300 körül,pedig simán menne. 4250MHz stabil 1.31V-al. csak éppen a ramot nem tudom mellé állítani
Tehát váltok majd GTX290re 55nm rulZ"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pisti88+
senior tag
válasz Laraxior #8283 üzenetére
Hogy nemtudod mellé állítani? Elvileg annak a deszkának külön menüje van rá hogy belője a ramokat, csak az időzítést kéne kitapasztallni, na mondjuk az nem kismiska , esetleg neten van fennt tuningeredmény elég sok azokat próbálltad már? Tudom hogy konfig, és konfig közt van változás és nem megy ugyan ugy, de talán azokkal segíthetnél a dolgokon
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #8284 üzenetére
jah...csak éppen nem mindegyik FSBRAM ratiot szereti...nah nekem meg nincsen türelmem kivesézni a több millió lehetőséget szóval köszönöm a lehetőséget az nforcenak..SLi max nehalemmel lesz...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
1866ig jutottam a rammal
-
őstag
válasz pisti88+ #8282 üzenetére
Bocsi, rosszul fejeztem ki magam: nálunk ebben a kocsog tömbházban elég régiek és ratyik a vezetékek, tehát inkább attól féltem, hogy a rendszer bírja el a tápot meg a konfigot. Egyszer már ki kellett cserélni az egyik biztosítékot (persze pont amin a gépem is volt), mert állandóan levágta a gép, amikor először bekapcsoltam a tápot, tehát még csak nem is a gépet, hanem csak a tápra adtam "on"-t! Szerintem ez nagyon durva nem? Ha egyszerre megy a mosógép, vasaló meg mikro, akkor már be sem merem kapcsolni a gépet, hiába van 3 részre osztva a rendszerünk, az egyiket úgyis lecsapja, de van hogy kint az órásszekrényben!
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #8288 üzenetére
nema rammal van a gond,hanem hogy fasz se tudja mit kell állítani 1866ról egyszerre 2000en próbáltam,nem lépésről lépésre,azért nem ment... valaminek még kell fesz..gondolom én
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #8293 üzenetére
OCZ ramjai vannak ha jól emlékszem... bár lehet hogy lecserélte... jah..Kingston-ra
Ballistix az király cucc. 1100 CL4-4-4-8 PL7 3 nap utána bemondta az unalmasat azóta Kingmaxszal nyomtam,Giga lapban a legjobb.... 1200MHz 2V[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #8292 üzenetére
valami ismerősödnek nem tetszik a lapom? karácsonyra pont jó..világít mint egy karácsonyfa
-
őstag
válasz KillHates #8292 üzenetére
Nálam megy szerencsére rendesen a kis Micron 4-es CL5-ben.
Lara: Bakker, ez a 280GTX nagyon meleg már 2D-ben is. Feltettem a Vista X64-et, még tesztet nem tudtam futtatni, de már most olyan meleget ont ki, hogy csak na. Persze még csak gyári driverrel nyomatom. Melyiket érdemes feltenni?
-
Laraxior
titán
van egy moddolt driver a GTX280 topikban. én azt tenném fel a helyedben,nekem s az van fennt. Legalább üzemel benne a digital vibrance,és szebbé teheted a képet amit ad. 178.13...ezaz. 40%os ventivel 2dben 44 fokos kártya.
100%on Crysis alatt 73 fok. Levizezném,de úgyis le lesz cserélve a GTX290re[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Laraxior #8299 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Nálam 2D-ben 40%-os ventivel 48 fokos a kártya (pedig jól szellőzik a ház tényleg)
Tegnap felhúztam 50%-ra, hát szinte semmi- 47 fok. Aztán megküldtem 90%-on, na ekkor lett olyan hangja, hogy csak na és szépen elindult lefelé a hőmérséklet. Megvártam 43 fokig, aztán visszaraktam alapra, de már indult is visszafelé. Megnézem a moddolt drivert!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest