- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Játékos #3245 üzenetére
"sokkal fontosabb a felépítés, mint az, hogy alu, vagy réz" tökéletesen igazad van
"első közeg réz, annak át kell adnia az alunak is a hőt, ott is fellép némi veszteség" igen ez is így van.
"De ha sok pénzem lenne, csinálnék egyet full rézből, mondjuk lenne vagy 50 kg... " hát igen arra tuti nem kellene már venti!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #3251 üzenetére
Örülök, hogy gyakorlatilag egyetértünk a témában! A mostanin sincs egy árva venti se! A Tőled kapott hőmérő azt mutatja, hogy 28 fokos a víz!
De a "víz" kérdésben Játékos a spíler!
Csak óvatosan![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #3253 üzenetére
28? azzigen,én most értem haza, 34.1fokos,eddig ez a legmagasabb hőmérsékletem víznél.
36nál már visít a kicsike"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #3225 üzenetére
tegnap több mint 100at szedtem össze,mert ki volt számolva
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
Nekem a Mugen van 3db 12cm ventivel. így szvsz. jobban hűt mint az Ultra 120 Extreme. Viszont ha nem akarsz sok ventit, akkor a Mugen jobb 6-8 fokkal tuti, és persze +6k-ért.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
nygma
addikt
válasz Beowulf_78 #3257 üzenetére
Milyenek a fokok?
Idle..load...
-
-
nygma
addikt
válasz Beowulf_78 #3261 üzenetére
Jobbra számítottam,de ugyebár ne hasonlítsam a vízzel össze...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #3259 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
Hát jah...vízzel semmiképp se. Ez a léghűtés teteje kb. Ennél jobbat nem nagyon lehet elérni 1,46v mellett léghűtéssel.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
nygma
addikt
válasz Beowulf_78 #3265 üzenetére
Persze,még jó,hogy ilyen legalább...
-
Laraxior
titán
Te hova valósi is vagy? nem vagy debrecen környéki véletlenül? (látom sok procid van... ..)
Játékos...mit is?
-
djtooomi
tag
Eddie141 bácsi, ha keresel, ezen a nicken találsz emg ezentúl.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Laraxior
titán
szoktál? gyere valami jó procival hogy az első helyre kerüljek 3dmark G80 listában,mert csak proci kérdése az egész
-
Laraxior
titán
Játékos: igen tudom,azt hittem vlami extrább jelzőt kapok
Hát csak egy quad pontszáma kell,mert anno a 6750 ment 3840en,de nem volt elég,kell a 4 mag a ponthoz,Pulsar aszonta eldobja kölcsönbe az övét,de aztán baszott válaszolni... pedig ígérgette majd egy hónapig
nygma nem kell hogy nagyon stabil legyen,elég ha 3dmark stabil 4G felett valamivel.Akkor első lennék,mert a videokarim megvan hozzá igazából azért nem válok meg tőle...még[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #3276 üzenetére
jaa igen..addict.. így már ismerősebb.. a ph rabja ezt jelenti a cím
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
nem kár érte....
-
nygma
addikt
-
Laraxior
titán
hmm.. ha tényleg megy 550en,akkor az azt jelenti hogy 4400MHz.a hűtéssel nincsen gond.Víz van. amostani első helyezettnek 3960on csinált a mark ~6200 pontot.
Tehát ha menne ez 4400on akkor valszínűleg megcsípném az első helyet."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
"djtoomi(* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!) T A M Á S
djtoomi@freemail.hu""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
csak vót....elcseréltem némi pénzmagért a mostanira
-
Laraxior
titán
nekem is jöhetne egy ilyen: "mondja a címét uram és megy a posta "
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...