Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
Tegnap este óta nekem is fent figyel a gépemen a BF2, erre egész hétvégén nem érek rá vele játszani.
-
zack
nagyúr
nVidia is felzárkózott driverek terén, az ATi-hoz. Sőt. Ezzel a driverrel túl is szárnyalta az ATi-t. vigyazat_kartyagyilkos_nvidia_frissites a 196.75 driver
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zack
nagyúr
válasz keIdor #20254 üzenetére
Lehet nem volt hülyeség megvenni 53k-ért a 4870 X2-öt, mert ha tényleg ez lesz, ami a cikkben van, akkor vissza fognak kúszni az árak, mivel az ATi barom lenne így árat csökkenteni. Sőt...mint egyeduralkodó, simán benne van, hogy áremelkedés lenne.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
keIdor
titán
válasz Cyberpunk #20255 üzenetére
A kártya az gyors lesz még így is az tuti. Nekem tetszik is... a gond amit írnak is: a magas előállítási költség, meg hogy nem sikerült elérni a tervezett órajeleket sem.
Drága memória, drága nyomtatott áramkör, drága a nagydarab GPU is. A gyenge driverek és alacsony órajelek miatt kapunk majd a GTX-480-ból egy HD5870 teljesítményt 135k-ért (ennyi lesz úgy tűnik).
És akkor még az 5870-ből is hozhatnak ki plusz teljesítményt.
Amúgy állítólag a startra csak 5000 kártyát küldenek ki világszerte, és hónapokig hiány várható...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz keIdor #20258 üzenetére
Igen talán egy későbbi stepping megoldhatja az alacsony órajel problémát is.
Meg most nem tudni hogy merre megy a piac szóval ha elkezdik nyomatni az agyon tesszallált játékokat akkor még lehet jobb is nem is kicsit
Persze ettől még lehet hogy R600 szindróma lesz a vége
Szóval várjuk ki a végét. Sztem még nem lefutott ez a meccs.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
köcsögposta...megint ott rekedt a cuccom..majd hétfőn... kicsit vagyok ideg...2000ft-os pk, és basznak kihozni... mocskos kommunista banda
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
Napoleon Total War-t próbáljátok ki, iszonyat jó lett! Napoleon (azaz én) visszaadtam a magyaroknak a függetlenségüket, és megkapták Horvátországot, meg Erdélyt vele együtt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Cyberpunk
félisten
válasz keIdor #20264 üzenetére
Nagyon helyes Ami jár az jár
Én most erre vagyok ráizgulva: Red Faction Guerilla
Csak jön 30kbps-al Hogy az a bánat érje utol a Beload-ot.
Egyébként nincs valakinek egy meghívója nCore-ra Persze tudom jelenleg szünetel a meghívosdi[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Zoli1222 #20266 üzenetére
Kösz, de sajna nem a közelében lakom Én somogyi vagyok egy Tab-hoz közeli istenháta mögötti helyen
Henk: Nem sajnos most szerver költözés van az hogy mikor indulnak újra nem tudni remélem akkortájt max mint ami kivan náluk írva.
Állítólag Ukrajnába költöztetik a szerót.
A Red Faction-t meg BitTorrent-ről szedem jobb híján. Bár az 1st-re is reggelve vagyok de az meg egy kalap sz@rHope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #20264 üzenetére
nagyon rendes csákó vagy
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
válasz Laraxior #20263 üzenetére
Nagyon gondolkodom a CFX-en... 4870 X2 + 4870. Egész jó árban lehet venni 4870-et, és állítólag a CrossFire topikban azt mondják 40% többletre lehet számítani, ami a teljesítményt illeti.
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
nah egyelőre nincsen CF-em...
mire megjön a lap elmegy az egyik VGA.. még várni kell rá picit"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
gondolkodom, minek is a CF? Crysis-t nem játszom már... inkább veszek belőle egy airsoft fegyót
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #20273 üzenetére
mégiscsak marad
-
Cyberpunk
félisten
Hát én úgy tudom két GPU-nál több már nem valami jó elég rosszul skálázódik. Vagy az négynél van
Ja teljesítmény megugrik 40%-al ahol az adott játék is engedi + a fogyasztás is szépen megnő. És a zaj isÉn meg lehet hogy várok még egy darabig a Fermi-vel. Valami azt súgja hogy nem igazán éri meg az első szériából venni inkább dobok a gépbe egy jó árusított GTX260 SLI-t. Lapot amúgy sem kell cserélnem X58 miatt
DX11 meg el mehet a francba amíg nem lesz akkora nagy különbség és persze sok játék.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Na skacok újra megy a Beload
Hope was the right choice, and it always will be.
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zack
nagyúr
válasz keIdor #20278 üzenetére
Az ára lesz a döntő. Ha annyi lesz kb. mint az 5870, akkor lehet Fermi-t veszek év végén. Persze ha megoldják a melegedési problémákat.
Ha túlárazzák, akkor viszont bele fognak bukni, ez szinte biztos. Ezt a kártyát 5970 áron nem lehet majd eladni 1-2 fanatikuson kívül.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #20280 üzenetére
azért jól nézne ki
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
De jó, hogy nem vettem meg a i7 920-ast, nálunk már kapni a 930-ast ugyanannyiért.
S1366 Intel Core i7 930 2.8GHz 4 mag + HT, 8MB cache, D0 step, 45nm 67 990 Ft
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Cyberpunk
félisten
válasz biggamer #20283 üzenetére
Hát én nem bánom hogy megvettem a 920-ast igaz amikor én vettem még talán tervezőasztalon sem létezett a 930
A magasabb alapórajelen kívül nem igazán látni más különbséget. Tuningban meg ugyan ott van 4200Mhz fölé léggel úgysem tud az ember menni vele sem.Hope was the right choice, and it always will be.
-
zack
nagyúr
válasz Cyberpunk #20285 üzenetére
Amíg nem fogja szinte minden kihasználni a 4 magot, addig nem is fogok váltani 2 magról.
A procim tudja a 4,4-4,5Ghz-et, így sehol se érzem hiányát a 4 magnak. De ha ténylegesen használni fogják az alkalmazások, majd akkor váltok. Volt 3,8Ghz futkorászó Q6600 procim, és nem voltam hanyattesve a 4 mag előnyeitől. Kicsit gyorsabban dolgozott WinRAR alatt, no és persze a benchmarkok is kihasználták. Ekkora "előny" miatt egyelőre még nincs értelme cserélnem, mert amíg a száraz Mhz-et használják ki a játékok és alkalmazások, addig a mostani procimhoz képest csak bukhatok, ami a teljesítményt illeti. Nem beszélve a nehezebb tuningról, és a melegedésről.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cyberpunk
félisten
Hát DX11-es korszakban már előtérbe kerülhetnek a masszívan párhuzamosított program kóddal írt játékok. Szóval van rá esély hogy egyre több játék profitálni fog belőlük.
Már most is van olyan terület ami kihasználja a 4 vagy több magos CPU-k erejét mint pl.:
3DsMax, vagy az egyéb videó konvertáló/szerkesztő programok.
Ezek alatt sokkal jobban jársz egy 4 magos procival mint egy 4GHz főlé húzott 2 magossal. i7-nél meg egyáltalán nem bonyolult a tuning, bár melegedni melegszenekHope was the right choice, and it always will be.
-
zack
nagyúr
válasz Cyberpunk #20287 üzenetére
Már 2 évvel ezelőtt is, ezek az érvek szóltak mellette, meg ott volt az, amit te is említesz, hogy "majd a játékok valamikor talán"...ami még mindig csak ábránd. Videókonvertálásra jelenleg kevesen használják, grafikai munkára még kevesebben, a DX11 meg jövőre lesz csak igazán használható. Addig egy olyan fícsör marad, mint a DX10.1 az elején. Mindenki azért vett ATi-t, mert az tudja a DX10.1-et, és az milyen jó. Jött összesen 4-5 játék, ami jó is volt, és ennyi volt a DX10.1-es korszak. A DX11 hosszabb korszak lesz, ez nem vitás, de még nagyon az elején vagyunk. Jövőre fog igazán beindulni, addig még csak "bontogatni fogja a szárnyait". Jelenleg túl sok erőforrás kell a DX11-hez GPU szinten, látványban elhanyagolható a különbség, ezért még tök felesleges arra gondolni, hogy a DX11 mit fog kihasználni és mit nem. Jelenleg az 5xxx csúcs kártyákat is megfogják a DX11 fícsörök, így pedig tök mindegy hogy kihasználja e a 4 magot vagy sem. Lehet mégsem lett olyan jó a DX11 mint írták, és lesz majd év vége felé, jövő évben egy esetleges optimalizáltabb 11.1.
Ahhoz képest hogy azt hangoztatták hónapokig hogy tök szép, és tök gyors lesz...ehhez képest úgy néz ki, hogy kapufát lőttek, mert se nem gyors, és jelenleg nem szebb.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cyberpunk
félisten
Pedig a sokmagos rendszerekben elég nagy potenciál rejlik játékok terén is fizika, AI számítások stb..
De majd talán a következő konzol generációtól mert sajnos a mai játékokat erősen kötik ahhoz az az elsődleges cél piac. Amit aztán több kevesebb sikerrel portolnak át PC-re. Tisztelet a kivételnek
DX11-el is hasonló a helyzet. Látványban pedig lenne különbség nem is kicsit gondoljunk csak a tesszallációra. Persze ne a már megjelent játékokban alkalmazottra mert az édes kevés.
És hát igen a mostani VGA-k beleértve az ATI HD5xxx-es vagy GTX4xx-es VGA-kat még nem igen lesznek erre alkalmasak. Bár az előjelek szerint a Fermi az gyorsabb lesz tesszallációban mint az ATI DX11-es kártyái. Bár szerintem az előbbit is megfogják majd a ténylegesen DX11-es játékok.
Ebből is az a tanulság vonható le hogy új DX API-t használó kártyát nem érdemes megvenni az első szériából.
Én is még jó darabig el leszek az elavult DX10-es kártyámmalHope was the right choice, and it always will be.
-
ADAM1337
nagyúr
Pont néztem hogy megvegyem-e a bf bc2-t erre látom a sok rinyát a topikjába a multival kapcsolatban.
Jól tettem hogy nem siettem el, max akkor veszem meg ha mindent kijavítanak még 1x nem fürdők be mint ezzel az mw2-vel is.
Amúgy mw2 dlc-ről itt nem tudtok valamit mostanában kéne kijönnie. -
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #20291 üzenetére
MW2vel nincsen semmi gond... ott is csak a rinya megy...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Laraxior #20292 üzenetére
Hát azért ezt se mondanám ennyire.
Ált azért játszok haverommal mert neki jobb a nete mint az átlagnak és ő általában a host, amúgy meg szanaszét laggol bárhova megyek játszani.
Ez az egyik része a többi meg az hogy sokat dobál a steam is ki de sorolhatnám.
Amúgy nem lenne rossz játék dedikált serverekkel és sd-ben nem 6körrel. -
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #20293 üzenetére
aki sokat játszik vele annak elhanyagolható ez a dolog. mivel te keveset játszol ezért tűnik soknak
-
Cyberpunk
félisten
Én sem vagyok tőle elragadtatva de ezt már ecseteltem korábban
Nálam az utolsó jó cod a 2 volt. Azzal még mai napig is játszogatok néha
Bár a 4-el is toltam vagy egy évig rendszeresen úgy szerény heti 20-24 órát összesen
A BFC-re is ez a sors vár most már van pénz lehet rendelni most a jövő héten be is szerzem úgy döntöttemHope was the right choice, and it always will be.
-
zack
nagyúr
válasz ADAM1337 #20291 üzenetére
Jah..én is olvastam, hogy gondok vannak. Hol van szerver hol nincs...ha van, akkor tele vannak. Ezért én se fogok 10k-t adni. Kihagyom.
-
Laraxior
titán
csak felfújják hidd el..mondjuk te inkább a játékmenetre panaszkodtál. Ez inkább rusholós feeling. köze sincsen crysishoz. A BF meg egy halom szar. Se single, innentől kezdve a multi sem érdekel
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #20299 üzenetére
domination-t szoktunk tolni, meg demolition-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest