- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #2700 üzenetére
még jó hogy....de csak nem lesz az hog ybetéved egy újonc aztán mer' neki G92je van már ugorjunk egyből hogy átírni a topikot...azért mégiscsak közel 3000hsz van mögöttünk..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #2703 üzenetére
hát ahogy lement az ára..mindenki haverkodna a G80al
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #2705 üzenetére
mostanság a filmzenét hallgatom...elég jó lett.. a Beowulfnak.
-
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #2707 üzenetére
tuommm láttam. Tényleg jó volt... Meg a Ch. Lambertes is tetszett
-
Laraxior
titán
nah lépek melózok egyet...ma jó píz jár a munkáé'..holnap meg jön az asszony..minden zsír
-
pisti88+
senior tag
Húúúúúúúúúúúúúúú ballagáson vagyunk tul elég finom volt ! Mindenkinek Bódog munka ünnepét (hú még viccnek is erős)
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
pisti88+
senior tag
válasz Moretimer #2713 üzenetére
Szerintem ezt a királylány stilust tedd félre, mert nem otthon vagy drágaságom... Lara nem becézett semmilyen formában, ha esetleg nemtetszik a rendszer lehet nyitni saját topicot, esetleg menni a sóhivatalba... ! Mellesleg szerintem is ugy lenne a stilusos ha csinálnátok magatoknak topikot, nem támogatom a topic átirását, ennyi erővel jöhetnének a G7x es emberek is hogy legyen több generásiós topik ! Aki itt van, és nem G80annal tolja az életet annak egyszer volt, és régóta csiszolja a topikba a karaktereket, temeg felbukkansz, és becézgetel valakit !
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
pisti88+
senior tag
válasz Moretimer #2715 üzenetére
De eddig senki nem szorgalmazta, topikcím átírását... És ami a fő senki nem sértett meg senkit az indulatos HSZ-ével!!!!! Mellesleg amit Lara irt nem mellre kell szivni hanem megfontolni, és megtenni! !
U.i.: Ha nem tetszik az életkorom privátban is megbeszélhetjük a dolgokat, itt ph-n mindenki egyenlő ha nembirod lenyelni, van más fórumos oldal is a világon![ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #2721 üzenetére
Nemcsipázom azt hogy idejön egy sosem látott ÚJONC, leosztja a haverom, leoszt engem, és veri magát hogy irjuk át a topik nevét arra ami neki is tetszene... Nem egy ember van itt, nem egy embernek van g92-es maggal rendelkező kártyája, és boldogan irogat a topikba( jelzem nemcsak kártyákrol van itt szó, ez a topik több annál, családias a hangulat ) Ezt nem szeretnénk elveszteni azér mert neki ujabb generációs Gts-e van
Pisti -(*_*)-™
-
pisti88+
senior tag
-
Moretimer
aktív tag
Ekkora marhaságot.
Nem tudom miről beszéltek,sőt ennyire túllihegni..nevetséges.
....1ébként,nem én szóltam be asszem,és megtettem másodiknak nem ok nélkűl.
Nem volt a h.sz. rosszindulatú,sőt.És nem így kellett volna a kolegádnak,"barátodnak" lereagálni,mintha ellenség vagy mi lennék.
És ráadásúl úgy írsz,mintha felvágnék valamire....
Lezártam,savanyú a szőlő,erre jutottam.Moretimer
-
Eddie141
senior tag
Nah srácok Jó hír. Szereztem tápot[jövő7en megyek érte]
Nem kell mostmár összesúgnotok a hátam mögött, nem kell lehurrogni, mert 520/560/620W-ban gondolkodom
Férfiasan, ökölbe szorított kézzel és jól szellőző pénztárcával a hátam mögött beruháztam egy THERMALTAKE 1200W-os csodára!!!
Szerintetek elég lessz?
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eddie141 #2729 üzenetére
850w is elég lett volna, de tuti hogy táp gondod nem lesz!
A szűk keresztmetszet szvsz. a proci,ram lesz inkább. Kellene a sávszélesség a GTX SLI-hez, az az minnél nagyobb mhz (RAM), és a proci se biztos hogy ki fogja hajtani a 2db GTX-et.Ki köll próbálni...[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #2732 üzenetére
Eddie is átfog jönni az erő sötétebbik oldalára !!!!
Pisti -(*_*)-™
-
Eddie141
senior tag
válasz Beowulf_78 #2734 üzenetére
Hát vagy q6700 vagy e8200/8400 lesz a következő lépés. De ezt fájó szívvel mondom Ez van. Nekem csak játékra kell, ott meg az e series prcoik jobban teljesítenek a q-nál Szivesen megtartanám ezt is mellé, de sajnos az anyagi helyzetem nem engedi meg. Eléggé megszerettem már ezt is és amint tehetem veszek mellé egy hasonlót
Amúgy most derült ki[újfent] hogy eléggé felszínes olvasó vagyok, mert nem 1200W hanem a srác rám szóllt, hogy 1500W
Thermaltake 1500W
Ha nem használlja ki az egészet a gépem, akkor is sokat fog enni? Vagy ezt én nem teljesen értem A nagy teljesítmány alapjáraton, vagy nyugalmi helyzetben is nagyobb ogyasztást von maga után??
Bocsánat a hülye kérdésekértAmúgy meg Kasza08:
Minden nézőpont kérdése
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eddie141 #2736 üzenetére
Nem fog jelentősen megnőni a fogyasztás, hiszen nem lesz ami fogyasszon. Ami rá lesz kötve, annak elég lenne egy 750w táp is.Kicsit túlzás az 1500w. Volt E8200,E8400 procim is...ezek után váltottam Quad-ra.ha találsz olyan G0 Quad-ot ami viszi a 3,7-3,8ghz-et akkor mindenképp inkább azt venném, főleg ha nyomod az UT3-at is. Gondolom ilyen táppal nem zavarna a load 230w fogyasztása.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Eddie141
senior tag
válasz Beowulf_78 #2739 üzenetére
Tudom, hogy túlzás, az 1500W. 520-as 80%-alékos hatásfokú CoolerMaster tápot néztem, mert csak erre volt pénzem újonnan, de egyik ismerősöm beajánlotta magát ezzel a táppal, és én kaptam az alkalmon, mert bizony szalaszthatatlan ár!!
Nameg nehogymár azért ne tudjam tuningolni a procim azért, mert nem bírja a táp el load-ban egyszerűen Meg nem szivesen nézem a polcon a második GTX-et, bár mi tagadás szép látvány, de ebben az esetben jobban elviselném, ha nem látnám, és a házban csücsülne/dolgozna ha már megvan [bár 1db is nagyon nagy vátás egy 320-as GTS-hez képest ]
UT3-mat nem szeretem, de akad olyan játék, ami UT3motoros és ugyan úgy támogatja a
több szálat egyszerre
Amúgy milyen játékok támogatják a több magot, és melyek használlják is ki?[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eddie141 #2740 üzenetére
Még kevés..de pl. Assassin's Creed is szépen használja a 4 magot...egyre több játék lesz optimalizálva 4 magra, főleg hogy az Unreal Engine-t viszik tovább a gyártók mint játékba épített motort... A Crysis nem lesz mérvadó, a CryEngine ki fog halni..mondjuk sokat nem fogunk veszteni. Persze ettől függetlenül jobban bejött a Crysis mint a Assassin's Creed...
-
Kasza08
őstag
van itt valaki?
-
Laraxior
titán
leszakadnak a lábaim... és még nincs is itt a kedvesem elmentem itthonról tegnap délután 4kor..és ma fél 8kor értem haza...frankó munkahely... mindegy délután megérkezik az ágyasom izéé kedvesem azt pihizünk... érdekes mert most nem vagyok álmos,de aludni kell hogy bírjam a strapát
-
pisti88+
senior tag
válasz Eddie141 #2740 üzenetére
Húúúúúúúú 1500w Aztabetyárhétmeganyóc , na arra aztán kötheted a cuccokat ecsém nem semmi nagyon űbertápot vettél képet majd kapunk? Egyépként tudomásom szerint a Crysis támogatja a 4magot patchel, az Ut3 motoros játékoknak nagyon jol jön mert annyira textúrás és szép hogy idő mire egy alt+tab után visszajön, és hát ha 4magocska nyomja a naftát az jobb mint a 2 , és majd ha megérjük és lesznek Crysis motoros játékok azok is kifogják használni... De alapjában nem szükséglet még 4 mag de azé jó ha van( ilyen táppal mag addig huzod ameddig engedi magát)
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
Macka
veterán
válasz Beowulf_78 #2741 üzenetére
Én nem tom, de ezt az Asszaszínszcrídet nem tudom irányítani. Mindegy. Marad a Richard Burns Rally....
-
pisti88+
senior tag
válasz Beowulf_78 #2741 üzenetére
Támogatom az Unreal engine nagyon jó, kevés ilyen jól optimalizált, és szép grafikai motor van a piacon( mert ugye ami még szép az diavatítés is, ezért szerintem is megdöglik a Cryengine... de azért várjuk meg a FarCray2-őt mit domborít) Szóval én nemmondanék nemet ha minden kijövő játék Unreal motort kapna lehet még ujjonganék is( A Gts-em szeresse azt a motort eddig minden ment fullon )
Pisti -(*_*)-™
-
Beowulf_78
addikt
Az irányítást megszokod...az uncsi játékmenet a fő gond.
pisti88+: Mindenkinek jobb lenne az Unreal Engine.Aki 4 magost használ azért, aki gyengébb procit,VGA-t azért...ez az Assassin's-nál is látszott tisztán hogy a középkategóriás kártyákon is faszányosan megy.Ilyen gépigényű játékok kellenek a jónépnek, és akkor talán visszahozhat valamit a játék szoftver ipar a renoméjából, mert jelenleg nagyon szarul áll a szánájuk a konzolokhoz képest.Muszáj valamit tenniük, ha nem akarnak meló nélkül maradni, mert a konzol piac annyira erős lesz hogy még 1-2 ilyen év és lehúzhatják a fejlesztők a rolót..
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz Beowulf_78 #2749 üzenetére
Nekem öt perc után megfésült Tombrájdernek tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest